Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Güzelim topicler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Güzelim topicler

Güzelim topicler
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 26.11.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Güzelim topicler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son günlerde yine bazı arkadaşlar topic kitlemeyi meslek haline getirdi pm'den bazı MD.yöneticilerine tavsiyelerde bulundum topicleri kitlemeyin bunun yerine topicleri kirletenleri bunlar zaten birkaç kişi 1.kez ikaz edin ondan sonra 2-3 gün onları kitleyin sonra açın düzelme olmazsa ihraç edindiye bu ben veya başkası fark etmez neticede MD.temiz topiklere kavuşmak zorunda nereye kadar topic kitlenecek.Bu tür zihniyetteki topic kitletmeyi alışkanlık haline getiren kendini bilmezlere malzeme çıkmasından başka bir işe yaramıyor.Bu işin tek çözümü bence uygulamanın bu şekilde olması.Tabiki yöneticiler daha iyibilir benimki tavsiyeden öte birşey olamaz.Şimdiden teşekkür edrim duyarlı yöneticilere. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maniacalbay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bir önerim var. topicleri olur olmaz kilitlemek yerine, topicleri kirletenleri banlasak daha ii olmazmı. hem bu şekilde üzümü yemiş ve bağcıyı dövmemiş oluruz. topic kilitlemek çözüm değil arkadaşlar bunu anlayın önemli olan temiz bir topic i nasıl ortaya çıkarabiliriz. bunu yapmaya çalışalım. yasakçılık hiç kimseye hiçbirşey kazandırmıyacağı gibi bu sefer insanlar yarım saatte 30 tane tıopic açar ve bu olayı dile getirirler.ilgililere duyrulur.
------mrtplt73@hotmail.com----
Başa dön
maniacalbay Çevrimdışı maniacalbay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yorum bile yapmayacağım artık bu topik kilitlenmesi ile ilgili..
pm'den rica bile ettim uzunh1 açtığın topik için ama yok, geri adım atılmıyor bile nedense..
kötü yazıları silin topiği açın anlayan şu saate kadar anlamıştır dedim ama aldığım cevap bana boşa kürek çektiğimizi gösterdi,
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili strider yazdıklarına imzamı koyarım dediklerinin hepsi doğru olan olmuş artık bundan sonra en azından hasta belli hastalıkta MD.yöneticileri gerekli müdahaleyi bu şekilde yapmaları.Topic kitleme uygulamazı yanlış tedavi.Daha ne diyeyim. Bravo
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1, Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerr, Bravo Alkışlıyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maniacalbay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1 Alkışlıyorum Alkışlıyorum
emrerr Alkışlıyorum Alkışlıyorum
strider Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
maniacalbay Çevrimdışı maniacalbay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Re: Güzelim topicler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1 demiş ki:
.Bu tür zihniyetteki topic kitletmeyi alışkanlık haline getiren kendini bilmezlere malzeme çıkmasından başka bir işe yaramıyor.
burda yazdığına takılı kaldım,biraz daha açarmısın bu satırı.........
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1, maniacalbay, strider, emrerr, Bravo Alkışlıyorum

PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu sende bizi alkışladınya helal olsun sana topic kitlemenin ne kadar yanlış olduğunu sonunda anladınya seni tebrik ediyorum. Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Son günlerde yine bazı arkadaşlar topic kitlemeyi meslek haline getirdi

bu lafın hiç hoş değil bence..... kendi görüşün olabilir ama topic kilitlemek meslek olarak görmemek lazım çünki adam senin topicini kilitlemekten zevk mi alıyor sanıyorsun.. belli kuralları var buranın. onlara uyulmadığı anda kilitlenecektir tabiki....
zamanında banada böyle yapılmıştı ama delieminin bir sözü var ben zaten tek onu severim Dil çıkarıyorum
inandığın gibi yaşıyamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlıyacaksın yani kurallar dışına çıkıldığında kılıck!
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maniacalbay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu hakikatten sen de anladın yani bunu. sen anladıysan herkes anlamıştır. alkışı hakettin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzunh1, rice ederim ne demek imzama bakın radikal kararlar aldım kestirdim artıkÇok gülüyorum

PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.11.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haa hazır konu açılmışken sinonun topicini okudum 1000lik testi diye....
sinoyu tanımam şuana kadar muhabbetim olmadı ama on numara bir adam olduğundan eminim.. her neyse...
şimdi sinonun imzasında canavar gibi olan motorunun resmi var.aynı ebatta bende beğendiğim bir motorun resmini imzama ekledim benimki silindi ama sinonunki hala duruyor?? bunun nedeni ne? yoksa yöneticilerin sinoya karşı sempatisi mi var anlamıyorum. ama burda sinonun hiçbir suçu yok. suç yöneticilerde adamına göre muamele yapılıyor bu sitede kim ne derse desin...
ama neyse ben burayı böyle seviyorum ve az önceki mesajımdada yazdığım gibi artık yaşadığım gibi inanmaya başladım. herşeye rağmen burda olmaktan mutluyum Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal