Kayıt: Jun 13, 2007 Mesajlar: 1205 Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m
Tarih: 26.11.2007 - 22:02 Mesaj konusu:
'İNNOVA' CUP MODELİ DEDİĞİMİZ 4 VİTES YARI OTOMATİK BİR MOTOSİKLETTİR! BUNUN 'YBR' İLE ALAKASI NE, BENCE İYİ DÜŞÜN VE AÇTIĞIN TOPİCE DİKKAT ET KARDEŞ _________________
∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Tarih: 26.11.2007 - 22:36 Mesaj konusu:
deadslr, çok fazla düşünme arkadaşım tek kelimeyle ybr... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Meraba arkadaşlar benim motor hakkında pek bir bilgim yok ondan açtım bunu fakat bağzı arkadaşlarım böle sorulardan bıktı galiba napalım öğrenmek ve sormak suçmu kardeş tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Tarih: 27.11.2007 - 21:16 Mesaj konusu:
deadslr, bu çok saçma oldu burda herksin kendine göre bi zevki çıkar ortaya ve sen alıcağn için senn zevkine kalır bence bunu sormana gerek yok dşyelim kırmızı sevmyon herkes kırmızı dese kırmızımı alıcaksnn _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız