Tarih: 26.11.2007 - 13:30 Mesaj konusu: Kawasaki Er6n nasıl bir motor(toplanıyoruz)
kawasaki Er6n kullanıcısı arkadaşlar 28/11/2007 tarihindeki toplantıya hepinizi bekliyorum.İstanbul dışında olanlarda nick lerini yazıp kendilerini tanıtabilirler.Ayrıca KAWASAKİ Er6n hakkında bilmek istediğiniz her şeyi burda paylaşalım.Değişik resimler eklenecektir.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
uzunh1 demiş ki:
kawasaki Er6n kullanıcısı arkadaşlar 28/11/2007 tarihindeki toplantıya hepinizi bekliyorum.İstanbul dışında olanlarda nick lerini yazıp kendilerini tanıtabilirler.Ayrıca KAWASAKİ Er6n hakkında bilmek istediğiniz her şeyi burda paylaşalım.Değişik resimler eklenecektir.
Bu topic daha önce kitlenmişti. Yani sakıncalı topic.?????????????????? _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
ibRRahim-Olması gerekeni yapmışsın teşekkür ederim.
oskyy, Ben makinayı ilk çıktığı zaman yani 04/2006 tarihinde aldım.Neden sordun anlamadım. _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Topik gezilerde açılmış güzel , gezeceksiniz anladıgım kadarı ile , ama KAWASAKİ Er6n hakkında bilmek istediğiniz her şeyi burda paylaşalım. dediginiz zaman topik amacından çıkar ve kilitlenir..Sonra neden kilitlendi demeyin.Motoru tartışacaksanız yeri MOTO-VİTRİN.Gezecekseniz doğru yerdesiniz.. _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
AlenAlper-Bu topicte ikisi birden var yani hem motoru tanımak motorla ilgili birikimleri paylaşmak aynı zamanda Kawasaki Er6n kullanıcılarını tanışıp birlikte gezmek.Ağırlıklı tanışıp gezmek demekki doğru yerdeyiz. _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Yanlış yerdesiniz ve kilitlenir , uyarıyorum ama hala siz anlamsız bir inat içindesiniz.Eğer burada olmak birşeyler paylaşmaksa amacınız kurallar var ve uygulamak zorundasınız , yok ben uygulamam diyorsanız biz gerekeni yaparız.. _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Yanlış yerdesiniz ve kilitlenir , uyarıyorum ama hala siz anlamsız bir inat içindesiniz.Eğer burada olmak birşeyler paylaşmaksa amacınız kurallar var ve uygulamak zorundasınız , yok ben uygulamam diyorsanız biz gerekeni yaparız..
volkan senin hatırın var yoksa bu konu gerçekten uzar böyle saçma şey olmaz.Önceki topic de kitledi pm mesaj attım hala cevap gelecek hani topic e sahip çıkın sloganı vardı.Artık topic filan açmıyorum ayrıcada topiclere girip yorum yapmayacağım .Herkes rahatlasın MD.yönetiminde _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
volkan senin hatırın var yoksa bu konu gerçekten uzar böyle saçma şey olmaz.Önceki topic de kitledi pm mesaj attım hala cevap gelecek hani topic e sahip çıkın sloganı vardı.Artık topic filan açmıyorum ayrıcada topiclere girip yorum yapmayacağım .Herkes rahatlasın MD.yönetiminde
önceki topiği ben kilitledim.ve yolladıgınız pm mesajlarınada cevap verdim,vermekte zorunda olmadığım halde verdim.saygımdan....
2.topiği açabileceğinizi söledim çünkü ilk açmış oldugunuz topicte doğru düzgün mesaj yoktu.siz bana topiği temizleyin geri açın demişsiniz,ama burda kusura bakmayın,herkesin istediğini yerine getiremeyiz.bazı kurallar varsa bunlar değişmez.sizin uymanız gerekir.kendi topiğinizi kilitlemeye iten mesajların hepsine cevap vermişsiniz,daha sonrada bize temizleyin diyorsunuz.üstteki mesajımdada belirttim kendi açmış oldugunuz topiğe sahip çıkın cevap vermek yerine uyarı butonunu kullanın
MD yönetimide her zaman alkışlanmaya değer bence _________________
ibrrahim sevgili kardeşim birincisi bu mesajı yazmamam gerekli çünkü yukarda yazdım yazacağımı ama söz hakkı doğdu siz pm den atılan mesajlara zaten cevap veriyorsunuz lafım size değildi ayrıca pm den atılana cevap vermek zorunda olmamam gerektiği halde verdim demekle olgun davranışınızı ayrıca olması gereken davranışı olumsuza ceviriyorsunuz. AlenAlper e pm mesaj gönderdim kendisi cevap vermedi kitlemek daha kolay iş zaten.Anlayacağınız lafım size değildi.Sizlere kolay gelsin.Kalın sağlıcakla _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız