Tarih: 11.11.2007 - 08:39 Mesaj konusu:
Süperr eğlenmişsinz ama sonuna doğru kafalar güzell oynamaya yerde devam etmişsiniz he he he he he he he _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
bune yahu kopmuşsunuz ssizzz arif abidede ne hünerler varmış böyle
güzel bir gece geçirmişsiniz...inş tadınız hiç bozulmaz _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Vallaha Gonya MD ve başta Ömer Bozkurt ve 6 yıllık arkadaşım Arif .Aşk olsun size bensiz eğlenmişsiniz.Helal olsun.Çok içerledim.Siz gelirsiniz ''abi bi fotoğraf çekinelim nooolluurr!! '' diye.Bir kere de böyle yaptınız size sinirlenip motosikletimi sattım.Ben ayrı MD TeaM imi kuruyorum.MuSTi MD.Katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırsınlar.Haftaya çıplak çengili eğlence var.
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
Bütün MD.com üyeleri.Tekteker Arif 6 yıl öncesinden tanır beni.Daha tek teker olmadığı dönemler.MD.com bile yokken ya da yeni kurulmuşken. Ben bir gün okuldan kaçıp Konya'da yapılan draglara gitmiştim.Kenarda otururken baktım ilerden esmer kavruk bir adam geliyo.
Kim?
Tabii ki Arif.(O zaman Tekteker'i yok.)O zaman da gelmişti foto için.Olmaz desen olmaz! Misafirdir dedim çektirmesen olmaz.Tanıştı benimle.Şimdi sorsan tanımaz.Şöhret insanı değiştiriyor. _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tarih: 11.11.2007 - 13:43 Mesaj konusu:
yani şoklardayım yemin ederim hiç beklemediğim isimler yerlerde havalarda ellerinde davullar masa üstlerinde falan inanın fotoğraflara bakarken bi peçete elime alıp oynayasım geldi.. gerçekten çok zevkli bi eğlence olmuş.. ııımmm bu arada Ahmetcim bu kendi kendini çekme alışkanlığı kötü bişidir benden söylemesi _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Konya M.D. bu isi biliyor yaa Ahmet abi kıskandım walla ALLAH bozmasın _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız