Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir italyan, bir ingiliz ve bir japon hangisi??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir italyan, bir ingiliz ve bir japon hangisi??
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Hangisini alirdin?
Ducati 848
32%
 32%  [ 17 ]
Triumph Daytona 675
7%
 7%  [ 4 ]
Suzuki GSX-R 600
50%
 50%  [ 26 ]
Hicbirini almam.
9%
 9%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 52

Yazar Mesaj
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Bir italyan, bir ingiliz ve bir japon hangisi?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onumuzde ki yaz basi garajima bir tane race katmakistiyorum artik yeteri kadar tecrubem oldugunu dusunuyorum. 3 tane begendigim motor var ve karar veremiyorum aslinda bir tanesini daha cok seviyorum ama hepsinin artilari ve eksileri var. Yaza kadar cok zamanim var amasizin de fikirlerinizi ogrenmek istedim.

Italyan guzeli: Ducati 848

2 silindir 849cc motor 134Hp uretiyor. 168 kg agirlinda; Fiyat: 20000 euro (tahmini) Avrupa Fiyati: 13500 euro
henuz cok bilgi yok. 2008 de cikicak.

Japonun gucu: Suzuki GSX-R 600
120 hp 161 kg fiyat:24.990 YTL

Ingiliz Asaleti: Triumph Daytona 675
675 cc 123HP 165kg fiyat:16000euro(tr fiyati)

Benim dusuncelerim: artilar: Ducati nin design 'i mukemmel ayni zamanda ducati nin her zaman hayrani oldum. Suzuki'nin tipini cok begeniyordum yenisini cok begenmesemde gene de guzel bir design'i var ama suzukinin en buyuk artisi fiyat/guc orani en iyi olani ayni zamanda yedek parcasi falan problem olmaz. Triumph butun gordugum testlerde birinci oluyor ingiliz motoru kullanmakta bir ayricalik olucaktir.
eksiler: aslinda herkese arti gozukse bile 134hp bana fazla gelebilir. Ducati ve triumph un ortak eksisi ise ikisininde yedek parcasi sorun olabilir ozellikle izmirde yasayan biri icin. Triumph un design' i da cok fazla japonlara benziyor bu cok hosuma gitmiyor. Suzuki nin sorunu ise cok fazla olmasi alacagim aletin cok insanda olmasini istemiyorum.
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 24.11.2007 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducatide görüntü var ama ses yok.2 silindire o parayı vermem şahsen.triumph'da parça sorunu yaşanır gibime geliyor.yollarda görmeğe alışkın olmadığımız bir marka.bu yüzden gsxR.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducati 2 zamanlı boşver onu.ingilizi daha yeni görüyorum.eee geriye güzel japon kaldı.gsxR Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.11.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten yedek parça en önemli sorun .ben fan müşürünün arızasından dolayı neler çektiğimi anlatamam . çok basit ama o parça olmadan motor gitmiyo
bu arada motor p egaso 650. hayatta arıza yapacak bi parçadeğil ama şans benimki arıza yaptı hem de dikilide
ondan sonra başıma gelen pişmiş tavuğun ki ile aynı .sen yinede iyi düşün
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 24.11.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bncede gsxR Bravo aynısının başkasında olmasını istemiyorsan modifiye et o zaman Çok gülüyorum Delirdim Motordelisi
Başa dön
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
voxodoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: New York

MesajTarih: 24.11.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ducati, Ducati Ducati... Yalniz fiyati biraz cok ama super bir dizayn. Suzuki zaten suzuki diyecek birsey yok. Triumph da ne bileyim, kimsede yok, alisilmadik ama dedigin gibi testlerde gayet iyi performans gosteriyor. Eger marjinal takilayim dersen 1.ducati 2.triumph 3.suzuki... Yok ben akil mantik fiyat cercevesinde gideyim dersen 1. suzuki 2. ducati 3. triumph
Bana kalirsa 1.ducati Çoook seviyorum 2.suzuki OK 3. triumph Beğenmedim ...
Başa dön
voxodoo Çevrimdışı voxodoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 24.11.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Suzuki nin dizaynı daha hoş ducati de dediği gibi ses yok ben beğenmedim sırf karizması var kanımca hem çok pahalı kaçıyor galiba o düşündüğünden fazladır diye tahmin ediyorum triumph ı zaten oldum olası sevmem senin biliceğin iş ama bence gsx-r 600 süper Göz kırpıyorum

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 24.11.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu-arda demiş ki,
Alıntı:

ducati 2 zamanlı boşver onu

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 24.11.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SUZUKİ BU ÜÇÜ ARASINDA Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU TEKİRDAĞ

MesajTarih: 24.11.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vala dostum bence su varkı ducatı 2 sılındır olabılır ama superbıke gıbı yarıslarda ızle asıl aletler orda test edılıyo ve gercek bır testten gecıyo ıyı dusun net cvp ver . bence ayrıca 2 sılındırın su avantajı olabılır tork oranında ama sesı ıste goruntunun agzına ......

ama genede sen bılırsın ducatı bence ıyı-ıngılızın yanında bıle gecme

bu benım fıkrım ama hem performans hem goruntu hem uygunluk dersen gsxr derım bende

ak47baris87s@hotmail.com
Başa dön
mototeam Çevrimdışı mototeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 24.11.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arda hosgeldıııııııııııııııııııııııııııııın
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gene yorumlar bomba.Birçok kişi yanlış şeyler biliyo ve yorum yapıyo.Ducati 2 zamanlı değil o nerden cıktı,ayrıca ses yok diyenler zannediyorum daha önce ducati görmemişler..
Testlerde verilen performans değerleri motor alırken sizi ilgilendirmez,bikere işin o kısmını geçin.Burda tek değerlendirilmesi gereken konu alıcak olan kişi bu motordan ne bekliyo,ne kadar kullanabiliyo ayrıca aldıgı motora kaç sene binicek.?
Benim motorumun kalitesi performansı iyi olsun modası geçmesin yıllarca binerim diyosanız bu motorlar arasında Ducati.
Triumph konusunda şöyle denebilir uzun vadede yedek parça ve servis konusunda problem yaşanabilir,2.elde fiyatı cok düşer...
Suzuki içlerinde en cok yerel olan motor.Parca ve servis konusunda cok büyük problem cıkaracagını sanmıyorum ama uzun vadede modası gecer.Kasa değişir motorun cazibesi kalmaz.
Ben
1 Ducati
2 Suzuki
3 Triumph diyorum...
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah aşkına ducatiyi beğenmeyenler motosikletten ne kadar anlıyorsunuz söyleyin bakalımda öğrenelim?

işte iki zamanlı ezik ducati
http://www.youtube.com/watch?v=B3MbBiGGI-k&feature=related

yanlış anlaşılmasın diğerleride süper motosikletler. mühendislik harikası, hepsinin kendine göre artıları olan canavarlara kulaktan dolma, ne anlama geldiğini bile bilmediğiniz laflar ediyorsunuz. Beğenmedim

bmwf800s, gerçekten güzel adaylar seçmişsin. eğer ducati alacaksan yedek parçayı düşünme çünkü ducati kullanıcıları ducatiye aşık olduğu için alırlar Bravo
mototeam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU TEKİRDAĞ

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesin fikri farklı !!!!!

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

gerçekten güzel adaylar seçmişsin. eğer ducati alacaksan yedek parçayı düşünme çünkü ducati kullanıcıları ducatiye aşık olduğu için alırlar

katılıyorum sana

ak47baris87s@hotmail.com
Başa dön
mototeam Çevrimdışı mototeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a=alma
b=alma
c=alma
d=r1 al

ille de 600 lük alacam 1000 cc nin hakkını veremem diyorsan suzukı gsxr-600 al Bravo

Hicbirini almam.
4% [ 1 ]
bu 1 kişi benim bu arada
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 24.11.2007 - 20:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal