Tarih: 24.11.2007 - 13:15 Mesaj konusu: yamaha ybr'ciler buraya
Yamaha ybr almak istiyorum,yalnız kullanan kişilerden bilgi almak istiyorum.100 kmde ne kadar yakıyo? parçaları pahalımı?
lütfen yardımcı olun!!!!! _________________ *-*-*-*-ASLANBEYLİ91*-*-*-*
aslanbeyli91, arkadaşım öncelikle diyeceğim çok sağlam ve dayanaklı bi motor.yakıt olarak ta normal yüksek devirli kullanmazsan yani ortalama 7000 devir civarlarında kullanırsan 80Ykr civarı yakıyor.benim ybr 27000 km de ve bakımlarına en fazla 35 ytl verdim.bir kere marş motoru ve ön balata değiştirdim (bide bakımları yapıldı) o zaman 60 ytl civarı vermiştim.onun dışında çok da pahalı parçaları yok.hava filitresi 1 kere değiştirdim şimdiye kadar(servisin bilgisi dahilinde).alırsan tek masraf yapacağın lastik olacaktır.üstündeki sakura lastiklerin pek iyi tutunduğunu söyleyemem... _________________ (Saldırgan Kişilik) Motordelisi, bünyeye aykırı kuruluş...
meraba arkadaslar 1 kac ay ıcınde ybr 125 alıcam fakat hala dusunuyorum ıyımı kotumu dıye cok arstırdım ama karar weremedım yardımcı olursanız sevınırım yada ybr yerıne baska motormu alsam en fazla 4000 ytl werebılırım sızce ne almalıyım yada ybr nın avantajları ve dez avantajlarını anlatırmısınız bıde bıkac sorum war
1) enfazla kaca cıkar
2)motoru nasıl acıcaz bıde rodaj ayarımı ne bıse warmıs o ne oluyo
3)benım ılk motorum olacagı ıcın salam olması lazım salaammı
4)bu motoru ılk aldıgım zaman ne yapmalıyım yanı nasıl kulklan malıyım uzun ömürlü olaması icn çünkü enaz 5 yıl kullancam
bu sorularımı cewaplayanlar ıcın sımdıden tesekur edıyorum lutfen samı mı cw verın cunku buna gore alıcam yada almıcam
Arkadaşım merhaba ben kullanıyorum 2005 model cok iyi motor tavsiye ederim ortalama 80km hizda 2.7lt falan yakıyo 100km de.parcalari hava filtresi 38 lira balata 25lira yag degişimi 20 lira falan 3000km de bir yagi degişiyo.çok ekonomik motor tavsiye ederim..benimkisi satılık mesela ilgilenirsen 2005 model.(kare grenajlı)mavi renk 6.800 orjinal km de kapalı garaj motoru cok temiz yagmur suyu görmedi hiç 10 numara makine ilgilenirsen.05378408507 _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
Kayıt: Dec 17, 2005 Mesajlar: 85 Nereden: istanbul,Maltepe
Tarih: 25.11.2007 - 00:36 Mesaj konusu:
ben ybr kullanıyorum ve çok memnunum motorumdan.
bir kere sağlam bir motosiklet. şimdiye kadar yağ değişimi haricinde hiç servise götürmedi beni. şu sıralar ön balataları değiştirmeyi düşünyorum o kadar.
lastikleri değiştirmen gerekecek aldığında. çünkü sakura marka lastikleri çok dandik. hafif ıslak yolda freni sıkmadan önce 2 defa daha düşündürüyor:)
vallla tek kelime ile harbi makina eski bi ybr ci olarak hala unutamıyorum motorumu Nx4 Falcon almama rağmen ybr nin benzin yakışını özlüyorum.
Parça ucuzluğunuda bir gün tekrar kavuşuruz inşallah çoık baba bi motor . _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Tarih: 25.11.2007 - 08:11 Mesaj konusu:
Bende yeni başlıycam bu nedenle ybr almayı düşünüyorum başlangıç için ideal. Gerek parça ucuzluğu gerek fiyatı gerek yakıtı 125 lik olarak gayet iyi. _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız