Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha ybr'ciler buraya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha ybr'ciler buraya

yamaha ybr'ciler buraya
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aslanbeyli91
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 24.11.2007 - 13:15    Mesaj konusu: yamaha ybr'ciler buraya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha ybr almak istiyorum,yalnız kullanan kişilerden bilgi almak istiyorum.100 kmde ne kadar yakıyo? parçaları pahalımı?
lütfen yardımcı olun!!!!!
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.11.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım 100 km hızdan sonra biraz fazla yakıyor parça bakımından da biraz pahalı sonuçta yamaha Bravo
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.11.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forumu ara bi cok bilgi var Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.11.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi arkadaş var kuryeci motoru 150 binde hala devam diyo sen düşün artık ben ybr ci değilim ama güzel ve sağlam bir makina.
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
comelenkopek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.11.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslanbeyli91, arkadaşım öncelikle diyeceğim çok sağlam ve dayanaklı bi motor.yakıt olarak ta normal yüksek devirli kullanmazsan yani ortalama 7000 devir civarlarında kullanırsan 80Ykr civarı yakıyor.benim ybr 27000 km de ve bakımlarına en fazla 35 ytl verdim.bir kere marş motoru ve ön balata değiştirdim (bide bakımları yapıldı) o zaman 60 ytl civarı vermiştim.onun dışında çok da pahalı parçaları yok.hava filitresi 1 kere değiştirdim şimdiye kadar(servisin bilgisi dahilinde).alırsan tek masraf yapacağın lastik olacaktır.üstündeki sakura lastiklerin pek iyi tutunduğunu söyleyemem...
LORD06
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meraba arkadaslar 1 kac ay ıcınde ybr 125 alıcam fakat hala dusunuyorum ıyımı kotumu dıye cok arstırdım ama karar weremedım yardımcı olursanız sevınırım yada ybr yerıne baska motormu alsam en fazla 4000 ytl werebılırım sızce ne almalıyım yada ybr nın avantajları ve dez avantajlarını anlatırmısınız bıde bıkac sorum war
1) enfazla kaca cıkar
2)motoru nasıl acıcaz bıde rodaj ayarımı ne bıse warmıs o ne oluyo
3)benım ılk motorum olacagı ıcın salam olması lazım salaammı
4)bu motoru ılk aldıgım zaman ne yapmalıyım yanı nasıl kulklan malıyım uzun ömürlü olaması icn çünkü enaz 5 yıl kullancam

bu sorularımı cewaplayanlar ıcın sımdıden tesekur edıyorum lutfen samı mı cw verın cunku buna gore alıcam yada almıcam
Başa dön
LORD06 Çevrimdışı LORD06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
garibanracing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 24.11.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım merhaba ben kullanıyorum 2005 model cok iyi motor tavsiye ederim ortalama 80km hizda 2.7lt falan yakıyo 100km de.parcalari hava filtresi 38 lira balata 25lira yag degişimi 20 lira falan 3000km de bir yagi degişiyo.çok ekonomik motor tavsiye ederim..benimkisi satılık mesela ilgilenirsen 2005 model.(kare grenajlı)mavi renk 6.800 orjinal km de kapalı garaj motoru cok temiz yagmur suyu görmedi hiç 10 numara makine ilgilenirsen.05378408507
LORD06
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar daha genış bılgı werırısenız memnum olurum ben 0 alıcam
Başa dön
LORD06 Çevrimdışı LORD06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence al arkadaş ilk deniyimlik için ve bayağı bir keyif alarak kulanırsın.
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuccar
Üye
Üye

Nereden: istanbul,Maltepe

MesajTarih: 25.11.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ybr kullanıyorum ve çok memnunum motorumdan.
bir kere sağlam bir motosiklet. şimdiye kadar yağ değişimi haricinde hiç servise götürmedi beni. şu sıralar ön balataları değiştirmeyi düşünyorum o kadar.

lastikleri değiştirmen gerekecek aldığında. çünkü sakura marka lastikleri çok dandik. hafif ıslak yolda freni sıkmadan önce 2 defa daha düşündürüyor:)

lastikleri değiş, neşeni bul.
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 25.11.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben arkadaşımınkini kullandım(metin91)çok rahat ,sürüş keyfini insana tattırıyor .yakıtıda normal Bravo
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2007 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senelerdir kullanıyorum cok da memnunum hiç tereddüt etme al Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 25.11.2007 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla çok az yakıyor..bundan emin ol.benzini kokluyor. Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 25.11.2007 - 06:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallla tek kelime ile harbi makina eski bi ybr ci olarak hala unutamıyorum motorumu Nx4 Falcon almama rağmen ybr nin benzin yakışını özlüyorum.
Parça ucuzluğunuda bir gün tekrar kavuşuruz inşallah çoık baba bi motor . Ağlıyorum
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 25.11.2007 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende yeni başlıycam bu nedenle ybr almayı düşünüyorum başlangıç için ideal. Gerek parça ucuzluğu gerek fiyatı gerek yakıtı 125 lik olarak gayet iyi.

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal