Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung 250gtr için acil yardım arkadaşlar...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung 250gtr için acil yardım arkadaşlar...

Hyosung 250gtr için acil yardım arkadaşlar...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 26.11.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar benim hyosung 250gtr var.Dün motorla giderken sağa virajda bi tekledi bi an,iyiki büyük bi viraj değil ve ben yatarak girmiyordum neyse sonra ilerde durdum direksiyon sağa cevirirken stop edio motor.Bi kaç stop tehlikesi gecirdim eve gelene kadar ama ulaştım eve.Sonra aynı sorun gene oluyo baktım çalıştırıyorum sağa cevirince stop ediyo hemen sol yapıyorum çalışıyo felan en son gene stop etti.Sola cevirdim marşa bastım çalıştı sonra soldaykende stop etti.Sonra marşta tık yok.Akü canavar gibi ışıklar,korna herşey çalışlıyo.Kontak açılıyo sorun yok ama marş basmıyo.Sonra 15-20 m arkadaşlar ittirdi vurdurdum bölede çalışmadı.Bi ara marş düğmesi kırılmıştı onu söktüm baktım bi kablomu çıktı felan diye.Kabloda çıkmamış.Serviste 30 km var aramda buna benzer bi şey yaşayan yada ban ayardımcı olabilecek fikir verebilecek arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.Herkese tşk ederim.

Son Mesajdan 31 dakika sonra eklendi:

Ya hiçmi bi fikri olan yok ya korkmaya başladım Üzgünüm

Son Mesajdan 1 saat 14 dakika sonra eklendi:

Arkadaşlar nerde md ustaları ya bi yol gösterin servis demeyin ama lütfen. Ağlıyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.11.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrax_83, bence onu sen elektirik tesisatını bi kontrol ettirmen lazım tesisaatta kaçak vardır Bravo Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.11.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wallaha benım pek bı bılgım yok ama sana dıcelerı sey yıne servıs olucak Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topik yanlış yerde bu yuzden cevap alman zorlaşıyor...
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 26.11.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motoservise taşıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abiler tşk ederim.yanlış yere açtığım için topiği ayrıca üzgünüm.Servis 30km.şaşırdım kaldım ya ben. Şok oldum
Başa dön
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.11.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum dogru servıse gıt,, burda tahmınımc3e kımse yardımcı olamaz sana,, ama buyuk olasılıkla tesısatta kacak var,
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bi arkadaşımda bu ayaklıkla ilgili olabilir dedi.Ayaklıkta bi bağlantı varmış ordan bilginiz varmı bununla ilgili.Banada elektriksel bi, sorun gibi gelio ama ümit dünyası işte.
Başa dön
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 26.11.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum kimsenin diyecek bişeyi yokturki burada elektrik ustası bile olsa bakmam gerek diğercek.. madem kendim halledecem diyorsan kontağa gelen kablo bağlantı noktalarını kontrol et oksitlenme veya gevşeme olabilir. marş ve kontak civarındaki kablo girişleriyle oyna büyük bir ihtimal oralardadır.
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayakla baglantısı olcagını sanmam bendekının ayaklıgında sorun vardı ama dıreksıyonu cevırınce farketmıyordu kesın kablolarda bır sorun var ama gıtmısken ayaktakı musuru ıptal ettır sık arızalanıyor

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

eger ayaklıktan oldugunu dusunuyorsan o musure gelen kabloyu kes ıkı ucu bırbırıne degdır devreyı tamamla sorun ondaysa calısır
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen ilk önce motorunu genel bir kontrol et.Akü başları,far sinyal,korna vb.aksesuarların düzgün çalışıp calışmadıgına bak.Bir arkadaş yan ayaklık demiş,orda kontak ceyeranını kesen tertibat var onu da kontrol et.Daha sonra motorunu çalıştır durduğu yerde kontakdan cıkan kablolar gidonun yan tarafında görünür,onları elinle biraz oynat saga sola bak bakalım stop ediyomu.O kablolar biraz gergin kalıyosa içlerinden kopmuş olabilir yada kopmak üzeredir.Birde ana şase kablosunu bulman lazım aküden cıkar motorun şasesinde biryere civatayla bağlıdır,gevşek olabilir..Bunları düzgün kontrol edebilirsen arızayı bulabilirsin...
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 26.11.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonucunuda buraya yazda kullanan arkadaşlar için tecrübe olur
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 26.11.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kontak baglantısında bır kopukluk vardır dıreksıyonu cevırınce elektrık kesıldı ıcın ıstop edıyordur burada soyledılerımız sana pek yardımcı olamayız daha 30 km dekı motorunu servısıne goturup bırakınca onlar sana hemen yardımcı olacaktır buyuk ıhtımal temassızlık Bravo
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker Boyzz kardeşim benim elektrikçi bi arkadaşım var yarın bakıcaz bi kaç yerine birlikte kontağıda sökelim mi.Neresine bakalım Biker_ Üzgünüm
Başa dön
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyisi servis ne olduğu tam bilinmiyor Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal