Tarih: 14.11.2007 - 22:09 Mesaj konusu: Kawasaki 2004 model zx10r arka zincir
Arkadaşlar motorumun arka zinciri değişmesi gerekiyo 250,300ytl dediler.Eğer elinde olan arkadaşlar varsa fiyat olarakta uygun olması tercihimdir.şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim..
arkadaşım ben hiçbir yerde senin tavsiyeni okumadım.Dişlileri değiştirmezsen yeni alınan zinciri daha çabuk bozar _________________ ride the winds of change
Tarih: 14.11.2007 - 23:10 Mesaj konusu:
GSXR600K7, öyle bişi yok arkadasım servis sana öyle söyler gidresen çünkü satmaya bakar eğer zorlamazsan 300 km snra uyum sağlar ilk zaman tabi ki de emanet gbi durur _________________
Tarih: 14.11.2007 - 23:18 Mesaj konusu:
servise gidresen adam dişliler ve zinciri değiştir der çünkü sana satmak ister adamın işi bu zincir 250 civarıdır dişli takımıyla yaklasık bu fiyat 575 i buluyo yani anlaşıldı sanırım mevzuu ama dediğim gbi zorlamazsan sorun çıkmaz ayrıca bu maddiyat konusu değil bencenightbirds, çünkü adamlar bazen karsısındakini enayi yerine koyup almamaları gereken parayıda alıyolar yok o değişcek bu değişcek muhabbetine gerek yok boş masrafa _________________
Tarih: 14.11.2007 - 23:22 Mesaj konusu:
2004 zx-10r ın zinciri 525'e 110 bakladır.bu arada resimdeki motosiklet sizinmi?benim eski motosikletime benziyor.mavi zx-10r jantları subaru sarısı,komple yoshimura egzoz v.b olacaktı.set olarak satmadan değiştirmiştim eğer bu araç ise.bilginize..iyi günler.. _________________ Let the good times roll.
www.motorparca.com
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 14.11.2007 - 23:24 Mesaj konusu:
zx,10 r ___ ın hakkını wer !!! madiyattan kaçma başına işalırsın !! iyi sağlam malzeme herzaman supper servise güveniyorsan dediği herşeyiyap yolda kalmazsın, haa otobandada iyi gazlarsın _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
Tarih: 15.11.2007 - 12:36 Mesaj konusu:
arkadaşlar herkese iyi kötü tavsiyeleri için teşekkür ederim.
Erkan abicim sendemi burdasın ya_?evet benim o resimdekide senin eski motorun ta kendisi:)bu arada satmadan yeni değiştirmiştim demişsin ya
değiştirmene gerek yokmu diyorsun yane şimdi.zaten illada değiştirmem gerekirse öncelikle aklımda olan sensin seni unuttum sanma
Tarih: 15.11.2007 - 12:50 Mesaj konusu:
ara sıra bilgi içerikli yazılarla burda olmaya çalışıyorum.nasıl mavi şeytan memnunmusun.son durumunu görmeden birşey söylemem mümkün değil ama şu an kaç km oldu motosiklet ve değişmesini düşündüğün nedenler nedir.belirtirsen bilgi vermeye çalışırım.yapılabilecek birşey olabilir gereksiz yere masraf yapmanın gereği yok.iyi günler.. _________________ Let the good times roll.
www.motorparca.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız