Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - discoda lastik yakmak...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

discoda lastik yakmak...

discoda lastik yakmak...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
shezqin_cbr_600RR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.11.2007 - 05:38    Mesaj konusu: discoda lastik yakmak... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu video antalya kemer club inferno da çekildi.fast and furious parti yaptık içeriye 4 modifiyeli araba ve 8 tane motor soktuk inanılmaz partiydi izlemenizi tavsiye ederim.club inferno kemerin en ünlü gece klubüdür 5000 kişi kapasiteli ve açık havadır.bize bu imkanı tanıdığı içinde club sahibi gürsel aras a teşekkürler....
Link

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 16.11.2007 - 05:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shezqin_cbr_600RR, bizde taksımde yapmıstık ıcerı 2 motor soktuk ama kapalı bır mekandı cok eglencelı oluyor egzos sesı ınletıyor resmen ortalıgı.. Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
shezqin_cbr_600RR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.11.2007 - 05:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla süper oluo kardeşim bu party aslında çok acele oldu onun için çok iii olmadı ama gelecek yaz muhteşem yapıcaz hazırlıklı olcaz en azından şovlar fln eklicez
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 16.11.2007 - 05:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shezqin_cbr_600RR, dıger vıdeo super Bravo Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
shezqin_cbr_600RR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.11.2007 - 06:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyw
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 16.11.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hacidede42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.11.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğinize sağlık paylaşım için tşk Alkışlıyorum Alkışlıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 16.11.2007 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shezqin_cbr_600RR, bır keresınde bızde bole bır partıde lastık yakmıstık..son derece keyıflı ve populer oluyor Göz kırpıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozgur_654
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayaa eğlenceli olsa gerek Alkışlıyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten bar, disco, party vb.. yerlerde biri lastik yakıyorsa bu bir türkten başkası olamas Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 16.11.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 16.11.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

zaten bar, disco, party vb.. yerlerde biri lastik yakıyorsa bu bir türkten başkası olamaz

Ayne katılıyorum
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 16.11.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, karsıyaka kumrucu sevki önünü de unutma dostum!! Çok gülüyorum GALATASARAY sampiyon olmuştu o gün ve inanılmazdı ön tekerleri dayadık ve trafik durdu dumandan Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

asıl olay 18:20de kuşadası ortaklardan çıkıpta karşıyaka kumrucu şevkiye 19:07de girdik sehrin içinden gectiğimiz halde bence bu gercekten çok iyi bi rakamdı.daha doğrusu sevkiye girip koltuğa oturduğumda saat 19:07ydi.. ya bizim video vardı burda bakayım bi Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.11.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shezqin_cbr_600RR, çok güzel oluyor
bizde bu yaz titreyengöldeki titanik diskonun içinde yakmıştık çok eğlenceli olmuştu

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.11.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi bence güzel çalışma Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal