Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda cup 125 2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda cup 125 2008

honda cup 125 2008
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
streetw1se
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.11.2007 - 01:09    Mesaj konusu: honda cup 125 2008 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaslar.ben honda 125 cup yarıslarına nasıl katılabiliriz neler gerekli,ücret,yarış tarihleri sponsorlar vsvs herşeyi ayrıntılı olarak öğrenmek istiyorum biri bana acıklayablir mi ? msn adresim faruk_selvi@msn.com yada burayada yazabilirsiniz şimdiden cok teşekkürler
kazasız belasız günler herkese...
Başa dön
streetw1se Çevrimdışı streetw1se Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.11.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

msn deilde buraya yazsın kim biliyorsa daha iyi olur bende merak ediyorum Bravo
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 13.11.2007 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ;

bildiğim kadarıyla sezon ücreti 3000 ytl .

başvuruları yarışçı alma dönemleri gibi bir dönemde konu ile ilgili açılan bir internet sitesinden yapıyosun.

ilk önce elemelere katılıosun dereceye girersen 3000 ytl karşılığında sezon boyunca yarışma sansın var.

3000 ytl karşılığında honda

yarış motorsikletini eldiveninden kaskına ayakkabına ve tulumuna kadar hepsini veriyor.bunlar 3000 ytl içinde artı ücret ödemiosun.

yarışlarda tüm ulaşım ve konaklama bedelleri hondaya ait.

sezon sonunda tüm kıyafetler sana takdim ediliyor. ve en önemlisi sezonu birinci bitirirsen japonyada eğitim imkanı sağlıyor honda.

şuan bende elemelerin yapılmasını bekliyorum sabırsızlıkla .
Bravo

bildiğimi aktardım umarım işine yarar.

ayrıntılı bilgi için ziyaret edebilirsin:

www.izmiryarıspıstı.com

En son tekyildizmotor tarafından 13.11.2007 - 01:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.11.2007 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 13.11.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

streetw1se, www.izmiryarispisti.com dan herşeyi öğrenebilirsin OK
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 13.11.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

streetw1se, yeterince bilgi sahibi oldunuz mu efendim?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 13.11.2007 - 06:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 sezon başında honda.com.tr'de bir cbr125 cup formu doldurdum daha sonra sana telefon aracılığı ile dönüyorlar ve elemelere katılmaya hak kazandığını söylüyorlar.
geçen yıl malesef çalıştığım için katılamadım fakat bu senede bir şansımı deneyeceğim şuan çalışmadığımdam böyle bir hak kazanırsam bu sefer gitmek isterim herkese bol şans Bravo
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 13.11.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagökhan bu konuda baya bilgilidir
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 13.11.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi konuya değinmişsiniz paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 13.11.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende merak edıyodum ogrendıgım ıyı oldu Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.11.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler cok faydalı oldu bide tarihlerini öğrenebilsek cok iyi olur.bide şey elemeler içinde para ödeniyor mu?izmiryarispisti.com'da 1900 ytl filan yazıyo ve biride dediki yarıs bası o kadar ödüceksiniz.bu elemelerden snraki olay sanırım..
Başa dön
streetw1se Çevrimdışı streetw1se Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.11.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde çok işime yaradı saolun Alkışlıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılım parası biraz çok gibi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara&Merzifon

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu katılım formun son günü ne zaman
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

streetw1se demiş ki:
teşekkürler cok faydalı oldu bide tarihlerini öğrenebilsek cok iyi olur.bide şey elemeler içinde para ödeniyor mu?izmiryarispisti.com'da 1900 ytl filan yazıyo ve biride dediki yarıs bası o kadar ödüceksiniz.bu elemelerden snraki olay sanırım..

yukarıdaki msjımda belirttiğim gibi bir takım ödemelerde bulunosun.aama bunlar toplam 3000 ytl oluo yani en son öleydi.

yarış başına diye birşey yok tüm sezon boyunca geçerli .

yarışta ve eğitim sırasında motorda oluşabilecek kazaları kendiniz karşılıyosunuz.

1900 ytl kıyafet ücretine sayıyorlar 500 ytl kayıt için ben böle biliyorum.

kayıt zamanları şuan için açıklanmış değil. Bravo

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal