ben bu modeli yaklasık 1.5yıl once gormustum herkesin bilkdigini dusunuyordum fakat bugun gordumki kawasaki KR150 modelini kawasaki Ninja Zx250 sanılar bir konu acılmıs ve hemen dusundum gormeyenlerin bilgi alması amacıyla paylasmak istedim sanırım daha once verilmedi. işte cbr150 cıbır kullanıcıları dikkatli bakın ve birkac makyaj tuyosu alın, en guzelide dikizler granaja cakılmıs hatta tek fark bu gibi. genel ozelliklerini bulamadım muhtemelen 15hp-hava sogutmalı-tek silindir. buyrun resimlere bakalım
şimdi sıkı durun ben bu lastigi ve bu jantı bu motor nasıl tasıyor cok merak ediyrm. 1300cc araba bile 17'' jant kaldırmazken
sırada rs125 var motoGP pilotlarının babyblade'i bu makina sanırım 2zamanlı ve exuplu------>>>
buda benim kotu gun dostu suan emin ellerde yeni yol arkadasının emrinde _________________ apache RR
Tarih: 12.11.2007 - 10:15 Mesaj konusu:
GÜZEL MAKİNLAR... _________________ BÜTÜN KURANLARI YAKSAK , BÜTÜN CAMİLERİ YIKSAK , AVRUPANIN GÖZÜNDE OSMANLIYIZ...OSMANLI ; YANİ İSLAM. KARANLIK TEHLİKELİ DÜŞMAN BİR YIĞIN... ( Cemil MERİÇ - Bu Ülke )
Tarih: 12.11.2007 - 10:15 Mesaj konusu:
Cbr 125'likler çok ufak abicim yaa bu motora binmek için 1.70'den uzun boylu olmaman lazım yoksa çok sırıtıyor. _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
Tarih: 12.11.2007 - 10:16 Mesaj konusu:
ama ufaklar dediniz gibi... _________________ BÜTÜN KURANLARI YAKSAK , BÜTÜN CAMİLERİ YIKSAK , AVRUPANIN GÖZÜNDE OSMANLIYIZ...OSMANLI ; YANİ İSLAM. KARANLIK TEHLİKELİ DÜŞMAN BİR YIĞIN... ( Cemil MERİÇ - Bu Ülke )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız