Tarih: 23.01.2005 - 10:36 Mesaj konusu: İzmir MD BAYRAM Buluşması Fotoğraf ve raporu
İşte bir MD Buluşması ve bir Bayram daha geçti..Her ne kadar benim için kötü başlayıp kötü devam eden bir gün olsada orda olmak güzeldi.Sabahtan başlayan baş ağrım(migrenim ) günümü burnumdan getirdi..Buluşmadan sonra uyurum geçer diye düşündüm ama tüm gece uykumda bile ağrı çektim..
Beni dünkü huysuzluğumla çeken herkese teşekkürler..
Evet gelelim rapora..Hakan ve ben vaktinde yetişmeye koşturduğumuz Kordon Cafeye gittiğimizde bizi bekleyen Ferrotep (Ekrem) ile karşılaştık.Gelirken ufak bir kaza atlatmış Lozan Kapısının önünde. Eli yüzü çizik içindeydi.Arabaların akıttığı yağdan dolayı kaymış..Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.Yinede bizi yanlız bırakmadı..
Arkasından İbanez (Murat) geldi..Dişçilik okuyan ve babayı motora ikna etmeye çalışan gen arkadaşımız...
Ferrotep & İbanez
Rose (Gülgün) İzmir'e gelmiş..Bizlerede katıldı aman efem bir sevindik bir sevindik..
Karakızını nasıl özlemiş..
Kanle hasta diye Gurhun yanlız geldi.Tekrar geçmiş olsun kanle ;-)
Batucan ile nihayet tanıştık :-D Nihayet toplantımıza geldi
Gurhun &Batucan
"Hayret ,Dramyum (Ahmet) abi geç kaldı "dedim..Nöbeti varmış ondan bu sefer geç gelmiş ..Cheyenne (Serkan) de geldi arkasından...
Dramyum &Cheyenne
Tok 13'ü aramasam uyuyup kalacaktı gene Hakan Berke geldi hemen arkasından
Tok 13 &Hakan Berke
Choppery(Yasin) ve canı aşkı..Choppery sticer arsızııı 8)
Ankara'dan da misafirimiz vardı Sylveno(ulaş)..Realbiker ve İksir de aramıza katıldı
Sylveno&Realbiker&İksir
Gıcık garsonumuz "bir toplu fotoğrafınız çekeyim "dedi
Karnımız acıktı yağmur başladı..Hadi Mudurnu ya gidelim..
Rose&Rapunzel&Sunflover&Rabbit
Tok 13& The One (Türker).Türker asker ..İzine gelmiş..
Hakan_R1 &Azizoran&Sylveno
Azizoran ve sevgili eşi..Gülen yüzü hiç solmasın
Hakan-R1 ve Göksel
Ya arkadaşlar Unuttuğum arkadaşım var mutlaka speed boy var mesela ama hangisiydi çözemedim.Lütfen kimse kırılmasın kafam yerınde değildi dün isimleri karıştırmış olabilirim.Yanlışlıklarımı düzeltirseniz sevinirim.
Kulüp için bağış yapanlar aklımda diye not almamıştım.Ama bir kişi eksik hatırlayamıyorum.Dedim ya çok hasta bunak ve yaşlı bir kadınım bana kızmayın lütfeeeeeeen.Unuttuklarım için özür dilerim.Lütfen hatırlatın.
Rose &Azizoran'ın Eşi&Dramyum&Cheyenne&?? _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Dec 25, 2004 Mesajlar: 631 Nereden: Almanya://Sinop
Tarih: 23.01.2005 - 10:45 Mesaj konusu:
elinize saglik arkdasslar , böyle olmasini her zaman isderiz, yaninizda olamasak bile yolunuz acik olsun. slmlar _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
RABBİT GEÇMİŞ OLSUN NASIL OLDUN
FOTOLAR ÇOK GÜZEL OLMUŞ YALNIZ DOSTUM HAKAN SEN BİRAZ FOTO ÇEKİLİRKEN GÜLMEYİ DENE ÇOK SOMURTUYORSUN
ORADAYA GELEN ARKADAŞLARIMIZIN HEPSİ ÇOK NEŞELİ ÇOK HOŞ İNSANLARDI İNŞALLAH HAVANIN GÜZEL OLDUĞU BİR GÜN DAHADA SOHPET ETME FIRSATI BULURUZ _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
OOOOO yine kaynatmışsınız ortalıgı!!! Slyverio aşkolsun insan bizi de goturur. ben arkada sessizce otururdum yani! _________________ If I CouLd fLy LikE A KinG oF tHe skY...
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 23.01.2005 - 16:22 Mesaj konusu:
pheatonw12 nerdesin sen kardeşim fotolarda seni göremedik.bodrumlardan gelemedinmi sen daha _________________ UNUTTUNUZ hep R1i anlatmayı bize;
UYUTTUNUZ hep önce kamil koç vardı diye..
Kayıt: Aug 07, 2004 Mesajlar: 251 Nereden: YZMYR Kar?yyaka
Tarih: 23.01.2005 - 20:46 Mesaj konusu:
Arkadaşlar kusurumuza bakmayın. İstanbul dönüşü Kayınpeder-kayınvalide ziyaretinden Anne-baba ziyaretine geçiş sırasında uğrayabildik fazla kalamadık.
Rabbit hakikaten sende bir durgunluk vardı dün bende oturmadık diye üstüme alınmıştım. Geçmiş olsun... _________________ Adam olana bir yürek iki teker yeter. DD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız