Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'de en beğendiğiniz mekanlar neresi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'de en beğendiğiniz mekanlar neresi?

İzmir'de en beğendiğiniz mekanlar neresi?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:17    Mesaj konusu: İzmir'de en beğendiğiniz mekanlar neresi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hafta ıcı malum kıs sezonu arada sohbet edıp sabıt bulusa bılıceyımız bir yer ...
sızın en cok beyendıyınız mekanlar neresı Gülümsüyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, Siz nereyi beğeniyorsanız orası Gülümsüyorum
Yanlış yazmışsın beyen değil,beğen beğen Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deli_beygir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALIKESiR/EDREMiT

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla forbes cok güzel Çok gülüyorum (fazla mekanlarını bilmiyorum) izmir dısında oldugum icin gelemeyecegim kesin İstemiyorum
Başa dön
deli_beygir Çevrimdışı deli_beygir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soft mekan sakız adası/kordon)-vebaş kafe-(manisa yolu),coco-loco(kıbrıs sehitleri)-çifte kumrular-patlıcan(inciraltı)musty-selender yağmur evleri(sahilevleri)-barınak cafe(karsıyaka) daha aklımıa gelmeyen yerlerde vardır ama ben buraları severim..
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, evet be abım karsıyaka (barınak kafe )guzeldır hanı derım hafta ıcı bıkac bardak cay ıcıp muhabbet edebıleceyımız bır yer daha ıyı olur sanırım zaman zaman ama alsancak her noktaya daha yakın sanırım

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıldızın imla hatalarını düzeltmek isteyenler, metni baştan sona tekrar yazması gerekir Göz kırpıyorum adam komple imla hatası Çok gülüyorum böyle sevmek gerekir yada okumak.. evet bence dehafta için hafif çaylı sohbetli muhabbetlerin dönebileceği bir yer de lazım olabilir kanısındayım ama aklıma biryer gelio dersem yalan olur. bornovada oturanlar küçük parkta bi cafe seçebilirler kendilerine.
rozenta
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bornova portakal olabilir hoş bir mekan.Alsancak asma altı müzikleri iyi beni çeken o mekanda da o şimdilik bunlar geldi aklıma.
Sarıların süloya saygılarla.
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27,
sen beni nereye götürürsen ben oraya giderim. Gülümsüyorum Çok gülüyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben izmirdeyken alsancakta logosa giderdim.rock müzik sevenler için güzel bi yer.kilisenin sokağında.çok da ucuz bi yer.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
salmacalcin
Üye
Üye

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gündoğdu SUNSET tek geçerim
Başa dön
salmacalcin Çevrimdışı salmacalcin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 18.11.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, katılıyom sana gidilcek doğru düzdün mekan yok.
aklımda üsküdar caycısı var 25 saat açık orası olabilir. buarada üsküdar caycıdan reklam paramı alırım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
GSXR-PRO, devlet dairesine dilekce doldurmuyoki ne var insanlar hata yapabilir
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.11.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet,herkez fikrini yazsın bizde ona göre gelelim değilmi ama Dil çıkarıyorum
toplantılarda aslında belli bi yerden sonrası sohbet edip sakin bi yerde gerekiyor gibi
gürültülü yerin fazlası sıkıyor belli bi yerden sonra... Üzgünüm

benden koymamı istediğin resmi koyuyorum sarıların sülooooooooo Gülümsüyorum

http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.11.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım eve gelın yawww Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
muhammed2189
Üye
Üye

MesajTarih: 18.11.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konuyla fazla alakası yok ama bişey rica edebilirmiyim... izmirin gezilecek güzel yerlerini..vs görmek istiyorum...bu yıl öss ye hazırlanıyorumda inş. gelecek yıl ordayım.. lütfeeennnn Üzgünüm
Başa dön
muhammed2189 Çevrimdışı muhammed2189 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.11.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barınak güzel de bi bira 6ytl.
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal