Tarih: 26.11.2007 - 10:22 Mesaj konusu:
Arkadaşlar benim hyosung 250gtr var.Dün motorla giderken sağa virajda bi tekledi bi an,iyiki büyük bi viraj değil ve ben yatarak girmiyordum neyse sonra ilerde durdum direksiyon sağa cevirirken stop edio motor.Bi kaç stop tehlikesi gecirdim eve gelene kadar ama ulaştım eve.Sonra aynı sorun gene oluyo baktım çalıştırıyorum sağa cevirince stop ediyo hemen sol yapıyorum çalışıyo felan en son gene stop etti.Sola cevirdim marşa bastım çalıştı sonra soldaykende stop etti.Sonra marşta tık yok.Akü canavar gibi ışıklar,korna herşey çalışlıyo.Kontak açılıyo sorun yok ama marş basmıyo.Sonra 15-20 m arkadaşlar ittirdi vurdurdum bölede çalışmadı.Bi ara marş düğmesi kırılmıştı onu söktüm baktım bi kablomu çıktı felan diye.Kabloda çıkmamış.Serviste 30 km var aramda buna benzer bi şey yaşayan yada ban ayardımcı olabilecek fikir verebilecek arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.Herkese tşk ederim.
Son Mesajdan 31 dakika sonra eklendi:
Ya hiçmi bi fikri olan yok ya korkmaya başladım
Son Mesajdan 1 saat 14 dakika sonra eklendi:
Arkadaşlar nerde md ustaları ya bi yol gösterin servis demeyin ama lütfen.
Tarih: 26.11.2007 - 13:26 Mesaj konusu:
dostum dogru servıse gıt,, burda tahmınımc3e kımse yardımcı olamaz sana,, ama buyuk olasılıkla tesısatta kacak var, _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Tarih: 26.11.2007 - 13:43 Mesaj konusu:
Abi bi arkadaşımda bu ayaklıkla ilgili olabilir dedi.Ayaklıkta bi bağlantı varmış ordan bilginiz varmı bununla ilgili.Banada elektriksel bi, sorun gibi gelio ama ümit dünyası işte.
dostum kimsenin diyecek bişeyi yokturki burada elektrik ustası bile olsa bakmam gerek diğercek.. madem kendim halledecem diyorsan kontağa gelen kablo bağlantı noktalarını kontrol et oksitlenme veya gevşeme olabilir. marş ve kontak civarındaki kablo girişleriyle oyna büyük bir ihtimal oralardadır. _________________ Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
Tarih: 26.11.2007 - 14:25 Mesaj konusu:
ayakla baglantısı olcagını sanmam bendekının ayaklıgında sorun vardı ama dıreksıyonu cevırınce farketmıyordu kesın kablolarda bır sorun var ama gıtmısken ayaktakı musuru ıptal ettır sık arızalanıyor
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
eger ayaklıktan oldugunu dusunuyorsan o musure gelen kabloyu kes ıkı ucu bırbırıne degdır devreyı tamamla sorun ondaysa calısır _________________
Tarih: 26.11.2007 - 14:28 Mesaj konusu:
Sen ilk önce motorunu genel bir kontrol et.Akü başları,far sinyal,korna vb.aksesuarların düzgün çalışıp calışmadıgına bak.Bir arkadaş yan ayaklık demiş,orda kontak ceyeranını kesen tertibat var onu da kontrol et.Daha sonra motorunu çalıştır durduğu yerde kontakdan cıkan kablolar gidonun yan tarafında görünür,onları elinle biraz oynat saga sola bak bakalım stop ediyomu.O kablolar biraz gergin kalıyosa içlerinden kopmuş olabilir yada kopmak üzeredir.Birde ana şase kablosunu bulman lazım aküden cıkar motorun şasesinde biryere civatayla bağlıdır,gevşek olabilir..Bunları düzgün kontrol edebilirsen arızayı bulabilirsin... _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Tarih: 26.11.2007 - 21:02 Mesaj konusu:
kontak baglantısında bır kopukluk vardır dıreksıyonu cevırınce elektrık kesıldı ıcın ıstop edıyordur burada soyledılerımız sana pek yardımcı olamayız daha 30 km dekı motorunu servısıne goturup bırakınca onlar sana hemen yardımcı olacaktır buyuk ıhtımal temassızlık _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız