Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor un akusu öldü :P

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor un akusu öldü :P

motor un akusu öldü :P
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DaveGhan
Üye
Üye

Nereden: Biz KARŞIYAKALIYIZ

MesajTarih: 12.11.2007 - 15:06    Mesaj konusu: motor un akusu öldü :P Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl oldu bende bılmıyorum sanırsam basında beklemek gerek kı ıkaz etmıstım.. fazla anlamasamda kuru aku oldugunu soylemıstı aldıgım kısı ama tamırcı ıcıne saf su ekleyınce aku öldü.. simdi sorunum nasıl bir aku almam gerek ?

kuru aku mu ? (warmı bılmıyorum) sulu aku mu? yamaha r6 icin...

kerttirtenkele ile işim olmaz.........
Başa dön
DaveGhan Çevrimdışı DaveGhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 12.11.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DaveGhan, senin motosikletine kesinlikle kuru akü şart

nedenleri kısaca tam bakımsız akü olduğu için amperi yüksek ve risksiz olduğu için...vs vs

sulu akü aldığını var sayarsak

amper farkı ve akma kaynama risikinden dolayı şaseyi yada bulaştığı noktadaki asidin maharetlerini görmek bile istemessin o bakımdan bakımsız kuru akü derim. Bravo

moto servise taşındı bilginize..

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DaveGhan
Üye
Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tskler nosscu tawsiyelerin icin Göz kırpıyorum

Başa dön
DaveGhan Çevrimdışı DaveGhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 12.11.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DaveGhan, rica ederim motosiklet dostu üyelerimize bildiklerimizi anlatmak boynumuzun borcudur seve seve

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 12.11.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, Yalçın abime katılıyorum.Bu ara Nicklere taktım.DaveGhan, Senin Nickte bir müzisyen ismi.Hoşmuş Göz kırpıyorum Bravo
Severim Depeche Mode'u.Şarap gibiler yıllandıkça daha bir güzel oluyorlar Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 12.11.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DaveGhan, kışlık bakım ve akü bilgileri bu topikte mevcuttur,istersen bi göz at Gülümsüyorum
http://www.motordelisi.com/ftopict-56810-.html
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaveGhan
Üye
Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba .. sanada cok sagol daha cok bilgi edindim tesekkurler

Başa dön
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.11.2007 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kuru aküye saf su koymayı nası başardınız onu merak ettim.Üzerine matkapla delikmi açtınız..Ayrıca bir çok markanın ürettiği sulu aküler,tam kapalı ve bakımsızdır.Suyu falan akmaz bakım gerektirmez..Yuasa marka bir cok motorda kullanılıyo.Kuru-sulu farketmez markayı tavsiye ederim..
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.11.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bn bnm schoote'ra kuru akü aldım iyide Alkışlıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tan21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.11.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sulu veya susuz akü en iyisi yuasadır 90 ytlden başlıyor 250 ytl e kadar var sanırım 12 v 9 amer 90 ytl olmalı ...
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.11.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, Alkışlıyorum Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 13.11.2007 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim de yuasa ya karşı uzun yıllardır büyük bir hayranlığım vardır ama yamaha motorumun aküsü 14 .ayında ölünce
türkiye yuasa ya başvurup test sonucu ve tarih açısından ruhsatı da ibraz etmeme karşılık aynen verdikleri cevap şuydu.
''Biz yamaha nın kar ortağımıyız ki yenisini verelim'' bir başka cümlesinde ise '' motoru alırken bize mi sordun'' ve son olarakta '' aküyü bizden mi aldın ki bize yazıyorsun'' dendi.
Ama yuasanın türkiyede ki topal bacağı olan vatndaşlar benimle alay ederken şunu düşünemediler,hiç kimse motorunu alırken aküsüz almak lüksüne sahip değildir yani akü üzerindedir.Peki yamaha firması neden merdiiven altı tabir edilen ucuz
akü koymuyor çünkü tüketiciye kaliteli olduğuna inandığı bir dünya devini koyuyor.Ama bu markanın ticari ahlakı olmayan
camgöz elemanları bizden mi aldın ki garnti soruyorsun diyor.Batıdaki firmalardan 15 seneye yakındır postayla mal almışlığım var,ama hiç bir zaman böyle bir trerbiyesizlikle karşılaşmadım.Yani milletin eli gavuru dediği ve hırıstiyan diye aşağıladığı adamların davranışları devlet giibiydi.Demeki şapkayı önümüze koyup tekrar düşünmekte fayda var.
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 13.11.2007 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skyhawk, adamların zihniyeti bu işte.benim cebimden para çıkmasın da yamaha ya da yuasa kötü olsun umrumda deil.bayiliği elinden alınınca çok vurur kafasını taşlara.DaveGhan, o nasıl bi tamirciymiş ya?bu adam hayatında akü görmüşmü hiç?sen o tamirciden uzak dur bence.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
motorparca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.11.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aracınızın modelini belirtmiş olsaydınız daha kısa cevap verebilirdim fakat, 1999-2000 model R6 ise Yuasa YT12B-BS , 2001-2004 model arası ise Yuasa YT9B-BS modelidir.akünüzü açtırıp içine saf su ilave ettirmeyiniz.artık kullanılan akülerin bir çoğu bakım gerektirmeyen tiptir.iyi günler..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skyhawk, çok entresannn............ Şok oldum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal