Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD BAYRAM Buluşması Fotoğraf ve raporu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD BAYRAM Buluşması Fotoğraf ve raporu

İzmir MD BAYRAM Buluşması Fotoğraf ve raporu
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 23.01.2005 - 10:36    Mesaj konusu: İzmir MD BAYRAM Buluşması Fotoğraf ve raporu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte bir MD Buluşması ve bir Bayram daha geçti..Her ne kadar benim için kötü başlayıp kötü devam eden bir gün olsada orda olmak güzeldi.Sabahtan başlayan baş ağrım(migrenim Üzgünüm ) günümü burnumdan getirdi..Buluşmadan sonra uyurum geçer diye düşündüm ama tüm gece uykumda bile ağrı çektim..

Beni dünkü huysuzluğumla çeken herkese teşekkürler..

Evet gelelim rapora..Hakan ve ben vaktinde yetişmeye koşturduğumuz Kordon Cafeye gittiğimizde bizi bekleyen Ferrotep (Ekrem) ile karşılaştık.Gelirken ufak bir kaza atlatmış Lozan Kapısının önünde. Eli yüzü çizik içindeydi.Arabaların akıttığı yağdan dolayı kaymış..Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.Yinede bizi yanlız bırakmadı..

Arkasından İbanez (Murat) geldi..Dişçilik okuyan ve babayı motora ikna etmeye çalışan gen arkadaşımız...

Ferrotep & İbanez

Rose (Gülgün) İzmir'e gelmiş..Bizlerede katıldı aman efem bir sevindik bir sevindik..
Karakızını nasıl özlemiş.. Bravo

Kanle hasta diye Gurhun yanlız geldi.Tekrar geçmiş olsun kanle ;-)
Batucan ile nihayet tanıştık :-D Nihayet toplantımıza geldi

Gurhun &Batucan

"Hayret ,Dramyum (Ahmet) abi geç kaldı "dedim..Nöbeti varmış ondan bu sefer geç gelmiş ..Cheyenne (Serkan) de geldi arkasından...

Dramyum &Cheyenne

Tok 13'ü aramasam uyuyup kalacaktı gene Gülümsüyorum Hakan Berke geldi hemen arkasından

Tok 13 &Hakan Berke

Choppery(Yasin) ve canı aşkı..Choppery sticer arsızııı 8)

Ankara'dan da misafirimiz vardı Sylveno(ulaş)..Realbiker ve İksir de aramıza katıldı

Sylveno&Realbiker&İksir

Gıcık garsonumuz "bir toplu fotoğrafınız çekeyim "dedi

Karnımız acıktı yağmur başladı..Hadi Mudurnu ya gidelim..

Rose&Rapunzel&Sunflover&Rabbit

Tok 13& The One (Türker).Türker asker ..İzine gelmiş..

Hakan_R1 &Azizoran&Sylveno

Azizoran ve sevgili eşi..Gülen yüzü hiç solmasın

Hakan-R1 ve Göksel

Ya arkadaşlar Unuttuğum arkadaşım var mutlaka speed boy var mesela ama hangisiydi çözemedim.Lütfen kimse kırılmasın kafam yerınde değildi dün isimleri karıştırmış olabilirim.Yanlışlıklarımı düzeltirseniz sevinirim.
Kulüp için bağış yapanlar aklımda diye not almamıştım.Ama bir kişi eksik hatırlayamıyorum.Dedim ya çok hasta bunak ve yaşlı bir kadınım bana kızmayın lütfeeeeeeen.Unuttuklarım için özür dilerim.Lütfen hatırlatın.
Rose &Azizoran'ın Eşi&Dramyum&Cheyenne&??
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 23.01.2005 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize saglik arkdasslar , böyle olmasini her zaman isderiz, yaninizda olamasak bile yolunuz acik olsun. Dil çıkarıyorum slmlar
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
speedboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 23.01.2005 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kusura bakmayın yemeğe katılamadım Üzgünüm inşallah bi dahaki sefere tam gün orda olacağım
Başa dön
speedboy Çevrimdışı speedboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 23.01.2005 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RABBİT GEÇMİŞ OLSUN NASIL OLDUN Üzgünüm
FOTOLAR ÇOK GÜZEL OLMUŞ YALNIZ DOSTUM HAKAN SEN BİRAZ FOTO ÇEKİLİRKEN GÜLMEYİ DENE ÇOK SOMURTUYORSUN Gülümsüyorum
ORADAYA GELEN ARKADAŞLARIMIZIN HEPSİ ÇOK NEŞELİ ÇOK HOŞ İNSANLARDI İNŞALLAH HAVANIN GÜZEL OLDUĞU BİR GÜN DAHADA SOHPET ETME FIRSATI BULURUZ Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
kirli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir / ye?ilyurt

MesajTarih: 23.01.2005 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezi ve buluşma işinden İZMİR,li arkadaşlar iyi anlıyo. :md:
ibanez
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 23.01.2005 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orada bir tek motoru olmayan motor delisi bendim ve cok keyif aldım cokteşekkür ederim ... herkez cok dost canlısı benide aralarına aldılar..

sanırım 2005in sonuna doğru ybr ile başlıyacam sonra yamaha dragstar650 suzuki vl800 kawasaki vn800 den biri hedefim

umarım bu uzun vade plan ları gercek olur ...

herkeze kazasız belasız motosiklet keyfi diliyorum ..

eyvallah ;-)
Başa dön
ibanez Çevrimdışı ibanez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 23.01.2005 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seneye bende gelicem Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
peugeot-cu Çevrimdışı peugeot-cu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ibanez
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 23.01.2005 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yağmur cok yağdı ama "tatlı su motorcusu" diye bişey duydum motorsuz gelenlere hitaben... Çok gülüyorum
Başa dön
ibanez Çevrimdışı ibanez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CapRlcE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 23.01.2005 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OOOOO yine kaynatmışsınız ortalıgı!!! Slyverio aşkolsun insan bizi de goturur. ben arkada sessizce otururdum yani! Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
NightWish
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.01.2005 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hoş bi buluşma
Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 23.01.2005 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pheatonw12 nerdesin sen kardeşim fotolarda seni göremedik.bodrumlardan gelemedinmi sen daha Göz kırpıyorum
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
biker07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul-Antalya

MesajTarih: 23.01.2005 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

HAKAN SEN BİRAZ FOTO ÇEKİLİRKEN GÜLMEYİ DENE

Hakkaten ya bende dikkat ettim hep dövcek gibi bakıyosun abi kameraya, gülümse biraz Gülümsüyorum
Başa dön
biker07 Çevrimdışı biker07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gurhun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 23.01.2005 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biker07 demiş ki:
Alıntı:

HAKAN SEN BİRAZ FOTO ÇEKİLİRKEN GÜLMEYİ DENE

Hakkaten ya bende dikkat ettim hep dövcek gibi bakıyosun abi kameraya, gülümse biraz Gülümsüyorum

Adam kamera düşmanı Gülümsüyorum Gülümsüyorum

-----------------------------
Gürhun Kaya
Başa dön
gurhun Çevrimdışı gurhun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kanle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.01.2005 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler rabbit.. su anda kendimi cok iyi hissediyorum. sana da gecmis olsun :-D
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akhilleus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR Kar?yyaka

MesajTarih: 23.01.2005 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kusurumuza bakmayın. İstanbul dönüşü Kayınpeder-kayınvalide ziyaretinden Anne-baba ziyaretine geçiş sırasında uğrayabildik fazla kalamadık.
Rabbit hakikaten sende bir durgunluk vardı dün bende oturmadık diye üstüme alınmıştım. Geçmiş olsun...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.46 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal