Tarih: 15.11.2007 - 16:41 Mesaj konusu: motosiklet fuarı hakkında
arkadaşlar demin geldim hiçbir yeni model yok hatta neredeyse motor bile parmakla sayılacak kadar az fuara kadar yorulmayın bence.
kızıltoprağa inip
mototal
kavasaki
motomax
mototaç
harley
trump
korlası
gezin daha çok eğlenir daha çok model görür sünüz benden söylemesi _________________ JAPONDAN ŞAŞMA,ÇİNE BULAŞMA.
Tarih: 15.11.2007 - 16:45 Mesaj konusu:
mutluemlak, çok teşekkürler kardeş
şehir dışından gelecek insanlar olabilirdi boşu boşuna masrafa gireceklerdi
teşekkürler _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
mutluemlak daha önce sergilenecek motorlar hakkında başlık açmıştım, interdeks'in sitesine giripte görebilirsin sergilenecek motorları bir daha yazıyorum ARTIC CAT, BMW, BOMBARDIER, DAYTONA, DERBY, DUCATI, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, KORLAS, KTM, MOTO DİNAMİK, MOTO GUZZI, MOTOTEKS, MUTLUHAN, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, RAIDER ACADEMY, SAMURA MOTOR, SUZUKI, TRIO MOTOR, VESPA, YAMAHA ve daha birçoğu, bu bilgi interdeks te mevcut orda bu marka ve modellerin bulunacağını söylüyor benden sölemesi.
yılda kac kere bu fırsat elımıze gecıyor bence gıtmek bır sey kaybettırmez..marttakı fuara cok var daha _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 15.11.2007 - 17:45 Mesaj konusu:
gitmekte fayda var imkanı olanlar gitmeli derim .
özellikle son 2 gün süper olacak duyumlarımı söylüyorum sürprizler varmış.sormayın demem çünki bende bilmiyorum _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 762 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 15.11.2007 - 18:34 Mesaj konusu:
Fuara gittim geldim.. Bir nane yok... Bağdat Caddesi ortalarında Korlas'a uğrayın. Sonra Fenerbahçe stadyumu karşısındaki motosiklet bayilerini gezin.. Ardından BMW'ye uğrayın..... Fuara gitmiş olursunuz.. Hiç bir nane yok...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız