Tarih: 18.11.2007 - 12:44 Mesaj konusu: nikelaj Üzerine yapışan lastik veya kir
arkadaşlar kawasaki vn 1500 kullanıcısıyım nikelaj üzerine plastik yapıştı onu çıkarmak için ne yapılmalı ? Gaz yağı ve jelatin bir çözümmü... ve parlatmak için ne yapılmalı
gaz yagı jelatın bıldıgımız eskı bır tarz ve sonucta ıse yalıyor bende olsam onları kullanırdım ama belkı yenı urunler cıkmıstır cıkmamıssa eskı usur devam
Tarih: 18.11.2007 - 15:57 Mesaj konusu:
Arkadaşım, çok önemli bir dert değil, bana da oldu aynısı dur kalk sırasında geldi poşet egzozuma yapıştı... Berbat bir koku ve tabiki berbat bir görüntü. Ben de Kanuni Tiger 250 var. İlk anda sıcak olduğu için elleyemedim ama soğuyunca da bu sefer kazık kesildi eriyen naylon... O zaman hiç çıkmıyor. Tekrar çalıştırıp, egzozlar ısınınca yumuşuyor. İşte o anda tahta spatula gibi bir şeyle kabasını al, sonra Scotchbrige bulaşık süngerinin sırtı ile varsa tiner, yoksa gaz veya çözücü bir madde ile sil. En son olarak da (ben Praktiker'den aldım) Silverchrome adında bir nikelaj temizleyicisi ve parlatıcısı ile tüm egzozunu sil, pırıl pırıl oluyor... Ben becerdim, darısı başına... _________________
Ince pasta ile cikarirsin. Parlatmak istersen de krom cilalari oluyor buyuk marketlerde, isini gorur (Genelde krom cilalarinin uzerinde araba resmi oluyor ama seni yaniltmasin ).
bilgiler için teşekürler HULK yalnız benim arkadaki heybe deri resmen erimiş dediğini denedim sıcaken hertarafa bulaştı neyse gaz yağı ve jelatin süper yapıo eski yöntemmiş önemli değil sonuç aldım. ve ayrı bir parlaklık verio nikelaj kapsamlara bilgiler içi teşekür
Tarih: 18.11.2007 - 21:34 Mesaj konusu:
evet alpaslan abiye (hulk) katılıyorum aynı model motor var bendede ve banada yapıştı,aynı o şekilde ısıttım motoru ve kazıdım ama sonra kalan kalıntıları aseton bayanların oje çıkarıcısı yani onunla sildim çıktı birde üstünden bir pasta cila çektim hem üstün bir parlaklık kazandım hemde o pislikten kurtuldum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız