bugün kayseride hava güzeldi yine gezi vardı ama ben dersanede olduğum için gidemedim
herzamanki gibi benzinlikte toplanma
sinan abinin kızı
sinan abi-kızı
metin abinin yeni sv 650 si ve yanında murat abinin fazeri ikiside hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
metin abi-murat abi-ali abi
geleceğin motorcusu
recep abi-fuat hoca-metin abi-murat abi-mehmet abi
yol kenarında molada
fuat hoca
Erciyesin karlı görüntüleri
metin abi yine bulmuş köpekleri
hüseyin hocanın hayabusası
göl kenarı manzaraları
eli deynekli fuat hoca ders veriyo metin abi hariç kimse dinlemiyo
mehmet abiden karizmatk pozlar
it dalaşı
yol üstünde başka bir molada
murat abi-metin abi-mehmet abi -fuat hoca-recep abi-hüseyin hoca- metin abi(çömelen)
erciyesin karlı zirvesi
kuşlardan grup uçuşu
gölge(shadow) ve sahibi
yeni motoruyla metin abi
murat abi motoruyla
Tarih: 18.11.2007 - 22:15 Mesaj konusu:
önümüzde ki günlerde kayseriye gitme durumum var. eğer gidersem muhakak uğrayacağım yanınıza. motorcu hemşehrilerim ile tanışmak isterim _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
hakann'cım maşallah Kayseri'nin her yerini Fetediyorsunuz.Fotolarınıza büyük bir zevkle bakıyorum.Eline sağlık kardeşim _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Aug 08, 2007 Mesajlar: 207 Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir
Tarih: 19.11.2007 - 00:49 Mesaj konusu:
cok güzel bende develiliyim meteriste oturuyorum cok güzel manzaralar ahh be memleketimi ösledim su sınavlar bitsede bayramda bi gitsem _________________ 0 Rh +
150 Fanatik Siyah beyaz
ilerde olucak honda 600RR siyah beyaz
manzaralar süperdi tabi motorlarda,paylaşım için sağolun güzel bir gezi yapmışsınız...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız