Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bursa MD 18.Ekim Salı Günü VİTAMİN Cafe'deyiz..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bursa MD 18.Ekim Salı Günü VİTAMİN Cafe'deyiz..

Bursa MD 18.Ekim Salı Günü VİTAMİN Cafe'deyiz..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.11.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Bursa MD 18.Ekim Salı Günü VİTAMİN Cafe'deyiz.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa MD olarak Her zamanki gibi Salı Günü MD Vitamin Cafe deyiz..

Toplantımız 18 Ekim 2007 Salı günü
Yerimiz Vitamin Cafe
Buluşma Saatimiz ise 19:00 itibariyledir..

Toplantı ve organizasyonlarımız için artık e-mail ile haber verilecektir..
Haber verilmesini isteyen bende msn olmayan arkadaşlar pm atabilir veya buraya yazabilirler..

Bursa MD Sercat 46 tel : 0545 781 30 40

En son Sercat 46 tarafından 23.11.2007 - 23:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 18.11.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, bizim içinde eğlenin hemşo valla gözümde tütüyo memlekett İstemiyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 18.11.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşem hızıyla koca bir hafta sonunu İstanbul macerası olarak tamamladık...Sağ salim şekilde döndük evimize.Sırada önümüzdeki maceralarımız var...Hafta sonu ile ilgili topic yarın sanırım fotoğraflar bir araya gelince hazırlanır...Çok güzeldi...Salı günü tüm arkadaslarımızı bekliyoruz.Ben valla geçtiğimiz hafta 19:00da oradaydım erkenden kopun gelin Bravo Kış dolayısı ile hafta sonu gezileri pek mümkün olmuyor ama.Biz buluşmalara devam ediyoruz...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WindRider
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 19.11.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olacam zz
Başa dön
WindRider Çevrimdışı WindRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.11.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa MD sizlere iyi eğlenceler Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 19.11.2007 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, bizde davetlimiyiz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
iyi eğlenceler BURSA MD hepinizle tanıştığıma çok sevindim : Alkışlıyorum zdance:
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 19.11.2007 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WindRider,Taylan memnun oluruz gelirsen... Bravo
HaYaBuSa,Toplantılarımızın birine sizleri de bekleriz...
aspuzlu, Siz her zaman davetlimizsiniz yafrucuklarım benim...Her zaman bekleriz... Bravo

Akın FİDAN...
Başa dön
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 19.11.2007 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURSA MD fotolari bekliyoruz iyi eylenceler Bravo
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.11.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala,
Alıntı:

HaYaBuSa,Toplantılarımızın birine sizleri de bekleriz...

İnşallah kardeşim.Bende sizlerle tanışmayı çok isterim,Bursa'ya bir kere gitmiştim oda askerlik bittiğinde evime bile gitmeden direk Bursa'ya bilet almıştım.Benden önce teskere alan askerlik arkadaşımla öyle sözleşmiştik Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.11.2007 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bursa md vurun eğlencenin dibine hadi bakalım fotoları bekliyoruzz Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.11.2007 - 02:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu, bizde memnun olduk hamit bursaya bekleriz kacın gelin arasıra özletmeyin Bravo ama bak istanbul yollarında tutamadım kendimi bursaya gelince öyle yavaş kullanma sakın yakalayamazsan kaybolursun Delirdim

HaYaBuSa, MoND, piranha, resimleri paylaşıcaz teşekkürler Bravo

HaYaBuSa, Bekleriz Bursa MD olarak misafir etmekten büyük gurur duyarız Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 19.11.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46 demiş ki:
aspuzlu, bizde memnun olduk hamit bursaya bekleriz kacın gelin arasıra özletmeyin Bravo ama bak istanbul yollarında tutamadım kendimi bursaya gelince öyle yavaş kullanma sakın yakalayamazsan kaybolursun Delirdim

hacı sizin flash 70 km/h bi geçseydi ben gitmeyi gösterirdim size cbf 150 ile 140 görmiş adamla doğru gonuşş Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim Delirdim
fotoları dört gözle bekliyoz Bravo
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.11.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu, söz Hamit geldiğinde Bursaya senle kapışacam özletmeyin kendinizi Delirdim

Sercat 46, eline sağlık yafrummm Bravo

HaYaBuSa, gelecek gelecek Ahmet abim beni kırmaz dimi Ahmet abi Bravo

WindRider, la taylan yanımdan dün akşam 5 motor nasıl geçtiniz öle adam bi slm verir dimi neyse kesin bekliyorum akşama seni ve arkadaşlarını...

ultraukala, dinlendinmi canım msn de hala istanbul yorgunluğu yazıyorda Delirdim Delirdim

sesginn, Sezgin senide bekleriz bi ara toplantıya Bravo

Nasıl çıkardım hepsini bi arada helal valla bana Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 19.11.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Sizi misafir etmekten gurur duyarız.BEkleriz sizi de toplantılarımızdan birine...O zaman asker arkadaslarını da görebilirsin sanırım..
Sercat 46, sertaç ne diyo bunlar flasha pis atıyorlar...Bursa'ya geldiklerinde hesabını sormak lazım hepsinden...
aspuzlu, Valla bilmiyorum da sertaç ile pek uğraşma istersen motorunun gittiği kadar deil sürücünün götürebildiği kadar Göz kırpıyorum Sora seni Bursa caddelerinde toplamayalım Çok gülüyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.11.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala, olm böle yaparsanız adam gelirmi gel yafrumm gell Ufuk abine gel sen Alkışlıyorum

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal