mesela benim gibi bazi dengesizler kirmizi isikta motoru dusurebiliyo oldugu yerde nasil olur diceksiniz anlatiyim isikta durdum motorun on frenine bakarken ayaga fazla kalkmisim we kut motor yerde o an yuzumun ifadesini anlatamam aglasammi gulsemmi allahtan kafamda kask wardida yuzumu goren olmadi o duyguyu anlatamam hani dunyaniz yikilirya herkezin size baktini hissedersiniz o an film kopar cok kotu cok... _________________ Car Pe dI em
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5347 Nereden: ÇANAKKALE MD / Gazcı team / hayatı sol şeritten tam gaz yaşayan biriyim...
Tarih: 24.11.2007 - 20:42 Mesaj konusu:
hehe nyse olur olur öyle şeyler takma kafana ben ilk motorunda ayaklıgaalırken dşürdüm bilmiom ki sonra yan ayaklıkta dükkan ın önünde düştü sonra dükkan ın önünde arabamı çarpmadı neler çekti neler bende motru salak gibi mazgal ın üstünde yatırdım oda 1 - 2 ay gibi bişe oldu ilk düşüşümü o zmn yaptım inş. son olmuştur hız yok tu 20 bilemedin 25 di 30 yok tu nyse öyle işte allah kimseye kaza bela vermesin _________________ _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
ben kendimi tek saniyodum demekki yalniz deilmisim yahu farkina bile warmadim birden yan yatti agir geldi motor hop yerde duran motor dusermi duser iste yapicak bisey yok haha.. _________________ Car Pe dI em
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 675 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 24.11.2007 - 20:47 Mesaj konusu:
İşte tüm bunlar kırmızı ışıkta durduğun için başına gelmiş. Bu sana ders olsun..
Bir daha hele hele araç yok ise, kavşak değil ise zinhar durma kırmızı ışıkta...
Zaten durursan bir tuhaflık var gibi bakıyor millet.. Bu adam acemi mi ne !
o zaman scooterdan farkimiz kalmiyo ben veledlere kizarken onlardan birimi olcam vizir vizir geciyolar burda bide bel werip tek teker yapiyolar ben agir takiliyorum _________________ Car Pe dI em
bende motoru almamın 2.günü bahçelievler semt poliklinikleri civarında; ışıklardan kalkarken düşürdüm,tabii yerlerdeki suyun da yardımı oldu. sol aynadan oldum,millet korna çalıyo arkamdan,ben aynanın peşinden gidiyom nıraktım motoru öyle yol ortasında,elim ayağım dolaştı. neyse bahçelievler deki motorculara gittim hemen 2,el taktırdım bitane. hatırladıkça _________________ Time is chasing after all of us.
bide ben suna eminimki milletin gozunde her ne kadar serseri konumunda olsakta acaba ne kadar ozeniyolar her animizda komik bize kucuk bi tebessum ettiren hatiralarimiz war zaman zaman korktumuz zaman zaman gulup gectimiz ama simdi hatirlayinca kimisnden ders aldimiz kimisinede tatli bi ani olarak baktimiz cokseyimiz war _________________ Car Pe dI em
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2036 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 24.11.2007 - 21:17 Mesaj konusu:
sana birşey itiraf ediyimmi benim en korkulu rüyamdır şuana kadar hiç motorum olmamasına ragmen geçen ay başkasının motorunu hemde durdurduktan sonra bi anda debriyajı bırakmam nedeniyle istop edip düşürdüm..Allahtan trafikte degildim ama öyle bile çok kötü oldum _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2027 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 24.11.2007 - 23:08 Mesaj konusu:
ben dururken düşmedim de garajımızın içinde hız rekorları kırarak park etmeye çalışırken aynı sütuna 2 kere çarptım. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız