Selam arkadaşlar, askere gidiyorum. 600 F'i sattım. Dönüşte bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.
Kararsız kaldığım noktalar : 1- Racing tutkunu olmama rağmen, gezmeyide çok seviyorum. O yüzden 600 F'e biniyordum. 600 f'in sürüş konforuna alıştıktan sonra 600 RR dan da aynı keyfi alabilirmiyim bilmiyorum
2- Sırf sürüşü rahat ve gezicem diye VFR 800 alırsam performansı tatmin etmeyebilr diye korkuyorum,gerçi 260 km hız falan yapıo ama 220 kg ve 109 beygir, 600RR gibi viraj, hızlanma falan olmaz kesinlikle.
Kısacası içim yeni 600 RR diyor ama bazende VFR'ye kayıyorum,atıcan kendini uzun yollara, gezmye v.s diye, aslında yeni 600 RR ile gezerken trafikte falan yorucu değilse ondan vazgeçemem, ikisinide kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliorum, şimdiden teşekkrler.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 22.11.2007 - 15:03 Mesaj konusu:
runner sen nerelisin aslen.. onu de bana sanki tanıdık gibisin...tabiki cbr 600 rr al derim... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Daha vfrye binecek çok zamanın olur.ama yaslandıgında 600rrda bel agrısı filan zorlanırsın.bence daha gençken birde 600rr'ın tadına cıkar.ilerde evlilik aile,aile babası filan olunca vfr
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız