Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 28 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 28 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...

Ankara MD / 28 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.11.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Ankara MD / 28 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adresimiz artık belli herhafta olduğu gibi 28.11.2007 Çarşamba günü de BROTHERS CAFE deyiz.
Bizler için rezerve edilmiş 150 kişilik bölümü ve bizlere özel ikramları ile BROTHERS CAFE bizi bekliyor.
Buluşma saatimiz 19:30 dur. Haydi bakalım Çarşamba görüşmek üzere.

Hangi marka, hangi cc motorun olursa olsun, yada motorun olmasın sen yinede gel, Herkez davetlidir.

Kısaca BROTHERS CAFE :

1992 yılında sizlere merhaba diyen, brothers cafe haftanın yedi günü, 10:00 – 01:00 saatleri arasında sizlere hakettiğiniz kaliteyi ve hizmeti sunuyor. Gün boyunca en seçkin yiyecek ve içecekleri tadabilir, huzurlu ve sakin bir cafe ortamının tadını çıkarabilirsiniz.

Adres : Selanik 2 Cadde. No: 61/1 Kızılay/Ankara (Metropol sinemasının hemen karşısı)
Tel : +90 312 419 41 26
Faks : +90 312 425 03 21

Buluşma Saati: 19:30
Buluşma Yeri: BROTHERS CAFE

Önceki buluşmalardan bir foto.... (Hep kopyala yapıştır yapıyor diyordunuz, bakın bu sefer fotoyu değiştirdim. )
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.11.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir aksilik çıkmazsa orda olacam.herzamankigibi... Bravo
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 23.11.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüşmek üzere arkadaşlar Çoook seviyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.11.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu topic vesilesiyle "TayDen" yani Taylan arkadaşımıza bugüne kadar ANKARA MD için yaptıgı güzel organizayonlar,etkinlikler ve herşeyden önce dostlugu için teşekkür ederim..
Tüm ısrarlarıma ragmen VAKİT sorunundan dolayı bu görevi sürdüremiyecegini söyledi..
Buna üzülmekle birlikte kendisini zorlayarak iş-aile yaşantısına etken olmak istemiyorum..
Bununla birlikte VAKİT sorununu çözdügü ve organiztör görevine devam etmek istediğinde tabikide yine aynı yetkiler verilecektir...
Canerdemir79 nickli Caner arkadaşımızla birlikte Taylan dan boşalan organiztörlük görevini ORÇUN arkadaşımız devam ettirecektir...
TAYLAN arkadaşımıza ANKARA MD oluşumu için gösterdiği gayret,katkı ve özveriden dolayı teşekkür ederim...
Hep söylediğim gibi benim için avatarın altındaki rütbenin ne oldugu önemli degil,burdaki herkesin gönlümdeki rütbesi DOST dur...
Hayırlısı olsun..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.11.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Kod:
Bununla birlikte VAKİT sorununu çözdügü ve organiztör görevine devam etmek istediğinde tabikide yine aynı yetkiler verilecektir...
TAYLAN arkadaşımıza ANKARA MD oluşumu için gösterdiği gayret,katkı ve özveriden dolayı teşekkür ederim...
Hep söylediğim gibi benim için avatarın altındaki rütbenin ne oldugu önemli degil,burdaki herkesin gönlümdeki rütbesi DOST dur...
Hayırlısı olsun..

Hayırlısı olsun diyelim. HakanDincer' in mesajından gayet net bir biçimde anlaşıldığı üzere; TayDen iş yoğunluğu nedeniyle sadece organizatörlük görevini bırakmıştır, bunun ötesinde her zaman hep beraberiz OK .

Çarşamba' ya görüşürüz arkadaşlar.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.11.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne diyelim hayırlı uğurlu olsun görüşmek üzere
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 23.11.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun ne diyelim bizim içimizdeki insanların zaten hepsi birbirinden yetenekli ve güzel insanlar sadece isim değişikliği olmuş okadar Gülümsüyorum

çarşambaya görüşürüz Bravo

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abi olayı en güzel şekilde izah etmiş.
Yoğun iş durumlarımdan dolayı Organizatörlük görevimi yerine getiremeyeceğimi düşündüm ve en iyiside bu şekilde olmasıydı sanırım.
Hakan Dinçere bu güne kadar bana gösterdiği abilik ve dostlukdan ötürü sonsuz teşekkür ederim.
Bu cümleleri yazıyorum ama hiç bir yere gittiğim yok.
Yine elimden geldiğince arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışacağım.
Ve yine herkezin başımın üstünde yeri var.
Orçun abiminde bu görevi en iyi şekilde yapacağından eminim.
Herekeze kolay gelsin.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 24.11.2007 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok emeğin oldu hakkını helal et dostum.
neyin ne olduğunu biz zaten biliyoruz.
görev yetki ve sorumluluklar başkasına geçer iş yürür ama arkadaşlık dostluk sürer.

Ankara MD yoluna devam eder
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, Ulen daha bir saat önce beraberdik daha çokkk hakkını alacam ben senin. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 24.11.2007 - 02:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakınolsa gelirdim fakat malum yol fena !! size iyi eylenceler Alkışlıyorum
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 03:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orçun kardeşim hayırlı uğurlu olsun çarşambaya görüşürüz diyorum ama büyük ihtimal izmir yolcusu olucam
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncearocker, yeni görevin de bşarılar diliyorum..çarşamba görüşürüz.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 25.11.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese iyi eglenceler keyifli sohbetler şimdiden

ç.kale md

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
extradark
Üye
Üye

MesajTarih: 25.11.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw burda angaralılar var , herkes herşeyin hakkını fazlasıyla verdi her işin üstesinden gelecek arkadaşlarımızda mevcut. . bence rütbe filan önemli değil yeterki gönüller bir olsun. dostluğumuz bozulmasın. bozmayda kimsenin gücüde yetmez zaten. ÇÜNKÜ BURDA ANGARALILAR VAR. Bravo
Başa dön
extradark Çevrimdışı extradark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal