Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul'lular Dikkat Edin :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul'lular Dikkat Edin :)

İstanbul'lular Dikkat Edin :)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 23.11.2007 - 14:23    Mesaj konusu: İstanbul'lular Dikkat Edin :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aldığım duyumlara göre Nişantaşı-Mecidiyeköy arasında park halindeki tüm motosikletleri sorgusuz sualsiz otoparka çekiyorlarmış.Şuana kadar 40 a yakın motosiklet,kurtarma aracında parka gideceği dakikaları bekliyor.Nişantaşı-Mecidiyeköy arasındaki Motosikletli arkadaşlar dikkatli olsun,yada arayın arkadaşlarınızı uyarın Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.11.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozamana tpıc upp Çok gülüyorum yoksa gormeyenler babalara gelıcek Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 23.11.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne dertleri varmış motosikletlerle...

Manyağın biri emir verir ; bir sürü salak toplar getirir...
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 23.11.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURASI TÜRKİYE Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 23.11.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi fikir İyi fikir İyi fikir sebepsiz motorumu alacaklar haa denesinler bakalım Sinirlendim
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 23.11.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bide ehliyet olmayanları düşünelim onlar ne olur bilmem artık
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.11.2007 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uyarı için teşekkür. Arabalardan aldıkları park parası yetmiyor, motorlara göz dikilmiş. Şuraya bak ya... Sinirlendim
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.11.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

park yasağı olmayan yerlerde hiç bir halt edemezler.. Beğenmedim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 23.11.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motoru düzgün bi yere part et . Ehliyet in olsun. Dikkat et park yasak levhası olmasın. Ondan sonra KOLAYSA ALSINLAR.. Tüm iş bizde bitiyor arkadaşlar.Sadece kurallara uymamız yeterli olur..
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.11.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa merak ettim bu saçma haberin kaynağını... Kaynak gösterirmisin??

strider ' Bravo

sorgusuz sualsiz asla öyle bişey yapmaz emniyet

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.11.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gidonu kilitler bırakırım hayatta da çekemezler.Ellemeye korkuyorlar zaten düşer müşer zarar görür diye Çok gülüyorum Haklılar da zaten bi düşerse dünya masraf. Alırım parasını valla Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bence çekemezler Göz kırpıyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.11.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de kaynak bekliyorum ?????????
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.11.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Gülümsüyorum devletin başka işimi yokmuş bir soralım
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 23.11.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ellemeye korkuyorlar zaten düşer müşer zarar görür diye Haklılar da zaten bi düşerse dünya masraf. Alırım parasını valla

HalilRR, Abi yarıldım Resmen yaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 23.11.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,
Ben bugün HaYaBuSa, arkadaşımızı arayarak şu bilgiyi verdim.

"Sitede bir duyuru yaparmısın, Nişantaşı, Mecidiyeköy arası kaldırıma park edilmiş motorlar kamyonetlere yüklenip götürülüyor.Lütfen arkadaşlarımızı uyar dikkat etsinler."

Ben iki kamyonet giderken bir tanesi yüklenirken gördüm neler oluyor diye mağdur edilmiş kişilere sorunca cevap : "kaldırıma park ettik diye motorlarımıza el koydular"

Ben de ev yeni geldiğim için ayrıntı için geç kaldım kusura bakmayın.
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.36 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal