Tarih: 13.11.2007 - 01:09 Mesaj konusu: honda cup 125 2008
slm arkadaslar.ben honda 125 cup yarıslarına nasıl katılabiliriz neler gerekli,ücret,yarış tarihleri sponsorlar vsvs herşeyi ayrıntılı olarak öğrenmek istiyorum biri bana acıklayablir mi ? msn adresim faruk_selvi@msn.com yada burayada yazabilirsiniz şimdiden cok teşekkürler
kazasız belasız günler herkese...
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 381 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 13.11.2007 - 06:30 Mesaj konusu:
2007 sezon başında honda.com.tr'de bir cbr125 cup formu doldurdum daha sonra sana telefon aracılığı ile dönüyorlar ve elemelere katılmaya hak kazandığını söylüyorlar.
geçen yıl malesef çalıştığım için katılamadım fakat bu senede bir şansımı deneyeceğim şuan çalışmadığımdam böyle bir hak kazanırsam bu sefer gitmek isterim herkese bol şans
teşekkürler cok faydalı oldu bide tarihlerini öğrenebilsek cok iyi olur.bide şey elemeler içinde para ödeniyor mu?izmiryarispisti.com'da 1900 ytl filan yazıyo ve biride dediki yarıs bası o kadar ödüceksiniz.bu elemelerden snraki olay sanırım..
teşekkürler cok faydalı oldu bide tarihlerini öğrenebilsek cok iyi olur.bide şey elemeler içinde para ödeniyor mu?izmiryarispisti.com'da 1900 ytl filan yazıyo ve biride dediki yarıs bası o kadar ödüceksiniz.bu elemelerden snraki olay sanırım..
yukarıdaki msjımda belirttiğim gibi bir takım ödemelerde bulunosun.aama bunlar toplam 3000 ytl oluo yani en son öleydi.
yarış başına diye birşey yok tüm sezon boyunca geçerli .
yarışta ve eğitim sırasında motorda oluşabilecek kazaları kendiniz karşılıyosunuz.
1900 ytl kıyafet ücretine sayıyorlar 500 ytl kayıt için ben böle biliyorum.
kayıt zamanları şuan için açıklanmış değil. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız