Tarih: 24.11.2007 - 02:31 Mesaj konusu: Uzun yoll motoru
Merhaba arkadaşlar ben de çelik crown 250cc var ben motorla genelde uzun yola çıkıyorum ama beni bu mtoor yolda bırakacak diye tırsıyorum fiyatı 7-9 milyar civarında uzun yolda canavaer gibi gidecek motor ne önerebilirsiniz sizce yamaha ybr 250 bu iş için uygun mu
kardeş haketten çok hoş motor ama 750cc çok yakar gibi
Otoyolda yaptigin hiza gore degisir. 250 cc'lik motorla otoyolda yaptigin hizi, 750'lik motorla cok daha dusuk devirlerde yaparsin. Bunu da goz onunde bulundur . Biz CBF 150 ile uzun yol yaptigimizda (bende shadow 750 ile) hemen hemen ayni benzini yakmistik. Gerci CBF 150'nin hava ayari bozukti ama olsun
arkadaşlar touring makinalar az yakar ve de rahat seyahat imkanı sağlar.
benim motorum 1100 cc ve 120-130 km sabit süratle 100 km'de 4.7-5.5 litre benzin yakıyor.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
uzun yolda patriotun dediği gibi en az 500 cc bi aletle rahat bir yolculuk yapabilirsin
konu 7000-9000 arası uzun yol motor tavsıyesınden yakıt hesaplamaya donuyo arkadaslar dıkkatınıze.dostum bence uzun yol ıcın endurolar ıdeal.cantaları falan montelı bısey olursa hem senı yormaz hem esyayı rahat tasırsın hemde artcın olursada oda rahat eder.gelelim model tavsıyesıne dl650 tam super olur kanımca.ıstedıgın fıyatlara dusuk model bulabılırsın.f650 gs de olabılır.benım onerılerım bunlar.dedıgın fıyat aralıgı ıcın tabı.hadı kolay gelsın sana.sımdıden hayırlı olsun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız