Bugün B sınıfı ehliyetin direksiyon sınavım için erken saatlerde dışardaydım, sınavın yapıldığı yerde aynı zamanda A2 sınıfı direksiyon sınavı yapılıyordu, 65-70 yaşlarındaki bir amca A2 ehliyet için sınava giriyordu üstelik daha önce motor kullanmamış yazılı sınavı geçip gelmiş 1-2 alıştırmanın ardından sürücü kursunun scooter ıyla sağlam dengeli bir sürüş gerçekleştirdi ilk sürüşüne rağmen gayet iyi kullandı çünkü ilk kez kullanan başka bir aday düşüp dizini kanattı,B-A2 tüm adaylar onu izliyordu çok taktir ettik, Motor sevdası böyle birşey işte
En son SilverRider tarafından 26.11.2007 - 00:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 26.11.2007 - 01:16 Mesaj konusu:
ben 72 yaşında gördüm dedede honda beat vardı hatta adama en yaşlı aday diee bir kutu çikolata aldılarr _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1986 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 26.11.2007 - 01:26 Mesaj konusu:
Bence müşahade altına alınması gereken hastalanmış bir kardeşimiz bu. Var böyle psikolojik rahatsızlıklar. Eskiden beri kullanıyor olsaydı anlayabilirdim, ama o yaşta yeniden başlamak?........... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 26.11.2007 - 01:43 Mesaj konusu:
Benim isyerinde vardi Topkapi'da. Firmanin Elektronik Muhendisi. 64 yasinda. Hatta benim yolum 15 km. Onunki taa Cekmekoy'den Rami'ye. Hergun 40 kusur km. Bi de donus. 80'in ustu. Her gun motosikletle gider gelir.
Bir keresinde E-5'te aydinlatmanin olmadigi bir yerde onune beton bariyer cikti, kaza yapti. 2 ay ise gelemedi. Platin filan takildi bacagina. Simdi tekrar geliyor gidiyor isine motosikletle. Bu arada Honda Dylan kullaniyor. Silverwing 400'e gecmeyi planliyordu.
Adami gorseniz 60'in ustu olduguna inanmazsiniz. Caki gibi adam. Kac sene yuzuculuk yapmis filan. Cok fit durumda vucudu. Klasik Turk erkegi gibi gobegi salmamis yani... _________________ R1 Hedef
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 26.11.2007 - 02:23 Mesaj konusu:
benim dedem 72 yaşında rahmetli oldu.Ve de ölmeden 1 hafta öncesine kadar Ogar'ının (jawa) tepesindeydi. Baba desen motora binemiyo aşırı kilo'dan ama içi gidiyo. Ben heh hheh söylemeye gerek var mı . Son motorumla 3 ayda 12.000 km
Eeeeeeee rüzgar bi girdimi çıkmak bilmiyo. _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 27.11.2007 - 22:23 Mesaj konusu:
ben düzce de bir dede gördüm kesin bi 70 - 75 i vardı shadow sürüordu helal olsun dedim yha gençken sağlam motorcuymus anlaşılan _________________ extreme_hunter3@hotmail.com
Hayat bana o kadar uzun olmadığını belli etti veRR abi çoşkuyu veRR gazııı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız