Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoGP

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoGP

MotoGP

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.11.2007 - 05:51    Mesaj konusu: MotoGP Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar,

Daha önce yapılan MotoGP yarışlarının tekrarını indirip izleyebileceğim bir site ya da forum biliyor musunuz? Arama butonunda arattım ama yanıt alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 14.11.2007 - 06:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba, motogp.com a baktın mı?
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 14.11.2007 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, Bence de kardesim hatta tam olarak yazıyım adresi www.motogp.com aradığın herşey zaten mevcud bu sitede Göz kırpıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.11.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MotoGP.com'a da baktım, fakat orada da bulamadım. Üzgünüm Bulduklarım da yarışın tamamı değil, parça bölük verilmiş videolar. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Son Mesajdan 95 saat 51 dakika sonra eklendi:

Kimsenin bilgisi yok mu bu konu da arkadaşlar?

Son Mesajdan 395 saat 28 dakika sonra eklendi:

Sanırım yok Gülümsüyorum

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal