Tarih: 16.11.2007 - 19:08 Mesaj konusu: Ankara MD / 14 Kasım 2007 / Brothers Cafe FOTOLARI....
Evet Arkadaşlar Ankara MD bir buluşmayı daha geride bıraktı.
Vallahi ben çok keyif aldım umarım herkez eğlenmiştir.
Uzun lafın kısası işte 14 Kasım Brothers Cafe fotoları.
İşten çıkmış, açlıktan ölmek üzere olan birisi; bırakalım da rahat tıkınsın, olmaz mı? Olmaz
Fatih sen biraz kilo mu aldın?
Caner ve Mustafa
Halim, Taylan ve Fatih
Murat
Caner 2
Şükrü beylerde gelmişşşş
Double Caner
Sevimli Dev de geldi.
Beniz Hanım çok erken kalktınız yalnız.
Volkan bir baba sıcaklığıyla Mevlüt' ü bağrına basmış.
Volkan ve Emre
Mevlüt ve Murat
İbrahim abi , ben ve Murat (Bundan sonra her fotoğrafımı çekildiği an ön izlemeye alacağım ve fotoğraf makinesinin hafızasını pek çok kez derhal rahatlatacağım, duyurulur )
İbrahim abi, Volkan ve Emre
Ooo Yiğit bey, Murat bey hoşgeldiniz.
Olacak iş mi, bu nasıl poz. Bu arkadaşın ayarlarıyla biraz oynamamız lazım galiba
Tanıyan varmı? (Bir süre sonra bu soruyu yine soracağım )
Evet Caner bey z raporu veriyor.
Fatih ne yapıyorsun arkadaşım sen, neden bu eziyet ?
Esin hanım sizler de hoş geldiniz.
Kim bu arlkadaşlar tanıyamadım. Nihat bey olabilirmi
Çekmeyin kardeşim çekmesenize, bak kıracağım makinenizi şimdi.
Caner ve Yiğit
Sinan bey ve İbrahim bey.
Bu haftalıkda bu kadar, haftaya görüşmek üzere sağlıcakla kalın arkadaşlar. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
evet arkadaşlar yine çok güzel bir gün geçirdik valla ben çok eylendim resimlere bakınca galiba herkez çok eylendi.çok konik anlar yaşandı hele bir an vardıki kahkaha koptu.komedyen arkadaşlarda geldi.oooo hoş geldiniz aklıma geldikçe hala gülüyorum.emegigeçenve bizleri seven herkese teşekkürler. _________________
Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 214 Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz
Tarih: 18.11.2007 - 21:49 Mesaj konusu:
süper bir bulusmaydı allah nesemızı bozmasın her daim etsin işallah (AMİN) _________________ GÜZELLİĞİNİ ZAMAN GÖTÜRMÜŞ ZALİM İNSANLAR SENİ BİTİRMİŞ GURURLU BAŞIN YERLERE DEGMİŞ HİÇ DÖNMESEYDİN DÖNMESEYDİNNNNNNN.......
CENGİZ KURTOĞLU
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız