Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18.11.2007 Kayseri md develi gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18.11.2007 Kayseri md develi gezisi

18.11.2007 Kayseri md develi gezisi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 18.11.2007 - 20:39    Mesaj konusu: 18.11.2007 Kayseri md develi gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün kayseride hava güzeldi yine gezi vardı ama ben dersanede olduğum için gidemedim
herzamanki gibi benzinlikte toplanma
sinan abinin kızı

sinan abi-kızı

metin abinin yeni sv 650 si ve yanında murat abinin fazeri ikiside hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

metin abi-murat abi-ali abi

geleceğin motorcusu

recep abi-fuat hoca-metin abi-murat abi-mehmet abi

yol kenarında molada

fuat hoca

Erciyesin karlı görüntüleri

metin abi yine bulmuş köpekleri

hüseyin hocanın hayabusası

göl kenarı manzaraları

eli deynekli fuat hoca ders veriyo metin abi hariç kimse dinlemiyo

mehmet abiden karizmatk pozlar

it dalaşı

yol üstünde başka bir molada

murat abi-metin abi-mehmet abi -fuat hoca-recep abi-hüseyin hoca- metin abi(çömelen)

erciyesin karlı zirvesi

kuşlardan grup uçuşu

gölge(shadow) ve sahibi

yeni motoruyla metin abi

murat abi motoruyla

Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.11.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum cok güsel yerler paylaşım için teşekkürler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 18.11.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler emeginize ve gazlayan ellerinize saglık
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı osman9370 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.11.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakann, paylaşım için saol ellerin dert görmesn Alkışlıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 18.11.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır gezı olmus ALLAH ıcınıze sındırsın kalın saglıcakla nesenız daım olsun Bravo Gülümsüyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 18.11.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel gezı tebrıkler paylasım ıcın tesekkurler gıtmıs kadar oldum Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: München/

MesajTarih: 18.11.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görmek istedigim hersey var fotolarda doga,köpek,kuslar,motorlar,daglar,manzara hepsi harika hele minik kiz cok seker Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Jiggy Çevrimdışı Jiggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 18.11.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önümüzde ki günlerde kayseriye gitme durumum var. eğer gidersem muhakak uğrayacağım yanınıza. motorcu hemşehrilerim ile tanışmak isterim

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 18.11.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese teşekkürlerX-rinG,kayseriye gelmeden önce haber verirseni görüşürüz Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
997799
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.11.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beraber gezmiş gibi olduk valla. devam ....
Başa dön
997799 Çevrimdışı 997799 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.11.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakann'cım maşallah Kayseri'nin her yerini Fetediyorsunuz.Fotolarınıza büyük bir zevkle bakıyorum.Eline sağlık kardeşim Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.11.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heytt be Develi'li biri olarak çok sevindim...

Aşağı Everek ve Keyişın havuzunu da gitseydiniz Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 19.11.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 19.11.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bende develiliyim meteriste oturuyorum Çok gülüyorum cok güzel manzaralar ahh be memleketimi ösledim su sınavlar bitsede bayramda bi gitsem Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.11.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manzaralar süperdi tabi motorlarda,paylaşım için sağolun güzel bir gezi yapmışsınız......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal