Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 65-70 yaşlarındaki motorcu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

65-70 yaşlarındaki motorcu

65-70 yaşlarındaki motorcu
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:47    Mesaj konusu: 65-70 yaşlarındaki motorcu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün B sınıfı ehliyetin direksiyon sınavım için erken saatlerde dışardaydım, sınavın yapıldığı yerde aynı zamanda A2 sınıfı direksiyon sınavı yapılıyordu, 65-70 yaşlarındaki bir amca A2 ehliyet için sınava giriyordu üstelik daha önce motor kullanmamış yazılı sınavı geçip gelmiş 1-2 alıştırmanın ardından sürücü kursunun scooter ıyla sağlam dengeli bir sürüş gerçekleştirdi ilk sürüşüne rağmen gayet iyi kullandı çünkü ilk kez kullanan başka bir aday düşüp dizini kanattı,B-A2 tüm adaylar onu izliyordu çok taktir ettik, Motor sevdası böyle birşey işte Bravo Alkışlıyorum

En son SilverRider tarafından 26.11.2007 - 00:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim pederde 65 yaşında benim ninjaya dadandı burakmıyo Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf sanırım bende öyle olcam anca o zaman ehliyetimi alıp motosiklete binebilcem Beğenmedim

08.04.07-∞
Başa dön
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayy be helal olsun görmek isterdm keske video cekseydin Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum sözlerin yetersiz kaldığı durum bence Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.11.2007 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler valla azim herşeyin öncüsü Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 26.11.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte motor sevgisi böle bişey Bravo Dil çıkarıyorum
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 26.11.2007 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 72 yaşında gördüm dedede honda beat vardı hatta adama en yaşlı aday diee bir kutu çikolata aldılarr Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor sevgisi öyle bir şey ki, 18 yaşındaki bir gencin kız sevgisine bile baskın gelir .. Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gokhan89
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir-Çanakkale

MesajTarih: 26.11.2007 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SilverRider, bencede keşke video ya cekseydin görmek isterdik ama helal olsun işte motor tutkusu böyle bişi yaş veya zaman önemli değil Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gokhan89 Çevrimdışı gokhan89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 26.11.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence müşahade altına alınması gereken hastalanmış bir kardeşimiz bu. Var böyle psikolojik rahatsızlıklar. Eskiden beri kullanıyor olsaydı anlayabilirdim, ama o yaşta yeniden başlamak?...........
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim isyerinde vardi Topkapi'da. Firmanin Elektronik Muhendisi. 64 yasinda. Hatta benim yolum 15 km. Onunki taa Cekmekoy'den Rami'ye. Hergun 40 kusur km. Bi de donus. 80'in ustu. Her gun motosikletle gider gelir.

Bir keresinde E-5'te aydinlatmanin olmadigi bir yerde onune beton bariyer cikti, kaza yapti. 2 ay ise gelemedi. Platin filan takildi bacagina. Simdi tekrar geliyor gidiyor isine motosikletle. Bu arada Honda Dylan kullaniyor. Silverwing 400'e gecmeyi planliyordu.

Adami gorseniz 60'in ustu olduguna inanmazsiniz. Caki gibi adam. Kac sene yuzuculuk yapmis filan. Cok fit durumda vucudu. Klasik Turk erkegi gibi gobegi salmamis yani... Çok gülüyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 26.11.2007 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim dedem 72 yaşında rahmetli oldu.Ve de ölmeden 1 hafta öncesine kadar Ogar'ının (jawa) tepesindeydi. Baba desen motora binemiyo aşırı kilo'dan ama içi gidiyo. Ben heh hheh söylemeye gerek var mı . Son motorumla 3 ayda 12.000 km

Eeeeeeee rüzgar bi girdimi çıkmak bilmiyo. Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben düzce de bir dede gördüm kesin bi 70 - 75 i vardı shadow sürüordu helal olsun dedim yha Dil çıkarıyorum gençken sağlam motorcuymus anlaşılan
gsx-r600 Çevrimdışı gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.11.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helaaal Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal