Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD bu Cumartesi Ruhi Bacanak'tayız 17.11.07

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD bu Cumartesi Ruhi Bacanak'tayız 17.11.07

Konya MD bu Cumartesi Ruhi Bacanak'tayız 17.11.07
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.11.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Konya MD bu Cumartesi Ruhi Bacanak'tayız 17.11.07 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delilerden gelen yoğun istek üzerine bu Cumarteside Saat 19:30 da Ladeyna 2Miz Cafe Bar dayız (Eski Adıyla Ruhi Bacanak)

Ladeyna 2Miz Cafe Bar ın sahibi benimde çok yakından bir arkadaşım ve oda bizim gibi yıllarını motosiklete vermiş bir motordelisi..

Bu yüzden biz delilere çok özel fiyatlar uyguladı...

Meyve-Kuruyemiş Yerli İçki Sınırsız : 20 YTL

Alkol Almayan Arkadaşlarımız için

Meyve-Kuruyemiş-Sınırsız İçecek : 20 YTL

ADRES: İstanbul yolu üzeri Mobil Ruhi Bacanak Petrol içi

Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 13.11.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelmem mi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.11.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eylenceler konya MD Alkışlıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.11.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski fotolar çok güzel iyi eylenceler
Başa dön
akkaya105 Çevrimdışı akkaya105 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 13.11.2007 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akkaya105 eski fotomu,o kadar da çok eskimediki,daha dün gibi aklımda Çok gülüyorum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizlere iyi eğlenceler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkse iyi eğlenceler olsun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baby_face, akkaya105, volkanoptik, der76,

Teşekküler
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

size iyi eğlenceler konya md Alkışlıyorum

bu hafta aranızda olamıyorum diğer toplantılarda yine beraberiz..

En son gsxr750 tarafından 13.11.2007 - 19:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kendi adıma yeşilaycı olarak sizlere iyi eğlenceler Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, işim olmasa gelirdim ama çok yoğunum bu hafta Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
şaka bi yana,iyi eğlenceler Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delilerden yoğun istek mi. O deli başlı başına benimdir kesin. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Kesinlikle ordayız Bravo
İçelim, güzelleşelim Delirdim Delirdim Delirdim

dee saat 19,30 erken değilmi başkanım? Şunu 21,30 yapsakda gelen, gelmeyen belli olsa Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mtmrtmuho
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: qonya

MesajTarih: 13.11.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abooowww kacarmı yhaff
Başa dön
mtmrtmuho Çevrimdışı mtmrtmuho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.11.2007 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ev biraz(ne birazı bee resmen cehennemin dibi) uzak olduğu için belki size katılamayabilirim İstemiyorum
bu havada motorla da gelemem alkolde kullanmadığıma göre ben orda gereksiz bi adamım Dil çıkarıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal