Kayıt: Oct 18, 2004 Mesajlar: 325 Nereden: Beylikdüzü/Merter
Tarih: 26.01.2005 - 10:56 Mesaj konusu:
Bence hic acele etme ve fuari bekle derim. Kanunu Deer 125 'e bende baktim hos ama gercekten scooter tarzinda bir motor suan CBR 125R 'i bekliyorum ayrica aralarinda fazla fiyat farkida yok ama yinede karar senin ...
Kayıt: Aug 27, 2004 Mesajlar: 705 Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal
Tarih: 26.01.2005 - 12:36 Mesaj konusu:
Valla bende seneye yeni bi motor almayı düşünüyorum. Şimdilik ya deer 152 yada cbr 125 var tercihlerim arasında. Cbr 125 ağır basıyor fakat alete yandan bakınca süper gözüküyor ama önden bakınca çok cılız kalıyor. Lastikler falanda çok ince gibi, birazda küçük gibi duruyor ama gidip bi yerinde görmek lazım diye düşünüyorum. Bu arada cbr 125 ile ilgili bi dolu resme bu adrese girerek ulaşabilirsiniz.
http://www.bikepics.com/honda/cbr125/04/pics.asp
bana biri söylermi lütfennn bu deer152 denilen şey motosikletmi scootermi? bilemiyorum nemle şekil bişey bu ya bence git cbr125R al adam gibi motor ben konyada 250km yol yaptım cbr ile mukemmel viraj kabilieti düz yolda net 150km/h hız 5.vitesde buda 6 zayıf daha benim cbr çok hoşuma gitti sınıfında eniyi motor bence neyse tabi teercih seinin paranı deer152ye verip çöpe atma bence unutma HONDA HONDADIR KALİTE KALİTEDİR........ _________________ www.elitmotor.net
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 20.03.2005 - 02:10 Mesaj konusu:
mutaza17, bunu beğendim alıcam diyorsan alırsın tabi ama bu motor scooter değil buna inan bence ayrı bir kasa hoş bir motora benziyor muhakkak ama ben de işin kolayı sana cbr 125 derim en azından honda
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız