Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 29 Ocak Cumartesi İzmirde Rabbit'in Dogumgünü partisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

29 Ocak Cumartesi İzmirde Rabbit'in Dogumgünü partisi

29 Ocak Cumartesi İzmirde Rabbit'in Dogumgünü partisi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.01.2005 - 06:12    Mesaj konusu: 29 Ocak Cumartesi İzmirde Rabbit'in Dogumgünü partisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu haftada Rabbit'in dogumgünü vesile olcak buluşmamıza..
Arkadaşlar planımız 29 Ocak Cumartesi günü akşam saat 18:00 da TURKUAZ da akşam yemegimizi yeriz ve ordan canlı müzik olan bir yere gideriz..Yalnız bütün dostlarımızı bu doğumgününde görmek isteriz,birazda İzmir Olarak gece eglencelerine katılmak gerek,hep gündüz buluşuyor,geziyor ve sonra dagılıyorduk..Bu Cumartesi gecede hep beraber olalım şöyle keyifli bir canlı müzik ziyafeti çekelim..
Bunun içinde Turkuaz güzel olur diye düşünüyorum,hem park sorunu falan yok,hem Turkuaza girişte Motosikletlerden ücret alınmıyor..hemde ordaki deniz havası insanı rahatlatıyor ve ortam çok nezih..
Bakın Tüm İzmir MD leri bekliyoruz.. (Yaa şaka bir yana ben böyle 1 hafta geçince dostları özlüyorum ) Dil çıkarıyorum

En son HakanDincer tarafından 26.01.2005 - 09:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aysetugba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya/istanbul

MesajTarih: 26.01.2005 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğum günün şimdiden kutlu olsun Çok gülüyorum :md:

daha nice senelere sevdiklerinle ve sevenlerinle girmen dileği ile... Çok gülüyorum
Başa dön
aysetugba Çevrimdışı aysetugba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
imparator
Üye
Üye

Nereden: sinop

MesajTarih: 26.01.2005 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutlu yıllar rabbit nice mutlu senelere sevdiklerinin yanında sağlık ve mutlu olarak girmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun. :!:
Başa dön
imparator Çevrimdışı imparator Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RAPUNZEL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 26.01.2005 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz geç geleçeğim ama orda olaçağım Göz kırpıyorum
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 26.01.2005 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RABITTT :!: yavrularınla ve esınle bır omur mutluluklarrr Bravo
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geceyarisi_rr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.01.2005 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz orada olamayacagız ama size iyi eglenceler
Rabbit abla nice senelere Bravo
geceyarisi_rr Çevrimdışı geceyarisi_rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cheyenne
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.01.2005 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden nice mutlu senelere Dil çıkarıyorum
Başa dön
cheyenne Çevrimdışı cheyenne Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.01.2005 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RABBİT istanbuldan kucak dolusu sevgiler. Nice yıllara. :oops:
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.01.2005 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sn. rabbit 'in doğum günü şimdiden kutlu olsun.
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 26.01.2005 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rabbit doğum günün kutlu olsun.Bir aksilik olmazsa ordayım
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.01.2005 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaaaaayyyyyyy 18.yaş günü ha Çok gülüyorum kutlu olsun , ailenle beraber nice yıllara Dil çıkarıyorum
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sunflower
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rabbit doğumgününkutlu olsun..sağlık..mutluluk..hepseninle olsun nice yıllara bir terslik çıkmazsa bende ordayım.... Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
sunflower Çevrimdışı sunflower Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 26.01.2005 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Esin ve cocuklarinla birlikte nice nice senelere, keske izmirde olsaydimda bu mutlu günde bende araniza katilsaydim istanbuldan kucak dolusu sevgiler ...

Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
krik
Üye
Üye

Nereden: istanbul / ankara

MesajTarih: 26.01.2005 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelebilmeyi çok isterdim, ancak mesafe problemi var ;-)
doğum günün kutlu olsun rabbit. Dil çıkarıyorum
Başa dön
krik Çevrimdışı krik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuza72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Ystanbul

MesajTarih: 26.01.2005 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepi börtdey tu yuuuuuuuuuu raabbit
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal