Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çanakkale MD 25.11.2007 geleneksel buluşma :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çanakkale MD 25.11.2007 geleneksel buluşma :)

Çanakkale MD 25.11.2007 geleneksel buluşma :)
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 14.11.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Çanakkale MD 25.11.2007 geleneksel buluşma :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kış sezonunun gelmesiyle beraber gezintilerimize biraz ara verip daha çok kaynaşmak kış sezonunda yapabileceğimiz aktiviteleri konuşmak amacıyla ve en önemlisi artık daha hızlı hareket edip yol almak adına 25.11.2007 pazar günü saat: 19.00'da benzin cafe&bar(kilitbahir motor iskelesi önü)'da toplanıyoruz.. Herkesin kafasında ufak tefek neler yapabilirizle ilgili bi fikir vardır zaten.. Buluşma günü bunları konuşursak her hafta toplanıp bişeyler içelim monotonluğundan çıkıp ilginç fikirler ortaya çıkarabiliriz diye düşünüyorum.. bundan sonra Çanakkale Md üyelerinin desteği ve katılımıyla toplantılarımızı her hafta yapabiliriz örneğin Bravo Ayrıca ciddi anlamda bayan üye sıkıntımız vardır.. Şok oldum bi bayan üye yapana bi bira bedava Çok gülüyorum
Topiği erken açmamın sebebi aynı zamanda bu hafta sonu İzmir'e gidecek olmam.. Herhangi bir MD ürünü almak isteyen arkadaş olursa bana engeç bu cuma yani ayın 16'sına kadar haber verirse gelirken getirebilirim.. MD ürünleriyle ilgili ayrınıtlı bilgiyi http://www.motordelisi.com/ftopict-49728.html bu linkten bulabilirsiniz.. Ve özellikle rica ediyorum arkadaşlar toplantılarımızda MD tshirtlerimizin üzerimizde olmasına dikkat edelim Bravo
Bunun yanında MD üyelerimizden island 'ın bizlerden bi ricası var.. yakın bi arkadaşı ile iligili.. Yine ayrıntısını bu linkte görebileceğiniz üzere http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=56639#1105108 Çanakkale MD olarak elimizden gelen gayreti göstereceğimize inanıyorum..
Ve son olarak bu toplantıda kardeş kulümüz Çorlu MD ile ilgili yapılacak organizasyonumuzlada ilgili fikirlerinizi bekliyorum.. En kısa zamanda onlarlada Çorlu-Çanakkale arası uygun bi yerde buluşup sazlı sözlü dansözlü Dil çıkarıyorum organizasyon yapma gibi düşüncemiz var Bravo
Bu arada aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarda olacak.. Hepimizin güzel bişeyler yapabilmesi adına 25.11.2007 Pazar günü Benzin Cafe&Bar'da görüşmek dileğiyle Göz kırpıyorum
pinar@motordelisi.com

En son nofeaRR tarafından 26.11.2007 - 01:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 14.11.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, benim yol masraflarımı karşılayın ben her toplantıya gelim bayan üye olarak Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.11.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6 roman yazar gibi etkinlik konusu açmışın Çok gülüyorum Sizlere şimdiden iyi eğlenceler Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 14.11.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, pazar ordayıs arkadasım hayırlısıyla
Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

işin ucunda bira varsa hemen bisürü bayan üye bulmak lasım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 14.11.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, bebğim çok çok çok teşekkürler...yanınızda olmayı inan bende çok isterdim...ama bakarsın bir gece ansızın gelebilirim.... Gülümsüyorum
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 14.11.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yazık ki bu aralar işlerim yoğun Üzgünüm ama organizatör'ümüzün eğlenceyi tavan yaptıracağından eminim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 14.11.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ONCELIKLE BEN GELMEYE CALISACAGIM ANCAK PLAKAN KIRIK YURUYEREK GELECEM BU ARADA BIRAZ HARAKET ETME ZAMANI BASKALARININ GEZILERINE GITMEKTEN BIKTIM EN AZINDAN TOPLANMA FIKRI GUZELLL IYI DUSUNMUSUN SAK SAK CI DEGILIM BUNUDA BELIRTIRIM BU ARADA YENI MOTORUMUN RESIMLERINI EN KISA ZAMANDA KOYACAM GSX-600F 2006 MERAK ETMEYIN COK YAKINDA......
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.11.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, bana bir kasa bira ayarlarmısın Şok oldum Şok oldum 24 adet bayan mı
yapıyor.izmirden ben getriyim yanımda Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tetox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.11.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.11.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezanj, simdi her haftaki yol masrafı biraz yorabilir tabi bizi ama ilk hafta toplantısına yol parası bizden olabilir Delirdim Delirdim ama pastalarda senden Çok gülüyorum
HaYaBuSa, valla sorma başkanım yaa yazasım varmış ne geldiyse aklıma yazdım Gülümsüyorum
sesginn, Bravo sana güveniyorum..sen yeni bayan üye yap söz biralar benden Çok gülüyorum ama öyle aktif üye olacak.. Gülümsüyorum
island, Ada'cım bir gece ansızın seni bekliyo olucccaaaaaaazzzzzzzzz Delirdim
Black_Night, sende bu azim olduktan sonra ben biliyorum ki işleri halledip aramıza katılıcaksın kanka Bravo
GPR, Onur kardeşim Sevgili muhalefet Onur'cum Öfkeliyim güzel kardeşim bugune kadar hep aktif olarak yanımızda yer aldınızda bişeyler yapmadık mı canım Sinirlendim "bundan sonra Çanakkale Md üyelerinin desteği ve katılımıyla toplantılarımızı her hafta yapabiliriz " kısmını üzerine alın kardeşim Çok gülüyorum ayrıca topiclerde sana zahmet küçük harf yazalım hani bana farketmezde bağırmak anlamına geliyomuş.. kimseyi rahatsız etmeyelim
ibRRahim, Sinirlendim yazını EDİT liyorum.. Hayatımdan BAN lıyorum Sinirlendim Sinirlendim

Son Mesajdan 44 saniye:

tetox, Bravo teşekkürlerrr...
pinar@motordelisi.com
Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 14.11.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, valla bakıcaz bakalım bira varsa işin içinde Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 14.11.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ibRRahim, yazını EDİT liyorum.. Hayatımdan BAN lıyorum

nofeaR6, BİTANEM sadece şaka yapmıştım,bunu sende biliyorsun.hem toplantılarda ne işi varmış bakım bayan üyelerin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 14.11.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, ohhh yapın eğlenin,buluşun gezin canımcım..valla benide artık yarı Çanakkale'li sayıyosun sen,gelemiyoruz ama biliyosun kalbimiz sizinle Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum

ibRRahim, heheeee,şakacı şeyy Öfkeliyim Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.11.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, valla ya tek başıma kaldım yok mu hiç bayan motorcu Delirdim Delirdim güveniyorum size Bravo
ibRRahim, tamam hadi banını kaldırdım ama 500-50-50 unutma Çok gülüyorum Çok gülüyorum
seker_portakali, yarıyıda geçtin msn listemde bile Çanakkale MD de kayıtlısın.. seni en kısa zamanda buraya transfer etmek için girişimlere başlıycam Çok gülüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 14.11.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale md ateşeleyin benzin cafe yeee yehuuuuuuuuuuu Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum:

Son Mesajdan 45 saniye:

Delirdim Delirdim Delirdim Dans Dans

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal