Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu arkadaşı tanıyan var mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu arkadaşı tanıyan var mı?

Bu arkadaşı tanıyan var mı?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
vosvosmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.11.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Bu arkadaşı tanıyan var mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosikleti kırmızı-siyah CBR 600 F. Tanıyan var mı aramızda?

Yayaya çarpmamak için manevra yapınca canından oldu

KADIKÖY'de, önüne çıkan yayaya vurmamak için manevra yaptığı motosikletinin hâkimiyetini kaybeden ve park halindeki otomobillere çarpan Yasin Topaloğlu (20), yaşamını yitirdi.
Mecidiyeköy'de ailesi ile birlikte kalan Yasin Topaloğlu, dün sabah motosiklet satan arkadaşlarının Moda'daki dükkanına geldi. Saat 11.00 sıralarında dükkandan ayrılan Yasin Topaloğlu, 34 EN 8925 plakalı Honda marka motosikleti ile Moda, Yoğurtçu Çayırı Caddesi üzerinde seyir halindeyken görgü tanıklarının ifadesine göre, önüne çıkan Mustafa Öcal'a çarpmamak için manevra yaptı. Ancak Yasin Topaloğlu, yayaya çarptıktan sonra kontrolünü kaybetti.
Bir hafta sonra askere gidecek olan Yasin Topaloğlu, yolun sağ tarafında park halindeki iki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin üzerinden uçan Yasin Topaloğlu, yine park halindeki 34 J 9309 plakalı okul servisinin arka çamına kafasını vurdu. Yolda bir süre daha sürüklenen motosiklet ise karşı yönden gelen bir kamyonete çarparak durdu. Kafasında kask bulunmayan Yasin Topaloğlu olay yerinde hayatını kaybetti.
Kolu kırılan Mustafa Öcal bir otomobille Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yasin Topaloğlu'nun cesedi, yapılan incelemenin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 21.11.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi çok üzücü ama neden kask yok be neden.Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin. Ağlıyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.11.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off üzüldüm ya az cok tanıyodum o abiyi kadıköyde ara sokaklarda falan denk gelioduk arasıra cok üzüldüm allah rahmet eylesin Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.11.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tanımıyorum tanımakta istemiyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
abi nie kask yokyaa baksana adama vurmuş duramamış arabaya vurmuş duramamış karşıdan gelen kamyonun çarpmasıyla durmuş ben bunu hep diyorum hız felakettir lütfen daha duyarlı olalım melhuma allahtan rahmet geriye kalanlarada sabır diliyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 21.11.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Offf Allah rahmet etsin akşam akşam anlamıyorum çok mu zor şu kaskı kafana takmak İstemiyorum
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.11.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerr, emre sende çok sakat kullanıyon walla harbi dalacaktım sana ogün Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 21.11.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah gunahlarını affetsın yasin kardeşim İstemiyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 21.11.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, 10metrede gidecek olsanız takın şu kaskları hatta tam koruma. benim içim yandı kimbilir yakınları ne durumda. Allah sabır versin
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.11.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda (600f) yani (RACE) kategorisi hemde kasksız allah rahmet eylesin keşke altındaki makinadan biraz korkup kask taksaymış İstemiyorum
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 21.11.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaskı olsaydı belki atlatıcaktı yazık :S Üzgünüm allah yakınlarına sabır versin

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 21.11.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin kaza haberlerinin sonu gelmez oldu dikkat edelim arkadaşlar arkamızda bıraktığımız ailemiz sevdiklerimiz ve kocaman vaz geçemediğimiz yaşam var...ltf şu egolarımızdan sağı solu etkilemeye çalışmaktan vaz geçelim... ölen geri gelmiyor .. İstemiyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 21.11.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 21.11.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Ailesine Allah sabır versin..
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 21.11.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be kardeşim neden takmazsın şu kaskını beee.. Allah rahmet eylesin. Çok üzücü trajik bir kaza..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 21.11.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal