Ellerine sağlık dostum, güzel çalışma olmuş, bizim melih'in kaskı değilmi bu ilk aldığı günü hatırlıyorumda, pembemsi bi rengi vardı, _________________ Dostluğumuz baki..
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş..!
kişiye özel bir çalışmamı oldu ?? yoksa bende istesem kaskıma aynı çalışmayı yaptırabilirmiyim? ve ne kadara mal olur? _________________ şaka gibi...
Tarih: 12.11.2007 - 14:36 Mesaj konusu:
--eXtreme--, yarıs grenajını 5 katına boyada o zaman gorcem senı bu sefer yolda kollamam ezer gecerım _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
--eXtreme--, : herhangi marka bir kaska,parlak siyah renginin üstüne bu deseni çalışabilirmisiniz? Ayrıca arkaya osmanlı desenini koymanız söz konusu mu ?
O kaskı alabilmek için melih tam 6 ay fiyatının düşmesini beklemişti, sonunda istediği oldu ve yarı fiyatına aldı, ali esengül ustaya gittiğimde karşılaşmıştım, kanka sonunda aldım demişti _________________ Dostluğumuz baki..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız