Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosiklet fuarı hakkında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosiklet fuarı hakkında

motosiklet fuarı hakkında
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 15.11.2007 - 16:41    Mesaj konusu: motosiklet fuarı hakkında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar demin geldim hiçbir yeni model yok hatta neredeyse motor bile parmakla sayılacak kadar az fuara kadar yorulmayın bence.
kızıltoprağa inip
mototal
kavasaki
motomax
mototaç
harley
trump
korlası
gezin daha çok eğlenir daha çok model görür sünüz benden söylemesi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 15.11.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutluemlak, çok teşekkürler kardeş
şehir dışından gelecek insanlar olabilirdi boşu boşuna masrafa gireceklerdi
teşekkürler Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.11.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutluemlak daha önce sergilenecek motorlar hakkında başlık açmıştım, interdeks'in sitesine giripte görebilirsin sergilenecek motorları bir daha yazıyorum ARTIC CAT, BMW, BOMBARDIER, DAYTONA, DERBY, DUCATI, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, KORLAS, KTM, MOTO DİNAMİK, MOTO GUZZI, MOTOTEKS, MUTLUHAN, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, RAIDER ACADEMY, SAMURA MOTOR, SUZUKI, TRIO MOTOR, VESPA, YAMAHA ve daha birçoğu, bu bilgi interdeks te mevcut orda bu marka ve modellerin bulunacağını söylüyor benden sölemesi.
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 15.11.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler Bravo
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.11.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yılda kac kere bu fırsat elımıze gecıyor bence gıtmek bır sey kaybettırmez..marttakı fuara cok var daha Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 15.11.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitmekte fayda var imkanı olanlar gitmeli derim .

özellikle son 2 gün süper olacak duyumlarımı söylüyorum sürprizler varmış.sormayın demem çünki bende bilmiyorum Çok gülüyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 15.11.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuara gittim geldim.. Bir nane yok... Bağdat Caddesi ortalarında Korlas'a uğrayın. Sonra Fenerbahçe stadyumu karşısındaki motosiklet bayilerini gezin.. Ardından BMW'ye uğrayın..... Fuara gitmiş olursunuz.. Hiç bir nane yok...

Herkes kuş avliyor. Kışlık eldivan bakıyorlar.. Beğenmedim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.11.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutluemlak, saolasın Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.11.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, inş süpriz bi 2008 r1'dir Delirdim

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 15.11.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ilk gün ondandırr belkide.... Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belliydi ztn niye bu fuar bukadar dandik oluyoki Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
dfg_rang
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 15.11.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şöle düzgün race ler nakedler endurolar filan yokmu yani cumartesi gitmeyi düşünüyorumda
Başa dön
dfg_rang Çevrimdışı dfg_rang Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 15.11.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dfg_rang demiş ki:
şöle düzgün race ler nakedler endurolar filan yokmu yani cumartesi gitmeyi düşünüyorumda

Hiç bir nane yok.. Fenerbahçe stadının oraya git. Daha çok motor bulursun..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 15.11.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuma / cumartesi ve pazar olmak üzere 3 günde allah izin verirse ordayım..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
edy1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.11.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben yarın akşam gidiyorum arkadaşlar...
ben daaa ziyade aksesuar almak için gidicem
eksikleri tamamlamak için...

saygılar
erdinç
Başa dön
edy1 Çevrimdışı edy1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal