Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hâlâ kar yok.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hâlâ kar yok.

Hâlâ kar yok.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
harduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 26.11.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Hâlâ kar yok. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

25 Kasım 2007 Antalya

Günlerdir amacımız yükseklere çıkıp karla buluşmak.
Bugün de o niyetle çıktık Bey Dağları'na ama amacımıza ulaşamadık.
Aslında zirvelerde biraz kar var ama, oralara çıkmak için helikopter gerekli.

Yine de çok keyifli bir gün.
Sabah saatlerinde biraz üşüsekte, güneş kendini gösterdikçe hava ısınıyor.

Daha önce de hoplayıp zıpladığımız bu tepeciklerde biraz azıyoruz.

Link

İyice ter atıp yorulduktan sonra acıkmışız.
Daha önce ateş yakılmış bir yer bulunca mola veriyoruz.

Yücel sucukları hazırlarken ben de çevrenin bir kaç fotoğrafını çekiyorum.

Karnımız doyduktan sonra hiç beklemeden yola koyuluyoruz.
Verici istasyonunun arkasındaki yoldan Göynük kanyonuna iniyoruz.

Daha önce Yücel bu yolu denemiş ama yolda göçük olduğu için sonuna kadar gidememiş.
Ne mutlu ki o göçüğü onarmışlar.
Buz gibi bir pınardan su içmek için duruyoruz.

Kanyonu bitirip Göynük'e çıkacağımız umuduyla yolumuza devam ediyoruz ama başka bir göçüğün oluştuğunu görüyoruz.
Hadi buradan geçtik diyelim, daha ileride ne var diye bir keşif yapıyoruz ve ileride geçilmesi imkansız yerler olduğunu görüp geri dönmeye karar veriyoruz.

Herkese mutlu geziler diliyorum.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 26.11.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımm için tesekkurler Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir-Çanakkale

MesajTarih: 26.11.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
gokhan89 Çevrimdışı gokhan89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SL047
Üye
Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla süper yaw.Şu an deyim ders çalışmam lazım motor garajda yatıyo İstemiyorum içim gidiyor Ağlıyorum
Başa dön
SL047 Çevrimdışı SL047 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 26.11.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mukemmel ya acaba cbf i satıp tarz mı degıstırsem dıyorum tam bana gore bısey,,acaba ıstanbuldada bole hoplayıp zıplıcak yerler var mı??
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2007 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar vidyo manzara herşey şahane elinize saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 27.11.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu resimleri görde çetlam uhbe abiiiiii pisliksiniz siz Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2007 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 27.11.2007 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emege saygı paylaşım için tşk

güzel bir gezi olmuş anlaşılan

elinize saglık

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.11.2007 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel gezi olmuş tebrikler bence örnek niteliği taşıyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 27.11.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel yaaa
Güzel yurdumun her köşesi ayrı bir renk, ayrı bir tat ayrı bir doku. Yaşanılası bir ülkedeyiz ama kıymetini bilmiyoruz sanırım

Bu arada her yiğidin harcı değildir enduroculuk tebrikler.Ellerinize sağlık Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rosse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aranızda olmak isterdim .Çok güzel manzaralı, harika bir gezi.
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcu2003
Üye
Üye

Nereden: Elazig

MesajTarih: 27.11.2007 - 04:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel paylaşım... Bravo
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 27.11.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oy oy oy .... Tam benim hayalim yaa. Tebrikler....
OK OK OK
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 27.11.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harıkasınız yaaaa doğayla iç içe Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal