Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 17.11.2007 - 23:00 Mesaj konusu: En Çirkin Motor Benim CBF 150
Kış geldi...scootercılar ne kadar şanslıymış derim hep yağmur yağdığında...çünkü en azından sadece belli bölgeleri ıslanır...oralarıda korumayla kapatıp sıfır ıslanmayla rahatca gidip gelirler...
onun için motosikletleri ikiye ayırırım...scooterlar ve diğerleri...
neyse gelelim sadede...sabah işe giderken cicilerimizi giyiyoruz ya...e ayakkabımızda pak boyalı...yağmuru çamuru aynen bunlar yiyor...işe geldiğimizde veya bi yere gittiğimizde paça kısımlar su ve çamur deryası oluyor...kışın mecburen sürüyorsanız moturu buna alışmak zorunda kalıyoruz...motobotun olsa kaç yazar...çamur bu işte...
çöp poşetleri bilmemneler derken bi su bidonunu kesip koruma demirine telle bağlamak aklıma geldi...soracıma bidonuda eski bir dizliği keserek çengelli iplerle sabitledim...
cingene işi oldu biraz ama temiz oldu damla su gelmiyor...
bu iş için lazım malzemeler...
pidon...
piçak...
bir adet motur...
bir adet kırık motur sahabı...:P
neyse gelelim o iğrenc görüntülere...kuryeler bile bakıyo bu ne lan der gibi... hilkat garibesi oldu yavru moturum...
neyse kış versiyonu budur abiler aplalar...el işi dersleri ortaokuldada sıfır...adım hıdır elimden gelen budur...
devleeattt bana yardımmm etsinn...
bide şey var...çalışmayla alakalı bir sıkıntım asla olmadı...10 gün yatan motorum rahat çalıştı...11.000 km de...kazasız belasız geldik bugünlere...Ocakta 1 yıl olacak...şincik mevzu şu...branda var...ama rüzgarlı havada motoru devirdiği için ben açıkta bırakmayı tercih ediyorum...gaz kolunda kurye tarzı elcikler var...üzerini poşetle örtüyorumki ıslanmasın...bide bir takıntım var...sele fazla ıslanırsa sanki içine işleyecek gibi geliyor...ne alakaysa huylanıyorum...orayıda poşetliyorum...ki sabah akşam yağmur yağıyor...
sorum şu...açıkta kalan motosiklete bişiy olurmu...akü düşmanı soğuk dediler ama onun dışında paslanma veya başka bir şey olurmu sizce...ne bileyim...deli gibi yağmur kar falan çalışma harici ne sıkıntı yaratır...ulan ilk aldığımda böle değildi ya...üzerine titriyodum...şimdi kar çamur tınlamıyom...
_________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 17.11.2007 - 23:10 Mesaj konusu:
Metehan boşver takılma böyle şeylere, sen gece pencereyi kapalı tut gerisini boşver _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
abi valla seni tebrik ederim hayranım senin fikirlerine nerden aklına geldi bu bidon işi hehe sende haklısın valla yağmurda bidon umuz kalıyo ıslanmayan
akü konusun gelince evet soğuk akünün düşmanıdır o yüzden açıkta bırakman gerekiyosa akü bakımlarını sık yapmanı tavsiye ederim tabi bu benim acizhane fikirimdir kesin br bilgi değildir _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 17.11.2007 - 23:29 Mesaj konusu:
mehmetozdogan1, piranha, yunusxy,
valla kuryede gördüm...ama el işim kötü olduğu için beceremedim...önemli olan boyu değil işlevi değilmi...
bide Allah sizi çarpsınki tek damla gelmiyor artık...birde diz örtüm var..ne yağmur yiyorum damla suyum yok...ama arkadan su alıyorum sadece...tek açık nokta pantolun arkası popodan su alıyomhavalandırma gibi yani... ...ordan su girdimi bi tuhaf oluyom ya... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız