4 teker bi araç Tr de vede ankarada bir hayabusa geçer mi??
Nasıl ve neden geçebilir? motorda ve sürücüsünde kusur bulan denemek zorunda kalır söyleyim..sadece hayabusada bi yere kadarmı onu öğrenmek istiyorum..ilerisi varmı?
BoRa_200SX, arkadaşım 120dakıkan dolmadan sende ilk yazdıgım yazıyı degiştir olaya açıklıga kavustu...son 30dk yı unut video ile ilgili yazı yaz
walla ben videoya inanmak istemiyorum gercı bu aracın youtubedekı butun vıdeolarını ızledım ama sankı ıcımden bır ses yok canım daha neler demek geliyor....
ya msupra dedin alete vega koydu ankarada e30 koydu beyaz supra koydu onunda ankde modası geçti önüne bmw camiasındanım bu aracı çok iii biliorum önceki arabası 1150 bg di e30 haberiniz olsun daha pisti neyse güzel araç allah kaza bela vermesin ankaralı olarak hep dururlandırıor bizi
kalkış ve rolling farkını bilmezsen bi aracın o bahsettiğin arabaları arkadan ne mesafelerden geçtiğini bilmezsen
bide böyle sanayi ağzıyla koydu felan dersen sonun hayabusa gibi olur
geçti desen kimse kimseye koymaz inan
dostum senin anlıcan kelimeye bağlı ankarada bölee sen yanlış yere çekersen bende yanlış sölerim ii yöne çekersen bende ii yöne çekerim adam resmen koydu bizde böleeee
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 24.11.2007 - 01:53 Mesaj konusu:
wala supra diil isterse HACIMURAT hayabusayı sollasın umrumdada diil iki teker olsun çamurdan olsun
kimseyede koyduğu yokk rahat olun koydu diyen arkadaş bi kuyruk acın var heralde _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
En son aspuzu tarafından 24.11.2007 - 01:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız