Tarih: 15.11.2007 - 02:17 Mesaj konusu: Moto gp'de gece yarışı
MotoGP'de sezon sona ermesine rağmen takımların ve sürücülerin çalışmaları devam ediyor. Son olarak Katar'ın Doha Pisti'nde test yapan takımlar bu kez gece piste çıktılar.
Önümüzdeki sezon MotoGP'de bir gece yarışına evsahipliği yapmayı planlayan Katar'ın başkenti Doha'da, bir anlamda yarışın provası yapıldı.
Loris Capirossi, Marco Melandri, James Toseland, Anthony West ve Alex De Angelis, gece karanlığında özel olarak aydınlatılmış pistte test yaptı. Sürücüler bu testin ardından gece yarışı için olumlu konuştular.
Ducati'den ayrıldıktan sonra önümüzdeki sezon Suzuki adına yarışacak olan Loris Capirossi, "İlk izlenimlerim son derece olumlu. 3 yıl önce ilk kez burada gece testi yaptığımızda her şey kötüydü, çok fazla gölge vardı. Ama, bu arada gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar. Tarihin ilk gece yarışının yapılmaması için bir neden yok" şeklinde konuştu.
9 Mart'ta yapılacak olan Katar Grand Prix'si, 2008 MotoGP sezonunun ilk yarış olarak.
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 381 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 15.11.2007 - 02:51 Mesaj konusu:
iyi güzel ama, içim yanıyo yav Türkiye'de 2008'de yok moto gp(onun yerine America'da 2 yarış). ama geçen yıl ne kadar güzeldi, gitti motogp keşke olsaydı.pufff
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 15.11.2007 - 11:37 Mesaj konusu:
evet süper olur gece dönmek ama bu makinalar GP makinasına benzemiyor klasik cadde motoru bunlar. motorların farları var yahu gece yarışı ambiyansına uysun diye yapıldıysa bilemicem rossi selektör yapıp stonerdan yol istiyor nekadar heyacanlı hahahahaha!! _________________
Saat farkı yüzünden olduğunu sanmıyorum. Avrupayla Katar arasındaki saat farkı 2 saat kadar. Ne olabilir peki ? Moto GP'ye renk katmak için olabilir. Sıcağı da bahane ederek organizasyonu bu şekilde gerçkeleştirebilirler. Ben bunları geçicem de, özür dileyerek bazı ibneliklerin olduğunu söylemek istiyorum. Katar bizden daha az seyirci topluyordu. Ama moto gp katarda devam ediyor. İşin içinde para basan büyük dünya devi şirketlerde var. Katardaki yarışlar tamamen turizm odaklı. Yoksa bu işe gönül verdiklerinden falan değil. Durum Türkiyede farklıydı. Yani ben kimseyi suçlamak istemiyorum. Herkesin bildiği gibi türkiye'nin devlet olarak belirgin bir çizgisi, ağırlığı falan yok. Diğer konularda olduğu gibi Motosiklet sporu konusunda da yok. DOSTLARIM ! Üzülmeyin.. Güzel bir rüyaydı deyin ve geçin.. Pistimiz çok güzeldi ve pistte verilen mucadelenin rengi harikaydı. Bütün dünya bunu söyledi. Harika yarışlar oldu ama ne yazık ki seyirci sayısı azdı.. Organizasyon içi politik sebeplerden dolayı yarışı elimizden aldılar. Ama bu bir daha gelmeyecek anlamına gelmesin. Mutlaka gelecek, sabredin ve görün. Pistimizin dünya üzerindeki en iyi 3 pistten biri olduğunu unutmayın. Bana sorsanız, dünyanın en iyi pisti. Seyirci bazında ben bu işe yıllarımı verdim. Kendi ülkemin pisti olduğu için söylemiyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız