Tarih: 14.11.2007 - 21:19 Mesaj konusu: Çanakkale MD 25.11.2007 geleneksel buluşma :)
Kış sezonunun gelmesiyle beraber gezintilerimize biraz ara verip daha çok kaynaşmak kış sezonunda yapabileceğimiz aktiviteleri konuşmak amacıyla ve en önemlisi artık daha hızlı hareket edip yol almak adına 25.11.2007 pazar günü saat: 19.00'da benzin cafe&bar(kilitbahir motor iskelesi önü)'da toplanıyoruz.. Herkesin kafasında ufak tefek neler yapabilirizle ilgili bi fikir vardır zaten.. Buluşma günü bunları konuşursak her hafta toplanıp bişeyler içelim monotonluğundan çıkıp ilginç fikirler ortaya çıkarabiliriz diye düşünüyorum.. bundan sonra Çanakkale Md üyelerinin desteği ve katılımıyla toplantılarımızı her hafta yapabiliriz örneğin Ayrıca ciddi anlamda bayan üye sıkıntımız vardır.. bi bayan üye yapana bi bira bedava
Topiği erken açmamın sebebi aynı zamanda bu hafta sonu İzmir'e gidecek olmam.. Herhangi bir MD ürünü almak isteyen arkadaş olursa bana engeç bu cuma yani ayın 16'sına kadar haber verirse gelirken getirebilirim.. MD ürünleriyle ilgili ayrınıtlı bilgiyi http://www.motordelisi.com/ftopict-49728.html bu linkten bulabilirsiniz.. Ve özellikle rica ediyorum arkadaşlar toplantılarımızda MD tshirtlerimizin üzerimizde olmasına dikkat edelim
Bunun yanında MD üyelerimizden island 'ın bizlerden bi ricası var.. yakın bi arkadaşı ile iligili.. Yine ayrıntısını bu linkte görebileceğiniz üzere http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=56639#1105108 Çanakkale MD olarak elimizden gelen gayreti göstereceğimize inanıyorum..
Ve son olarak bu toplantıda kardeş kulümüz Çorlu MD ile ilgili yapılacak organizasyonumuzlada ilgili fikirlerinizi bekliyorum.. En kısa zamanda onlarlada Çorlu-Çanakkale arası uygun bi yerde buluşup sazlı sözlü dansözlü organizasyon yapma gibi düşüncemiz var
Bu arada aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarda olacak.. Hepimizin güzel bişeyler yapabilmesi adına 25.11.2007 Pazar günü Benzin Cafe&Bar'da görüşmek dileğiyle _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
En son nofeaRR tarafından 26.11.2007 - 01:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 14.11.2007 - 21:25 Mesaj konusu:
nofeaR6, benim yol masraflarımı karşılayın ben her toplantıya gelim bayan üye olarak _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Tarih: 14.11.2007 - 21:36 Mesaj konusu:
nofeaR6, bebğim çok çok çok teşekkürler...yanınızda olmayı inan bende çok isterdim...ama bakarsın bir gece ansızın gelebilirim.... _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 14.11.2007 - 21:37 Mesaj konusu:
ne yazık ki bu aralar işlerim yoğun ama organizatör'ümüzün eğlenceyi tavan yaptıracağından eminim _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Tarih: 14.11.2007 - 21:44 Mesaj konusu:
ONCELIKLE BEN GELMEYE CALISACAGIM ANCAK PLAKAN KIRIK YURUYEREK GELECEM BU ARADA BIRAZ HARAKET ETME ZAMANI BASKALARININ GEZILERINE GITMEKTEN BIKTIM EN AZINDAN TOPLANMA FIKRI GUZELLL IYI DUSUNMUSUN SAK SAK CI DEGILIM BUNUDA BELIRTIRIM BU ARADA YENI MOTORUMUN RESIMLERINI EN KISA ZAMANDA KOYACAM GSX-600F 2006 MERAK ETMEYIN COK YAKINDA......
Tarih: 14.11.2007 - 22:04 Mesaj konusu:
dezanj, simdi her haftaki yol masrafı biraz yorabilir tabi bizi ama ilk hafta toplantısına yol parası bizden olabilir ama pastalarda senden HaYaBuSa, valla sorma başkanım yaa yazasım varmış ne geldiyse aklıma yazdım sesginn, sana güveniyorum..sen yeni bayan üye yap söz biralar benden ama öyle aktif üye olacak.. island, Ada'cım bir gece ansızın seni bekliyo olucccaaaaaaazzzzzzzzz Black_Night, sende bu azim olduktan sonra ben biliyorum ki işleri halledip aramıza katılıcaksın kanka GPR, Onur kardeşim Sevgili muhalefet Onur'cum güzel kardeşim bugune kadar hep aktif olarak yanımızda yer aldınızda bişeyler yapmadık mı canım "bundan sonra Çanakkale Md üyelerinin desteği ve katılımıyla toplantılarımızı her hafta yapabiliriz " kısmını üzerine alın kardeşim ayrıca topiclerde sana zahmet küçük harf yazalım hani bana farketmezde bağırmak anlamına geliyomuş.. kimseyi rahatsız etmeyelim
ibRRahim, yazını EDİT liyorum.. Hayatımdan BAN lıyorum
Son Mesajdan 44 saniye:
tetox, teşekkürlerrr... _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 14.11.2007 - 22:29 Mesaj konusu:
nofeaR6, ohhh yapın eğlenin,buluşun gezin canımcım..valla benide artık yarı Çanakkale'li sayıyosun sen,gelemiyoruz ama biliyosun kalbimiz sizinle
ibRRahim, heheeee,şakacı şeyy _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 14.11.2007 - 22:32 Mesaj konusu:
sesginn, valla ya tek başıma kaldım yok mu hiç bayan motorcu güveniyorum size ibRRahim, tamam hadi banını kaldırdım ama 500-50-50 unutma seker_portakali, yarıyıda geçtin msn listemde bile Çanakkale MD de kayıtlısın.. seni en kısa zamanda buraya transfer etmek için girişimlere başlıycam _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız