arkadaşlar benim motorda arkalı önlü pirelli diablo corsa 3 lastik takılı eski sahibi takmışş.. Motoru kışın yani yahmurda filanda kullanıyorum.. Nası lastiktir öpmiyelim asfaltı.. yaklaşık 6-7 ay önce takmış eski sahibi....
Tarih: 20.11.2007 - 21:49 Mesaj konusu:
walla lastiklerin durumu fena değil ama sen en sağlamı yağmurdaa binmee eğer yeni bitane alıcaksanda yağmur lastiği all için rahat olsun sonuçtaa yağmurr tekerii kaydırır ister istemezzzz _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 20.11.2007 - 23:31 Mesaj konusu:
lastiğe yakından bak, eger küçük çatlaklar varsa mutlaka değiştirmelisin. 6-7 ay öncede taktırsa lastikleri üretim tarihi önemli ve üretildikten sonraki saklama koşulları. bende lastikleri yeni değiştirdim, keşke fotosunu çekseydim daha yardımcı olurdu _________________ ANTALYA MD
R1fatih, beklediğim yorum buydu teşekkürler...
bugun küçük çaplı bi kayma yaşadım zaten lastiği deişterecez ozaman anlaşıldı.. _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
yc_, ben kullandım düz corsa modelı idare eder virajlarda fazla guvenme..diablo corsa ıse super bır lastıktır.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 21.11.2007 - 19:15 Mesaj konusu:
eger o lastik SC3 ise yani süpercorsa3 ise suanda piyasadaki en son teknoloji lastiktir. sc3 ile pistte bile dönebilirisin yerlerde gezersin virajda cok guvenlidir.M3 kullanıyorum ama sc3 cok daha iyi!!kayma olayı herzaman olur sebepleri farklıdır. lastik ısınmamıştır malum havalar soğuk,yer tozludur,gazı fazla vermisindir,makina bi yana biraj yatıktır,tonla sebep vardır kayma için,ama sc3 için kötü diyen kişiyi anlamak mümkün değil sorun kendisindedir. _________________
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 21.11.2007 - 19:21 Mesaj konusu:
yc_ Resimde görünen lastiğe bakarsak bence lastik bayat gibi duruyor. parlak ve serte benziyor..
R1fatih bence çıkartıp at lastiği demessen vebalini alabilirsin.
yc_ Bence hiç durma bile yeni lastik al. Racing makinada lastik dedinmi akan sular durmalı bence çok önemli bir nokta çünkü.. Alabileceğin en uygun lastiklerde Metzeler M3 ve Michelin Pilot Power
Pirelli falanda alma kardeşim Pirelliye kötü lastik demiyorum dragon Süper Corsası fena değil ama M3 le Michelin varken gerek yok onu almana. daha uygun olsun dersen fiyatı yapacapı tek şey hiç olmassa Metzeler M1 Sportec' dir.
Tabi bu yazdığım lastikler Fiyat açısından uygun diye bunları yazdım. yoksa daha iyi lastiklerde var..
Lastik işi şakaya gelmez kardeşim. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Tarih: 21.11.2007 - 20:19 Mesaj konusu:
pirelli diablo corsa 3
M3
Michelin Pilot Power
3 de cok iyi lastikdir, hatta corsa 3 aralarinda en pahallisidir!!
Motorrad“-Ausgabe 12-2007 okumustum, reifen testi
kuru havada
1 metzeler m3
2 pirelli diablo 3
3 micelin pilot power
yamurlu havada
1.micelin pilot power
2.pirelli diablo 3
3.metzeler m3
4.continental sport attack
5.acon viper sport
6.dunlop quallifer _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız