Tarih: 10.11.2007 - 15:47 Mesaj konusu: Yeni Motorum Ve ilk kazam (Cbr 125r)
Evet arakadşlar uzun uğraşlar sonucu en sonunda yeni motorumu aldım fakat iki hafta önce motorumla bi dört tekerli arkadaş yüzünde kaza yaptım ayrıntıları aşşağıda vericem ama önce motorumun fotolarını ekliim
Cbr'ım ve yollar
Burda Sinyalim Kırık farkedersenizzz
Kazadanda bahsetmedn olmaz tabi çok trajik bi kazaydı yapabileceim hiç bişi kalmamıştı olay şöle gelişti...
Ana yolda kendi yolumda normal seyir halndeyken öndeki beyaz doblo sinyal vermeden birden önüme kırdı ve yolu tamamen kapattı şükür ki hızım 30-40 arasındaydı fakat durmama yeticek kadar mesafe ve bana kaçıcak kadar yer kalmadığı için ki ön fren ve arka freni son safasına kadar kullanmama rağmen duramıcağımı anlayıp ön tekeride kitledim ve motoru yatırdım ki yatırmasaydım godoslama bi şekilde doblonun orta kapısından kazırlardı heralde beni ve asfaltla buluştum aramısda deişik bi bağ oluştu o günden beri zaten ah ah ayağa kaltıımda caaaanıım sıfır motorum yan yatmış bana bakıodu ve arkadan tırlar gelioduu ilk aklıma gelen moturu kaldırıp güvenli bi yere çekmek oldu meer yannıış yapmışım tecrübem olmamasından dolayı olay yerinden çekilmemesi gerekiomuş böle durumlarda polis amcaların gelip görmesi gerekiomuşş ama ben tabe çektim bilmiomki ama çevreden gören bissürü tanıdıım vardı nese sona baktım doblo araya çekmiş bana mal mal bakıo içindekilerde ayrı bi mal ne geçmiş olsun ne bişi ben barındım dedm abi yuh görmüonmu hani görmedin neden sinyal vermion onuda geçtim yavaş yavaş şerit deiştir birden ne kırıon ödücen mödücen bissürü muabbet çaıralım polis dedim çaırsanda kanıtlayamassın dedi araçlar yerinde deil dedi şahitlerim var dedm öde yada poliss çaıralım dedm Ailem geldi ve hala kızıorum yarı yarıa anaşalım die bi teklif attı babm adamda kabul etti hala motoru işlerimden dolayı yaptıramadım ama hasarlar şöle ön farda büüüükk ve derin bi çizikk ön kafa grenajjı çizik içinde iki sinyalde yerinden çıkmış biri kırılmışş dieri şimdilik sağlam gibi sol elcik her yer çizik debriyajın o kolu çatlamış dökümmüşşş ayna çizik içinde orta yan grenajda çatlaklar var toolamda bi 500-600ytl arasında bi hasar çıktı bakalım önümüzdeki günlerde görücess adam ödücekmi ödemesse dalıcam herife adamların tepkilerine zaten çok gıcık oldum yenndaki herif ohooo sende bu motor varsa yaptırırsın dio altındaki arabann deeri bnm motorumun dört katı ama salak iştee annamaz yaaa grenajları fln deiştirdikten sona eskisi gibimi olur arkadaşlar yoksa deiştii belli olurmu eskisi gibi olurmuu yorumlarınıza açıımm ii sürüşler inşallah böle trafik magandalarıyla siz karşılaşmazsınız..
Türkçemize özen göstermek,korumak ve yaşatmak Biz her Türk'ün görevi biraz daha dikkatli olursan seviniriz!!!!Sercat 46 _________________ ---------------------------------------------------------------------
2007 CBR 125 R (SİYAHH)
Tarih: 10.11.2007 - 17:04 Mesaj konusu:
geçmiş olsun canına gelmesin abi......
Allah(cc) kaza bela göstermesin kimseye _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Tarih: 10.11.2007 - 17:23 Mesaj konusu:
değiştiğinin belli olmasını istemiyosan neden resimleri koydun ya da bu topiği neden açtın ki?burda zaten plaka yazılı.neyse olan olmuş geçmiş olsun.değiştirdiğin parçalar illaki belli olur ama orjinaliyle değiştirirsen ve yetkili bi serviste yaptırırsan eskisi gibi olur.
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 10.11.2007 - 18:26 Mesaj konusu:
öncelikle geçmiş olsun dilerim arkadaşım. sen eğer motorunu yetkili serviste yaptırırsan hiçbir sorun yaşamazsın. onun için canını sıkma , önemli olan sana birşey olmaması. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız