Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yine kaza ...ölümlü:(((((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yine kaza ...ölümlü:(((((

yine kaza ...ölümlü:(((((
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:16    Mesaj konusu: yine kaza ...ölümlü:((((( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hızlı motor aşkı Aytek’in sonu oldu 11 Kasım 2007

Asım GÜNEŞ

Üniversite son sınıf öğrencisi Aytek Güleray’ı çok sevdiği motosikleti, hayattan ve hayallerinden kopardı. Annesi herkese, "Ne olur çok dikkatli olun. Başka kimse motosiklet yüzünden ölmesin" diyor.

SAKARYA Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi 26 yaşındaki Aytek Güleray, okulunu bitirdikten sonra işini kurup başarılı bir işadamı olarak tanınmak istiyordu. Aytek çocukluğundan bu yana motosikletlere ve hıza meraklıydı. Özel bir şirketin sahibi olan babası Hayri Güleray’ın yanında çalışırken bir yandan da kendi şirketini kurup internette oyun konsolları satmaya başladı. Biriktirdiği parayla GSXR 600 model bir motosiklet alarak motorcular camiasına hızlı girdi. Arkadaşlarının ve ailesinin uyarılarına rağmen bu motorla da yetinmedi. Daha hızlı olan bir başka markanın üst model motoru CBR 954 RR aldı.

Motorunu satmayafırsat bulamadı

Aytek Güleray iki ay önce bir otomobile arkadan çarptı. Kazayı motorunun hasarıyla atlattı. Motoru servisten çıktıktan bir hafta sonra başka bir otomobile yandan çarptı. Bunun üzerine motosikletini satmaya karar verdi. Ancak istediği parayı kimse vermedi. Aytek Güleray, 3 Kasım Cumartesi günü saat 11.00 sıralarında motoruyla Aksaray’da art arda iki otomobile çarparak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılırken de yaşamını yitirdi.

Oğlumun ismi böyleduyulmamalıydı

Zeliha Güleray, "Çok sevecen ve çalışkan bir çocuktu" dediği oğlunu, "Harçlığını çıkarmak için çalışırdı. Şirketler kurar, ticaret yapardı. Gezmeyi de çok severdi. Dünya görüşü çok genişti. Bir gün herkesin ismini duyacağını söylüyordu ama bu şekilde olmamalıydı" diye anlattı. Motosiklet ve otomobil kullananlara ise "Ben oğlumu kaybettim. Ne olur çok dikkatli olsunlar. Başka kimse motosiklet yüzünden ölmesin" diye seslendi.

Hayri Güleray ise, "Suçlu belki trafik, belki Aytek, belki yollar. Artık bunun önemi yok" dedi. Sürücülere, motosiklet kullananların da ana-baba kuzusu olduğunu hatırlatan Aytek Güleray’ın isteği, yeterli eğitim olmadan motor kullanılmasının engellenmesi ve Aytek’in örnek olması. Erdem Güleray, ağabeyini fotoğraflarının ve duygusal bir şiirin yer aldığı www.aytekgulkeray.com adresli internet sitesinde yaşatıyor.

allahtan rahmet eylesin aykınlarınada baş sağlığı diliyorum...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok pardon üzüntü işarati yapacağıma gülücük olmuş ellerim kırılsaydı üfff nasıl bir hata yapmışım dikkat eden arkaşlar ltf kusura bakmayın ...üzüntümüz ortada iyi niyette ortada...
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, değiştirdim...allah rahmet eylesin...

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerıde kalanlar ıcın cok zor.. Üzgünüm
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol ibrahim....
Başa dön
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Ağlıyorum
Okurken bi an kendi hikayemmiş gibi oldum Üzgünüm
Motor Tehlikeli cümlesini yavaş yavaş kavramaya başlıyorum... Ağlıyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet etsin, babasını söylediği sözler iç acıtı ve yaklaşık bir haftadır bu arkadaşımızın kötü haberini, malesef ama malesef bir ders anlatırcasına topic başlıklarında okuyoruz. Sevgili arkadaşlarım özellikle abilerine imrenen kardeşlerim lütfen sınırlarımızı bilelim. 5 Sene önce ki kaza haberleri ve sayısı neydi bu gün ne biraz arşiv araştırması yapın ve herkes kendine pay çıkartsın, nasihat olarak algılamayın sadece yüksesli bir paylaşım olarak algılayın.
Sağlıklı ve keyifli uzun sürüşler dilerim.
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet etsin yakınlarına sabır versin.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.11.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, allah rahmet eylesın..

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 11.11.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzücü bir haber gerçekten, gençlerimizde ki en büyük hata adrenalin, hız ve kendilerini başkalarına kanıtlamak adına hiç bir tecrübeleri yokken racing motosikletlerle başlamaları..Gencecik yaşta onca hayali toprağa gömerek gitti Üzgünüm umarım başka ailelerin yüreği yanmaz, Allah'tan ailesine sabır diliyorum... Üzgünüm
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her ölüm hüzünlüdür ama genç ölüme söz yok .allah rahmet eylesin umarım genç arkadaşlar gerekli dersleri alırlar. Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SIYAH10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya Memleketi:Bandırma

MesajTarih: 11.11.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin...Ailesine sabır diliyorum... Üzgünüm Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal