Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AirbrushIstanbul ( Arai, Sofuoğlu Replika )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AirbrushIstanbul ( Arai, Sofuoğlu Replika )
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Acibadem / Istanbul

MesajTarih: 12.11.2007 - 13:54    Mesaj konusu: AirbrushIstanbul ( Arai, Sofuoğlu Replika ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhabalar.

Buda son airbrush çalışmamız. Fikirleriniz almak istedik.

umarız hoşunuza gider..
önceki çalışmamız için aşağıya tıklayabilirsiniz.
AirbrushIstanbul ( Harley Davidson Sporster 1200 )

Buyrun Bunlarda Resimler..

MSN:info@airbrushistanbul.com

2006 Daelim s2 250 Free Wing
http://www.airbrushistanbul.com

En son --eXtreme-- tarafından 12.11.2007 - 14:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.11.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum cok güsel Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 12.11.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi ben çok beğendim ellerinize ve emeğinize sağlık.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cokkkkkk guzel olmuşşş Alkışlıyorum
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum nladın sen Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan kardeş super olmus melihe yakısmaz o kask ama sen sat onu bence OK
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık dostum, güzel çalışma olmuş, bizim melih'in kaskı değilmi bu Gülümsüyorum ilk aldığı günü hatırlıyorumda, pembemsi bi rengi vardı, Gülümsüyorum
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol kankacım ya valla melihe yakışmicak cidden sanamı satsam 5 katına naapsam :P

eko evet pembe daha çok yakışçaktı sanki ama artık böle idare etsin..

hepinize teşekkür ederim..

melihe de tekrar hayırlı olsun dielim Gülümsüyorum

En son --eXtreme-- tarafından 12.11.2007 - 14:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş..!
kişiye özel bir çalışmamı oldu ?? yoksa bende istesem kaskıma aynı çalışmayı yaptırabilirmiyim? ve ne kadara mal olur?

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konuyla ilgili bilgiyi özelden yazdım alpiser

Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

--eXtreme--, yarıs grenajını 5 katına boyada o zaman gorcem senı bu sefer yolda kollamam ezer gecerım OK
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

--eXtreme--, : herhangi marka bir kaska,parlak siyah renginin üstüne bu deseni çalışabilirmisiniz? Ayrıca arkaya osmanlı desenini koymanız söz konusu mu ?
Başa dön
ryangt şimdi Çevrimiçi ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haha kankaa sen benimi kolladın heyyyyttttttttttt Çok gülüyorum

gördün ama yagmur camur kar demiorum biniorum düldüle Çok gülüyorum hemde gece gece hehee

bu arada kaç 5 katına :P

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ryangt evet çalışabiliriz. Neyin üstüne istersen ona çalışabiliriz sorun yok..

arkadaki osmanlıda yapılabilir tabiki.

Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kaskı alabilmek için melih tam 6 ay fiyatının düşmesini beklemişti, sonunda istediği oldu ve yarı fiyatına aldı, Gülümsüyorum ali esengül ustaya gittiğimde karşılaşmıştım, kanka sonunda aldım demişti Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal