Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Yamaha T-Max 500

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Yamaha T-Max 500
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.11.2007 - 00:52    Mesaj konusu: 2008 Yamaha T-Max 500 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaynak:motomag.com
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kingdrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze-bayramoğlu

MesajTarih: 21.11.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaf yamahanın yaptığı kötü ne olmuşki bugüne kadar 10 no makina Bravo

kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
Başa dön
kingdrift Çevrimdışı kingdrift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.11.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kingdrift, +1 Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 21.11.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrıntı için tşk

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 21.11.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede güzel olmuş egzoz çok hoşuma gitti

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 21.11.2007 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 2006 sı var.cok güzel makina 180 katranı var 180 ni görebiliyorum.makina tık demiyor.
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
voxodoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: New York

MesajTarih: 21.11.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel, rahat, kolay ama ben su schoterlara bir turlu isinamadim. Carsi pazar hos ama 500cc. olunca tadi kaciyor. Aynen otomatik arabayada alisamadim. Manuel daha guzel Çok gülüyorum
Başa dön
voxodoo Çevrimdışı voxodoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 21.11.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

T MAX 500 Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 21.11.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi motor allah sahibine bağışlasın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 21.11.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vıraja hızlı gırılmez dıye dusunuyorum bu makınayla ?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 01.02.2008 - 03:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir maxiscooter!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 01.02.2008 - 04:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok başarılı ellerine sağlık Dil çıkarıyorum aktarma zincir mi yoksa kayış mı ?

@..(L)ON(e)LY RideR..@
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.02.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sene fransaya gittiğimde maxi scooter olarak çok bariz bir şekilde çoğunluk T-max'tı. Çok hoşuma gitti. Duruşu, motor sesi, kalın lastikleri, egzozun yapısı, arka selede bile çok yükselmeyen alçak profili bu motoru çok farklı yapıyor. Çek beğenmiştim.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.02.2008 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.02.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzelmiş..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal