Tarih: 18.11.2007 - 22:22 Mesaj konusu: Bursa MD 18.Ekim Salı Günü VİTAMİN Cafe'deyiz..
Bursa MD olarak Her zamanki gibi Salı Günü MD Vitamin Cafe deyiz..
Toplantımız18 Ekim 2007 Salı günü Yerimiz Vitamin Cafe Buluşma Saatimiz ise 19:00 itibariyledir..
Toplantı ve organizasyonlarımız için artık e-mail ile haber verilecektir..
Haber verilmesini isteyen bende msn olmayan arkadaşlar pm atabilir veya buraya yazabilirler..
Bursa MD Sercat 46 tel : 0545 781 30 40 _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
En son Sercat 46 tarafından 23.11.2007 - 23:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Muhteşem hızıyla koca bir hafta sonunu İstanbul macerası olarak tamamladık...Sağ salim şekilde döndük evimize.Sırada önümüzdeki maceralarımız var...Hafta sonu ile ilgili topic yarın sanırım fotoğraflar bir araya gelince hazırlanır...Çok güzeldi...Salı günü tüm arkadaslarımızı bekliyoruz.Ben valla geçtiğimiz hafta 19:00da oradaydım erkenden kopun gelin Kış dolayısı ile hafta sonu gezileri pek mümkün olmuyor ama.Biz buluşmalara devam ediyoruz... _________________
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 19.11.2007 - 01:17 Mesaj konusu:
Sercat 46, bizde davetlimiyiz
iyi eğlenceler BURSA MD hepinizle tanıştığıma çok sevindim : zdance: _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
WindRider,Taylan memnun oluruz gelirsen... HaYaBuSa,Toplantılarımızın birine sizleri de bekleriz...
aspuzlu, Siz her zaman davetlimizsiniz yafrucuklarım benim...Her zaman bekleriz... _________________
HaYaBuSa,Toplantılarımızın birine sizleri de bekleriz...
İnşallah kardeşim.Bende sizlerle tanışmayı çok isterim,Bursa'ya bir kere gitmiştim oda askerlik bittiğinde evime bile gitmeden direk Bursa'ya bilet almıştım.Benden önce teskere alan askerlik arkadaşımla öyle sözleşmiştik _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
aspuzlu, bizde memnun olduk hamit bursaya bekleriz kacın gelin arasıra özletmeyin ama bak istanbul yollarında tutamadım kendimi bursaya gelince öyle yavaş kullanma sakın yakalayamazsan kaybolursun
HaYaBuSa, Bekleriz Bursa MD olarak misafir etmekten büyük gurur duyarız _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 19.11.2007 - 14:06 Mesaj konusu:
Sercat 46 demiş ki:
aspuzlu, bizde memnun olduk hamit bursaya bekleriz kacın gelin arasıra özletmeyin ama bak istanbul yollarında tutamadım kendimi bursaya gelince öyle yavaş kullanma sakın yakalayamazsan kaybolursun
hacı sizin flash 70 km/h bi geçseydi ben gitmeyi gösterirdim size cbf 150 ile 140 görmiş adamla doğru gonuşş
fotoları dört gözle bekliyoz _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
aspuzlu, söz Hamit geldiğinde Bursaya senle kapışacam özletmeyin kendinizi
Sercat 46, eline sağlık yafrummm
HaYaBuSa, gelecek gelecek Ahmet abim beni kırmaz dimi Ahmet abi
WindRider, la taylan yanımdan dün akşam 5 motor nasıl geçtiniz öle adam bi slm verir dimi neyse kesin bekliyorum akşama seni ve arkadaşlarını...
ultraukala, dinlendinmi canım msn de hala istanbul yorgunluğu yazıyorda
sesginn, Sezgin senide bekleriz bi ara toplantıya
Nasıl çıkardım hepsini bi arada helal valla bana _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
HaYaBuSa, Sizi misafir etmekten gurur duyarız.BEkleriz sizi de toplantılarımızdan birine...O zaman asker arkadaslarını da görebilirsin sanırım..
Sercat 46, sertaç ne diyo bunlar flasha pis atıyorlar...Bursa'ya geldiklerinde hesabını sormak lazım hepsinden...
aspuzlu, Valla bilmiyorum da sertaç ile pek uğraşma istersen motorunun gittiği kadar deil sürücünün götürebildiği kadar Sora seni Bursa caddelerinde toplamayalım _________________
ultraukala, olm böle yaparsanız adam gelirmi gel yafrumm gell Ufuk abine gel sen _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız