Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - nikelaj Üzerine yapışan lastik veya kir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

nikelaj Üzerine yapışan lastik veya kir

nikelaj Üzerine yapışan lastik veya kir

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eserdevran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: afyon

MesajTarih: 18.11.2007 - 12:44    Mesaj konusu: nikelaj Üzerine yapışan lastik veya kir Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kawasaki vn 1500 kullanıcısıyım nikelaj üzerine plastik yapıştı onu çıkarmak için ne yapılmalı ? Gaz yağı ve jelatin bir çözümmü... ve parlatmak için ne yapılmalı
Başa dön
eserdevran Çevrimdışı eserdevran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 18.11.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gaz yagı jelatın bıldıgımız eskı bır tarz ve sonucta ıse yalıyor bende olsam onları kullanırdım ama belkı yenı urunler cıkmıstır cıkmamıssa eskı usur devam Üzgünüm
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eserdevran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.11.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekürler ederim yani böyle bişi varmış demek ki.. çok sağol ürün çıktıysa bile ben küçük bi yerde yaşıyoru ancak internetten alabilirim.
Başa dön
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 18.11.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Babocan benim kullandığım da pasta-cila .. Bir de yeni ürünler var piyasada onları bi araştırsan....
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.11.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pasta çözümde boyadan yiyo en iyisi çif Gülümsüyorum
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 18.11.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CİF Bravo Cıkarıyor mu?
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.11.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım, çok önemli bir dert değil, bana da oldu aynısı dur kalk sırasında geldi poşet egzozuma yapıştı... Berbat bir koku ve tabiki berbat bir görüntü. Ben de Kanuni Tiger 250 var. İlk anda sıcak olduğu için elleyemedim ama soğuyunca da bu sefer kazık kesildi eriyen naylon... O zaman hiç çıkmıyor. Tekrar çalıştırıp, egzozlar ısınınca yumuşuyor. İşte o anda tahta spatula gibi bir şeyle kabasını al, sonra Scotchbrige bulaşık süngerinin sırtı ile varsa tiner, yoksa gaz veya çözücü bir madde ile sil. En son olarak da (ben Praktiker'den aldım) Silverchrome adında bir nikelaj temizleyicisi ve parlatıcısı ile tüm egzozunu sil, pırıl pırıl oluyor... Ben becerdim, darısı başına... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ince pasta ile cikarirsin. Parlatmak istersen de krom cilalari oluyor buyuk marketlerde, isini gorur (Genelde krom cilalarinin uzerinde araba resmi oluyor ama seni yaniltmasin Dil çıkarıyorum ).
Başa dön
_alp_ Çevrimdışı _alp_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eserdevran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgiler için teşekürler HULK yalnız benim arkadaki heybe deri resmen erimiş dediğini denedim sıcaken hertarafa bulaştı neyse gaz yağı ve jelatin süper yapıo eski yöntemmiş önemli değil sonuç aldım. ve ayrı bir parlaklık verio nikelaj kapsamlara bilgiler içi teşekür
Başa dön
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.11.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet alpaslan abiye (hulk) katılıyorum aynı model motor var bendede ve banada yapıştı,aynı o şekilde ısıttım motoru ve kazıdım ama sonra kalan kalıntıları aseton bayanların oje çıkarıcısı yani onunla sildim çıktı birde üstünden bir pasta cila çektim hem üstün bir parlaklık kazandım hemde o pislikten kurtuldum.
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 18.11.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kir sökücü kullançıkar Bravo
eserdevran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.11.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok abi porçöz kullanalım Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal