Sevgili Arkadaşlar. Altta Belial tarafından fotolarla sizlerle paylaşılan dün yani 25 Kasım Pazar günü gerçekleştirdiğimiz fidan dikimi faaliyetimiz, bu akşam yani 26 Kasım Pazartesi günü saat 19:30 da EGE TV de ekrana getirilecek. Altta fotoğraf sunumunu görebileceğiniz bu etkinliği bence akşam mutlaka EGE TV de izleyin.Bu camianın içinde olanların duyduğu ve bildiği bu faaliyetlerin, bütün kitleye seslenen haber kanalları aracılığı ile duyuruluyor olması çok güzel.Bu aktarımda emeği geçen arkadaşlarımada duyarlılıklarından ötürü teşekkürediyorum.
HalilRR
Ve Geri döndümmmmmmmmmmm...
Aldım elime fotoğraf makinemi ve hem kendim hem sizler için çok güzel bir etkinliği ölümsüzleştirdim..
Evet bir çoğunuz Rabbit 'in açmış olduğu Küresel Isınmaya El Koyun,Ağaç Dikin... başlıklı topiği hatırlayacaktır.Bir çok arkadaşımızın desteği ile 1.087 fidan sayısına ulaştık ve bir koruya isim verme hakkını elde ettik.İsim tabi ki "Motor Delisi Korusu" oldu.
Bugün bizimle gelen/gelemeyen, desteğini her zaman hissettiren ve kendisinin,çocuklarının geleceği adına fidan diken herkese teşekkür ederim.
Biz bugün ne yaptık bunu size fotoğraflar çok güzel anlatacak.İzlerken en az bizim kadar keyif alacaksınız.Kampanyaya destek olanlar ise içlerinden"benim de artık dikili bir ağaçım var" diyecek.
Saat 10:30 'da buluşma yerimiz olan Gündoğdu'dan hareket ettik ve kahvaltı mekanımıza gittik.Tabi biz(Rabbit,Hakan Dinçer ve ben ) yolda ufak bir şansızlık yaşadık ve arabamız su kaynattı Milletler çoktan kahvaltıya başlamışken ben Rabbit'i ve Hakan Dinçer'i bulundukları yerde bırakarak Doğan abi ile beraber kaçtım Ama kutsal bir amaç uğruna onları orda başbaşa bıraktım.Bizimkilere arıza fotoğraflarını göstermekti amacım Fotoğraflara bakan Serter bir baktık yok.Teknik servis olarak Rabbit'i ve Hakan Dinçer'i kurtarmaya gitmiş.Tabi ki sonuç başarılı. .Güzel bir kahvaltı faslından sonra Urla Özbek köyüne doğru hareket ettik.Köyde bizi Ege Orman Vakfından Mesut Bey ve Sırma Hanım karşıladı.En az bizim kadar heyecanlıydılar.Onlarla beraber fidanlarımızı dikeceğimiz koruluğa gittik.
Onlar herşeyi düşünmüşler ve hazırlamışlar bizim için.Mesut Bey bize hangi ağaç çeşitini(detaylı bilgi diğer topicte var) diktiğimizi anlattı ve nasıl dikilmesi gerektiğini gösterdi.Daha sonra ise Başkanımız Hakan Dinçer'e "Motor Delisi" adına hazırlanmış olan plaketi verdi.
Ve işte hepimiz birer fidan aldık ve açılmış olan çukurları doldurmaya başladık.Orada bulunan herkes inanıyorum ki fidanını dikerken büyük keyif almıştır.
Katkıda bulunan herkesi bir kez daha alkışlıyorum.Yapılan gerçekten hayatımızda önemli bir yere sahip.Teşekkürler.....
BU kadar gevezelik yeter.Sıra fotoğraflarda.Birde onları dinleyin.(Çok mu edebi oldu ne ¿)
Birde ben "Viraj" yerine" Viraş" yazmışım
Ve işte O an
Yine Düştük Yollaraaa yollaraaaa...
Urla/Özbek Köyü
Ve işte Motor Delisi Korusuna doğru adımlar alıyoruz.Öncümüz burda Rabbit
İşte Geldikkkkkkkk..
Kazmalar elimizde..Fidan Dikimi başlasınnnn...
Ve Bitti.Fidanlarımızı diktik dönüyoruz...
Ve Noktaaaa....(Aslında yeni başladık.Orman olmaya 9.000 kaldı )
Dip Not: Sizcede alkışlanması gerekmiyor mu ¿
Forum kurallarınca topik başlıgının tümünün büyük harf ile yazılması yasaktır..Edit Sercat 46 _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
En son BeLiaL tarafından 26.11.2007 - 00:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 26.11.2007 - 00:19 Mesaj konusu:
BeLiaL, çok güzel resimler eline sağlık. bugun gercekten dolu dolu gecti güzel havada çok hayırlı işlere imza attık aynı zamanda gezdik eğlendik. herkese çok tesekkürler. _________________
Çok anlamlı bir güne daha imza atmışınız.Biraz öncede televizyonda izledim fidan dikmek te artık askerlik gibi zorunlu hale geliyormuş,artık istesekte istemesekte mecburen bir dikili ağacımız olacak _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 26.11.2007 - 00:55 Mesaj konusu:
İzlerken dedim ki ilk bakınca zagor abimde olsa dedim önce.sonra dedim ki yine onun adına dikerdim ben olsam bi fidan ve sonra baktım ki dikmiş TAN ailesi.Gözlerim dolu dolu baktım ve tşk ettim size.harikasınız sizi tebrik ediyorum.Gerçekten MD bia aileeeeee
resimleri çok beğendik, organizasyonu yapanların ve gelenlerin ellerine sağlık..... Bu arada Ebru da gelemediği için pişman olduğunu itiraf etti .. _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 26.11.2007 - 01:01 Mesaj konusu:
Süpersinizzz,muhteşemsiniz yaaaa .Böyle güzel bir etkinliği gerçekleştirdiği için en başta Arzu'ma sonra destek veren herkese teşekkürler...
Hava güzel,fikir güzel,insanlar güzel,daha nolsun ki...Allah bu yardımsever dostları hep bir arada tutsun ve bozmasın
Ya içim gitti resimlere,bende katıldım bikaç fidan ekimine geçen sene,öyle mutluluk verici bir duyguki,tahmin edebiliyorum sizide...Allah'ın izniyle biz onu ormanda yaparız...
Belial,Sinem'cimm,canımcıım ellerine sağlık fotolar,yorumlar için,senin gibi çok güzeller .İlk başta hep başkalarını çekmiş,nerde bu kız diyodum,gördüm sonunda.
HELAL OLSUN MD _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 26.11.2007 - 01:09 Mesaj konusu:
Önemli bir MD etkinliğini daha geride bıraktık..
MD Grubunun ne kadar özel oldugunu birkez daha göstermiş olduk..
Belial fotograflar için teşekkürler.. _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız