Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 KTM 1190 RC8 Yollarda Gürlemeye Hazır

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 KTM 1190 RC8 Yollarda Gürlemeye Hazır
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 21.11.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun zamandır beklenen KTM RC8 sonunda EICMA Milan fuarında sergilendi ve Avusturyalı üretici bu sefer çok sıkı bir superbike ile yine sükse yapmış oldu. KTM basın bildirisinde RC8'le ilgili olarak, "baştan aşağı yüksek teknoloji ve performansın simgesi olduğunu üzerine oturulduğu anda hissettirecek bir spor motosiklet yaratma konusunda kararlılıklarının vücut bulması" ifadelerini kullandı.

İlk kez 2003 Tokyo fuarında prototipi sergilendikten sonra, KTM bu model için üretim kararını 2005 yılında aldı ve sadece 30 ay içinde RC8'i hazırladı.

Kalbinde bulunan KTM'in ikinci nesil 1148 cc, 8 sübap, 75 derece açıyla konumlandırılmış V-twin – 2 silindir motoruyla yakaladığı 155 hp güç ve 120 Nm tork değerleri ve 200 kg'dan az ağırlığıyla RC8'in etkileyici bir performans yakalaması bekleniyor.

Diğer teknik özellikleri ise :

· Altı vitesli şanzıman,

· Keihin elektronik ateşleme,

· Dijital göstergeyle doğrudan bağlantılı ileri elektronik kontrol sistemi,

· Krom-molibden borudan üretilmiş hafif ve sert şasi,

· Önde (USD) ve arkada değişik hızlar için ayarlanabilir süspansiyonlar,

· Anodize döküm ve yaprak metalden üretilmiş arka çatal,

· 4 piston radyal kaliperli Brembo 320 mm çift disk ön frenler,

· 17 inç jantlar üzerinde önde 120/70, arkada 190/55 lastikler.

Ayrıca karbonfiber teker ve grenajlar , Akrapovic yarış egzost vb birçok opsiyon da yeni RC8'le birlikte alınabilecek.

Ergonomisi hem yarış pisti hem de cadde koşullarına uygulanabilecek pek çok ayar özelliğiyle herkesin ihtiyacına uyarlanabilecek.

Sürüş yüksekliği, gidon, koltuk, ayak dayama yerleri ve bütün sürüş levyeleri(kolları)nin ayarlanabilir olması KTM'in doğru yolda olduğunu gösteriyor.

Japon, İtalyan ve Alman rakiplerine karşı 1 litre superbike sınıfında tutunabilmesi için makul bir etiketi de olması gereken bu etkileyici Avusturyalının neler yapabileceğini merakla bekliyoruz.

Son Mesajdan 4 saat 47 dakika sonra eklendi:

NASIL MOTOR AMA....
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 23.11.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mukemmel bir sey. Su an motosiklet aliyor olsam, butcem yerindeyse alacagim tek model bu olurdu. F117 tasarimi gibi koseli. Super yapmislar. Bir tek ses konusunda Japon motorlarinin gerisinde kalir gibime geliyor. Ama hersey dort dortluk... Bravo

Renk de en sevdigim renktir. Marka zaten tepedeki marka. Hersey kusursuz. Plakalik iptaliyle hersey tamam...

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 23.11.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KTM nin başarılı olacağı tek kulvar var o da Endro ve CRoss.
KTM nin süper motolarına hayranım ama gerisi Traş
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.11.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o neee behh uzay mekıgı gıbı ama kuyruk kısmı hosuma gıttı acıkcası Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.11.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Derbi GPR 125'i anımsatıyor biraz Gülümsüyorum

Şaka bir yana, KTM farklı bir motor yapmayı başarmış. Umarım başarılı da olur. Ne kadar çok model, o kadar çok rekabet.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 23.11.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence coook kaba.hiç güzel degil.özelliklerini bilmem ama bu motoru alıpta bınmem.gosterıs sıfır.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 26.06.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önden güzel degil ama... 1150cc V-Motoru denemek gerek.Şok oldum

KTM bisikletim var olan üstü kaliteli,motorsikletide öyleyse düsünürüm ilerde... Bravo
ibrahim42
Üye
Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun görselliği çok hoşuma gitti ama haakketan güzel bir motor
Başa dön
ibrahim42 Çevrimdışı ibrahim42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA CUMHURİYETİ

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gene Hortlattınız Ya Bi Topic Daha Helal Olsun... Alkışlıyorum
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasil mi???
güzellllll
Alkışlıyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gayet güzel ama kuyruğu çok kalkmış Gülümsüyorum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel alet ama ön kısmını pek beğenmedim desem Beğenmedim

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

155 hp güç ve 120 Nm tork değerleri ve 200 kg'dan az ağırlığıyla RC8'in etkileyici bir performans yakalaması bekleniyor.çokta başarılı değil japonlara göre başarısız 1148 cc, Üzgünüm tasarım farklı gecen yabancı bir kanalda test edilirken denk geldim sadece seyredebildim yabancı dil olmayınca Ağlıyorum ...hayırlı olsun ne diyelim....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 26.06.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir testte okmuştum 4 japon arasında en çok yatabilen motor bu motordu Şok oldum Alkışlıyorum
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.06.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değişiklik adına güzel bişey olmuş Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal