Tarih: 26.01.2005 - 06:12 Mesaj konusu: 29 Ocak Cumartesi İzmirde Rabbit'in Dogumgünü partisi
Bu haftada Rabbit'in dogumgünü vesile olcak buluşmamıza..
Arkadaşlar planımız 29 Ocak Cumartesi günü akşam saat 18:00 da TURKUAZ da akşam yemegimizi yeriz ve ordan canlı müzik olan bir yere gideriz..Yalnız bütün dostlarımızı bu doğumgününde görmek isteriz,birazda İzmir Olarak gece eglencelerine katılmak gerek,hep gündüz buluşuyor,geziyor ve sonra dagılıyorduk..Bu Cumartesi gecede hep beraber olalım şöyle keyifli bir canlı müzik ziyafeti çekelim..
Bunun içinde Turkuaz güzel olur diye düşünüyorum,hem park sorunu falan yok,hem Turkuaza girişte Motosikletlerden ücret alınmıyor..hemde ordaki deniz havası insanı rahatlatıyor ve ortam çok nezih..
Bakın Tüm İzmir MD leri bekliyoruz.. (Yaa şaka bir yana ben böyle 1 hafta geçince dostları özlüyorum ) _________________
En son HakanDincer tarafından 26.01.2005 - 09:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
biz orada olamayacagız ama size iyi eglenceler
Rabbit abla nice senelere _________________ her?eyi ya?a ama hiç bir?ey hatyrlama.... intikam zehir kanymda ...
06 DK 9233 R6...
Tarih: 26.01.2005 - 12:46 Mesaj konusu:
vaaaaayyyyyyy 18.yaş günü ha kutlu olsun , ailenle beraber nice yıllara _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız