Tarih: 12.11.2007 - 01:43 Mesaj konusu: Konya MD-Tektekerli Pazar (Part 3)
Arif abi bugün de biz delilere özel bir gösteri düzenledi...
Havanın soğuk ve aşırı şekilde rüzgarlı olmasına rağmen ısrarla 90 derece motosikleti kaldırıp
inadına tekteker diyen Arif abi bize çok heyecanlı anlar yaşattı ...
Hayabusa tek tekere kalkmaz diyen varsa,fotoğrafları dikkatlice takip edin,
Arif abim buda size kapak olsun dercesine Hayabusayıda 90 derece dikti
Not: Arif abi bu gece kafam kıyak değil.Güzel yorumlar yazacam
Gecenin yorgunluğundan dolayı sabah biraz geç uyanınca,kahvaltı saati geçti diyip vurmuşlar ete
Herkes bir gün Tekteker olabilir ama hiç bir tekteker Arif abi kadar karizma olamaz
Tamam Şükrü baba,sende tartışılmasız bir karizmasın
Yemekten sonra DRAG yerindeyiz
Onlyonur (Son zamanlar aramızda duygusal bakımdan bir yakınlaşma oluyor )
sempatik_1982 nin yürüyen Discosu
Toprak pistlerde
Soldan soldan gelen Rüzgara inat Ver Coşkuyu Arif abi
Arif abi Konya'ya gelirde medyasız olur mu,kamyon kasalarına çıkartırız adamı
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 12.11.2007 - 01:46 Mesaj konusu:
HaYaBuSa,seninde hakkın ödenmez bu saatlere kadar uyumuyorsun çalışıyorsunya
harika bir gün geçirdik bugünü keyifli geçirmemize vesile olan arif abiye ve sebeb olanlara sonsuz teşekkürler
en kötü günümüz böyle olsun _________________
En son ali_42 tarafından 12.11.2007 - 01:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
onlar ne mükemmel gösteriler ne mükemmel şovlardı ben bööyle bişi görmedim arif abimin ve ailesinin ellerine ayakların sağlık bize bu zevki yaşatııkları için teşekkür ederim arif abiyle tanışmak büyük zevkti en kısa sürede alanyaya ziyarete gidicem inş. emeği geçen herkese teşekkürler _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
gene süper bir etkinlik yapmışsınız tebrik ederim orda olmak vardı.. aynı zamandada yine ve yeniden kınıyorum seninHaYaBuSa, hep karnım açken link veriyosun görüyorum karnım acıkıyo _________________
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 12.11.2007 - 02:01 Mesaj konusu:
Döktürmüşsünüz yine, harika bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli bu arada oMeR_BoZKuRT ile capodelcapo'nun gitar çalabildiğini bilmiyordum benimde var ama iyi çalamıyorum maalesef Bakalım Konya Md sayesinde neler göreceğiz daha... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 12.11.2007 - 02:11 Mesaj konusu:
sTaRt demiş ki:
gene süper bir etkinlik yapmışsınız tebrik ederim orda olmak vardı.. aynı zamandada yine ve yeniden kınıyorum seninHaYaBuSa, hep karnım açken link veriyosun görüyorum karnım acıkıyo
sTaRt, aynen katılıyorum sana, gece gece etli pide istedi cnm _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
ReHa, tabiki alanya ya gelipte senden bi yemek yemeden dönermiyim hiiç _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 12.11.2007 - 03:21 Mesaj konusu:
HaYaBuSa, harika kareler,yine coşmuşsunuz
arif abimizde sürekli bi ayağı konyada vallayi şovunu yapmışsın arif abim
fakat direksiz impalaya bittim doğrusu,çok fena hastasıyımdır
herzmn ki gibi,büyüksünüz konyalı motorseverler ve konya md _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız