Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - En Çirkin Motor Benim CBF 150

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

En Çirkin Motor Benim CBF 150

En Çirkin Motor Benim CBF 150
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:00    Mesaj konusu: En Çirkin Motor Benim CBF 150 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kış geldi...scootercılar ne kadar şanslıymış derim hep yağmur yağdığında...çünkü en azından sadece belli bölgeleri ıslanır...oralarıda korumayla kapatıp sıfır ıslanmayla rahatca gidip gelirler...

onun için motosikletleri ikiye ayırırım...scooterlar ve diğerleri... Gülümsüyorum

neyse gelelim sadede...sabah işe giderken cicilerimizi giyiyoruz ya...e ayakkabımızda pak boyalı...yağmuru çamuru aynen bunlar yiyor...işe geldiğimizde veya bi yere gittiğimizde paça kısımlar su ve çamur deryası oluyor...kışın mecburen sürüyorsanız moturu buna alışmak zorunda kalıyoruz...motobotun olsa kaç yazar...çamur bu işte...

çöp poşetleri bilmemneler derken bi su bidonunu kesip koruma demirine telle bağlamak aklıma geldi...soracıma bidonuda eski bir dizliği keserek çengelli iplerle sabitledim...

cingene işi oldu biraz ama temiz oldu damla su gelmiyor... Gülümsüyorum

bu iş için lazım malzemeler...

pidon... Dil çıkarıyorum

piçak... Dil çıkarıyorum

bir adet motur... Dil çıkarıyorum

bir adet kırık motur sahabı...:P

neyse gelelim o iğrenc görüntülere...kuryeler bile bakıyo bu ne lan der gibi... Gülümsüyorum hilkat garibesi oldu yavru moturum... Gülümsüyorum

neyse kış versiyonu budur abiler aplalar...el işi dersleri ortaokuldada sıfır...adım hıdır elimden gelen budur...

devleeattt bana yardımmm etsinn... Dil çıkarıyorum

bide şey var...çalışmayla alakalı bir sıkıntım asla olmadı...10 gün yatan motorum rahat çalıştı...11.000 km de...kazasız belasız geldik bugünlere...Ocakta 1 yıl olacak...şincik mevzu şu...branda var...ama rüzgarlı havada motoru devirdiği için ben açıkta bırakmayı tercih ediyorum...gaz kolunda kurye tarzı elcikler var...üzerini poşetle örtüyorumki ıslanmasın...bide bir takıntım var...sele fazla ıslanırsa sanki içine işleyecek gibi geliyor...ne alakaysa huylanıyorum...orayıda poşetliyorum...ki sabah akşam yağmur yağıyor...

sorum şu...açıkta kalan motosiklete bişiy olurmu...akü düşmanı soğuk dediler ama onun dışında paslanma veya başka bir şey olurmu sizce...ne bileyim...deli gibi yağmur kar falan çalışma harici ne sıkıntı yaratır...ulan ilk aldığımda böle değildi ya...üzerine titriyodum...şimdi kar çamur tınlamıyom... Gülümsüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Aklını seveyim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayakabların su dolmasından iyidir Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Metehan boşver takılma böyle şeylere, sen gece pencereyi kapalı tut gerisini boşver Çok gülüyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zeki adamın hali başka tabi Delirdim Alkışlıyorum
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, hmmm..güzel olmuş.. Dil çıkarıyorum Bravo
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni bir tasarım ortaya çıkmış Çok gülüyorum
Başa dön
oguz_92 Çevrimdışı oguz_92 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi valla seni tebrik ederim hayranım senin fikirlerine nerden aklına geldi bu bidon işi hehe sende haklısın valla yağmurda bidon umuz kalıyo ıslanmayan Delirdim Delirdim
akü konusun gelince evet soğuk akünün düşmanıdır o yüzden açıkta bırakman gerekiyosa akü bakımlarını sık yapmanı tavsiye ederim tabi bu benim acizhane fikirimdir kesin br bilgi değildir
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, turgutlu_md_2010, transam, demgah, eradnan, SnoopDogg, oguz_92,

CBF 150 2007/2008 Kış Kreasyonu&Mete Han Bidon Style...

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Abiler Allah razı olsun...birinizde bu ne lan hıyar demediniz... Dil çıkarıyorum

hani kalbinizide kırmak istemem.... Dil çıkarıyorum

Delirdim
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Alkışlıyorum Alkışlıyorum
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Yok abi iyi akıl etmişsin valla
Yanlız bıçaklı fotoğrasın Çok sağlam Laf söylenmez heralde bu fotoğdan sonra
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmetozdogan1, piranha, yunusxy,

valla kuryede gördüm...ama el işim kötü olduğu için beceremedim...önemli olan boyu değil işlevi değilmi... Dil çıkarıyorum

bide Allah sizi çarpsınki Dil çıkarıyorum tek damla gelmiyor artık...birde diz örtüm var..ne yağmur yiyorum damla suyum yok...ama arkadan su alıyorum sadece...tek açık nokta pantolun arkası popodan su alıyomhavalandırma gibi yani... Dil çıkarıyorum ...ordan su girdimi bi tuhaf oluyom ya... Gülümsüyorum
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 17.11.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
mehmetozdogan1, piranha, yunusxy,

bide Allah sizi çarpsınki Dil çıkarıyorum

yuhahaha Delirdim bi gün senin yazdıklarını okuyamaz hale gelicem abim Gülümsüyorum

En son eradnan tarafından 17.11.2007 - 23:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
eradnan Çevrimdışı eradnan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal