Tarih: 21.11.2007 - 18:20 Mesaj konusu: Bu arkadaşı tanıyan var mı?
Motosikleti kırmızı-siyah CBR 600 F. Tanıyan var mı aramızda?
Yayaya çarpmamak için manevra yapınca canından oldu
KADIKÖY'de, önüne çıkan yayaya vurmamak için manevra yaptığı motosikletinin hâkimiyetini kaybeden ve park halindeki otomobillere çarpan Yasin Topaloğlu (20), yaşamını yitirdi.
Mecidiyeköy'de ailesi ile birlikte kalan Yasin Topaloğlu, dün sabah motosiklet satan arkadaşlarının Moda'daki dükkanına geldi. Saat 11.00 sıralarında dükkandan ayrılan Yasin Topaloğlu, 34 EN 8925 plakalı Honda marka motosikleti ile Moda, Yoğurtçu Çayırı Caddesi üzerinde seyir halindeyken görgü tanıklarının ifadesine göre, önüne çıkan Mustafa Öcal'a çarpmamak için manevra yaptı. Ancak Yasin Topaloğlu, yayaya çarptıktan sonra kontrolünü kaybetti.
Bir hafta sonra askere gidecek olan Yasin Topaloğlu, yolun sağ tarafında park halindeki iki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin üzerinden uçan Yasin Topaloğlu, yine park halindeki 34 J 9309 plakalı okul servisinin arka çamına kafasını vurdu. Yolda bir süre daha sürüklenen motosiklet ise karşı yönden gelen bir kamyonete çarparak durdu. Kafasında kask bulunmayan Yasin Topaloğlu olay yerinde hayatını kaybetti.
Kolu kırılan Mustafa Öcal bir otomobille Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yasin Topaloğlu'nun cesedi, yapılan incelemenin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı _________________ Who says to whom what, how can i know?
tanımıyorum tanımakta istemiyorum
abi nie kask yokyaa baksana adama vurmuş duramamış arabaya vurmuş duramamış karşıdan gelen kamyonun çarpmasıyla durmuş ben bunu hep diyorum hız felakettir lütfen daha duyarlı olalım melhuma allahtan rahmet geriye kalanlarada sabır diliyorum _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 21.11.2007 - 18:44 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin, 10metrede gidecek olsanız takın şu kaskları hatta tam koruma. benim içim yandı kimbilir yakınları ne durumda. Allah sabır versin _________________ ANTALYA MD
honda (600f) yani (RACE) kategorisi hemde kasksız allah rahmet eylesin keşke altındaki makinadan biraz korkup kask taksaymış _________________ [img]http://www.motordelisi.com/fark.jpg[/img]
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 21.11.2007 - 19:02 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin kaza haberlerinin sonu gelmez oldu dikkat edelim arkadaşlar arkamızda bıraktığımız ailemiz sevdiklerimiz ve kocaman vaz geçemediğimiz yaşam var...ltf şu egolarımızdan sağı solu etkilemeye çalışmaktan vaz geçelim... ölen geri gelmiyor .. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız