Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni Motorum Ve ilk kazam (Cbr 125r)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni Motorum Ve ilk kazam (Cbr 125r)

Yeni Motorum Ve ilk kazam (Cbr 125r)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RoadEternity
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Yeni Motorum Ve ilk kazam (Cbr 125r) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arakadşlar uzun uğraşlar sonucu en sonunda yeni motorumu aldım fakat iki hafta önce motorumla bi dört tekerli arkadaş yüzünde kaza yaptım ayrıntıları aşşağıda vericem ama önce motorumun fotolarını ekliim Gülümsüyorum
Cbr'ım ve yollar Gülümsüyorum

Burda Sinyalim Kırık farkedersenizzz Ağlıyorum

Kazadanda bahsetmedn olmaz tabi çok trajik bi kazaydı yapabileceim hiç bişi kalmamıştı olay şöle gelişti...
Ana yolda kendi yolumda normal seyir halndeyken öndeki beyaz doblo sinyal vermeden birden önüme kırdı ve yolu tamamen kapattı şükür ki hızım 30-40 arasındaydı fakat durmama yeticek kadar mesafe ve bana kaçıcak kadar yer kalmadığı için ki ön fren ve arka freni son safasına kadar kullanmama rağmen duramıcağımı anlayıp ön tekeride kitledim ve motoru yatırdım ki yatırmasaydım godoslama bi şekilde doblonun orta kapısından kazırlardı heralde beni Gülümsüyorum ve asfaltla buluştum aramısda deişik bi bağ oluştu o günden beri zaten ah ah ayağa kaltıımda caaaanıım sıfır motorum yan yatmış bana bakıodu ve arkadan tırlar gelioduu ilk aklıma gelen moturu kaldırıp güvenli bi yere çekmek oldu meer yannıış yapmışım tecrübem olmamasından dolayı olay yerinden çekilmemesi gerekiomuş böle durumlarda polis amcaların gelip görmesi gerekiomuşş ama ben tabe çektim bilmiomki ama çevreden gören bissürü tanıdıım vardı nese sona baktım doblo araya çekmiş bana mal mal bakıo içindekilerde ayrı bi mal ne geçmiş olsun ne bişi ben barındım dedm abi yuh görmüonmu hani görmedin neden sinyal vermion onuda geçtim yavaş yavaş şerit deiştir birden ne kırıon ödücen mödücen bissürü muabbet çaıralım polis dedim çaırsanda kanıtlayamassın dedi Sinirlendim araçlar yerinde deil dedi şahitlerim var dedm öde yada poliss çaıralım dedm Ailem geldi ve hala kızıorum yarı yarıa anaşalım die bi teklif attı babm adamda kabul etti hala motoru işlerimden dolayı yaptıramadım ama hasarlar şöle ön farda büüüükk ve derin bi çizikk ön kafa grenajjı çizik içinde iki sinyalde yerinden çıkmış biri kırılmışş dieri şimdilik sağlam gibi sol elcik her yer çizik debriyajın o kolu çatlamış dökümmüşşş ayna çizik içinde orta yan grenajda çatlaklar var toolamda bi 500-600ytl arasında bi hasar çıktı bakalım önümüzdeki günlerde görücess adam ödücekmi ödemesse dalıcam herife adamların tepkilerine zaten çok gıcık oldum yenndaki herif ohooo sende bu motor varsa yaptırırsın dio Sinirlendim altındaki arabann deeri bnm motorumun dört katı ama salak iştee annamaz yaaa Sinirlendim grenajları fln deiştirdikten sona eskisi gibimi olur arkadaşlar yoksa deiştii belli olurmu eskisi gibi olurmuu Üzgünüm yorumlarınıza açıımm ii sürüşler inşallah böle trafik magandalarıyla siz karşılaşmazsınız..

Türkçemize özen göstermek,korumak ve yaşatmak Biz her Türk'ün görevi biraz daha dikkatli olursan seviniriz!!!!Sercat 46
RoadEternity Çevrimdışı RoadEternity Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.11.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun yaaa Üzgünüm

mtoruna üzüldüm hasarı var Üzgünüm

motorun herşeiynmi ojinal alırsan aynı eskisi gibi görünür bence Alkışlıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.11.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RoadEternity,
hayırl olsun
geçmi olsun

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.11.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyk geçmiş olsun Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 10.11.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah bi daha kaza vermesin
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 10.11.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun canına gelmesin abi...... Ağlıyorum Ağlıyorum
Allah(cc) kaza bela göstermesin kimseye İstemiyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 10.11.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin denir ama söz konusu insanın motoru olunca üzülüyor insan...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 10.11.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...Sizde birşey olmaması sevindirici!!! Göz kırpıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 10.11.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değiştiğinin belli olmasını istemiyosan neden resimleri koydun ya da bu topiği neden açtın ki?burda zaten plaka yazılı.neyse olan olmuş geçmiş olsun.değiştirdiğin parçalar illaki belli olur ama orjinaliyle değiştirirsen ve yetkili bi serviste yaptırırsan eskisi gibi olur.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 10.11.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaş..
Sende bir şey yok ya ? Daha kötü de olabilirdi..Dikkatli olmak lazım, onlar olmasa da...... Öfkeliyim Sinirlendim Öfkeliyim Sinirlendim
Başa dön
bluebird64 Çevrimdışı bluebird64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
salmacalcin
Üye
Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düzgün türkçeyle anlatsan daha iyi olurdu aslında chat klavyesiyle değil.geçmiş olsun
Başa dön
salmacalcin Çevrimdışı salmacalcin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.11.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmıs olsun sahıden Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun ben olsam o dublocuyuda orda yatırır yere bir güzel benzetirdim. Sinirlendim
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 10.11.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle geçmiş olsun dilerim arkadaşım. sen eğer motorunu yetkili serviste yaptırırsan hiçbir sorun yaşamazsın. onun için canını sıkma , önemli olan sana birşey olmaması.
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 10.11.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun umarım son kazan olur
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal