Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Uzun yoll motoru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Uzun yoll motoru

Uzun yoll motoru

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kursacl
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 02:31    Mesaj konusu: Uzun yoll motoru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar ben de çelik crown 250cc var ben motorla genelde uzun yola çıkıyorum ama beni bu mtoor yolda bırakacak diye tırsıyorum fiyatı 7-9 milyar civarında uzun yolda canavaer gibi gidecek motor ne önerebilirsiniz sizce yamaha ybr 250 bu iş için uygun mu
Başa dön
kursacl Çevrimdışı kursacl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 24.11.2007 - 02:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kursacl, moto vitrinden devam edelim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 24.11.2007 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow al tam senlik.
kursacl
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş haketten çok hoş motor ama 750cc çok yakar gibi
Başa dön
kursacl Çevrimdışı kursacl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.11.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kursacl demiş ki:
kardeş haketten çok hoş motor ama 750cc çok yakar gibi

Otoyolda yaptigin hiza gore degisir. 250 cc'lik motorla otoyolda yaptigin hizi, 750'lik motorla cok daha dusuk devirlerde yaparsin. Bunu da goz onunde bulundur Bravo . Biz CBF 150 ile uzun yol yaptigimizda (bende shadow 750 ile) hemen hemen ayni benzini yakmistik. Gerci CBF 150'nin hava ayari bozukti ama olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
_alp_ Çevrimdışı _alp_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 24.11.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayır yakmaz, sen teknolojiye bak. emin ol 250lik çin malıyla eş yakar. kullanan arkadaşlar yazar birazdan
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 24.11.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun yolda touring makinalar düşük süratte çok çok az yakıyor.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 24.11.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun yol için asgari 500 olmalı.. Huzurlu olmak istiyorsan tabii ki..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MADMAX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 24.11.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar touring makinalar az yakar ve de rahat seyahat imkanı sağlar.
benim motorum 1100 cc ve 120-130 km sabit süratle 100 km'de 4.7-5.5 litre benzin yakıyor.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

uzun yolda patriotun dediği gibi en az 500 cc bi aletle rahat bir yolculuk yapabilirsin
Başa dön
MADMAX Çevrimdışı MADMAX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 24.11.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konu 7000-9000 arası uzun yol motor tavsıyesınden yakıt hesaplamaya donuyo arkadaslar dıkkatınıze.dostum bence uzun yol ıcın endurolar ıdeal.cantaları falan montelı bısey olursa hem senı yormaz hem esyayı rahat tasırsın hemde artcın olursada oda rahat eder.gelelim model tavsıyesıne dl650 tam super olur kanımca.ıstedıgın fıyatlara dusuk model bulabılırsın.f650 gs de olabılır.benım onerılerım bunlar.dedıgın fıyat aralıgı ıcın tabı.hadı kolay gelsın sana.sımdıden hayırlı olsun.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal