Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hein gericke korumalar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hein gericke korumalar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.11.2007 - 00:56    Mesaj konusu: hein gericke korumalar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gün babamla kadıköydeki hein gericke bayisine gittim puma bot hein gericke pantolon ve race ceket takımı beğendim pantolon ve ceket fermuarla bağlanım tulum olabiliyo ve spor bi takım e fiyatıda az değil satan kişi haliyle markayı övdü bmw ye orjinal koruma ekipmanları falan üretiyomuş öyle söyledi üçü toplam 1150 euro fln oluyo sizce onun yerine alpinestar dainese cover fln mı almalıyım bide bu benim beğendim takım henüz almanyada bile atışa sunulmamış resimlerini koymak isterdim ama henüz yok hiçbiyerde
görüşlerinizi bekliyorum SAYGILAR!!!!
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 25.11.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gecen sen hein ın çizmesini aldım. çok güzel taş gibi ama süper su alıyor içine:) gerçi satan arkadaş demişti çok yağmurda su alabilir diye. 1150 euro ya çok güzel dainesse malzeme alabilirsin
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 25.11.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnce dainese al Bravo çok hoşuma gidiyor Çok gülüyorum
Başa dön
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.11.2007 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok para iyi düşün ve ondan sonra karar verrrrrrrrr Bravo Bravo
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KawaRuzgarI
Üye
Üye

MesajTarih: 25.11.2007 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede cok para ama insanin icine sinen bise almasi fikrindeyim hayirlisi neyse o olsun Bravo

http://www.youtube.com/watch?v=iSmxaORvBQI&feature=related
Başa dön
KawaRuzgarI Çevrimdışı KawaRuzgarI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CeeM34
Üye
Üye

Nereden: İsstannbull/BAHÇEŞEHİR

MesajTarih: 25.11.2007 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnce dainese tek geçilir Bravo Gülümsüyorum
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç hein gericke kullanan yokmu yaawwww Üzgünüm onlardanda yorum bekliyorum hadi ama
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mkelleci
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.11.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saydığın markaların hiç biri diğerinden aşağı kalmaz, hepsinin çok kaliteli ürünleri var.

Bmw kendisi üretmiyor, ürettiyor ama, piyasada hiç bir ürün onunki gibi değil, cidden çok farklı.

Bot için ilk bakılacak marka SIDI olmalı
Başa dön
mkelleci Çevrimdışı mkelleci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eserdevran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: afyon

MesajTarih: 25.11.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok paraa yya Dil çıkarıyorum
Başa dön
eserdevran Çevrimdışı eserdevran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 25.11.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dainese Alpinestar Clover Rev'it Güzel Markalar Arasında Seçim Yapabilirsin
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dainese ürünlerini beğeniyorum ben valla. Bravo
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekürler herkese Gülümsüyorum
yaw bi tane bile hein gericke kullanan yok mu şimdi 45.000 kişilik forumda ?
Başa dön
TaKa
Üye
Üye

Nereden: Ist.

MesajTarih: 25.11.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

var, ben goretex pantolonunu ve touareg montunu kullanıyorum memnunum. ama senin beğendiğin ürünler ayrı bir sınıfa hitap ediyor.
TaKa Çevrimdışı TaKa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 25.11.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dainese süper Bravo
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 25.11.2007 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dainese tek geçilir emre Bravo

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal