Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 02/12/2007 pazar ist md havalı atış poligonuna gidiyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

02/12/2007 pazar ist md havalı atış poligonuna gidiyor

02/12/2007 pazar ist md havalı atış poligonuna gidiyor
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 26.11.2007 - 23:50    Mesaj konusu: 02/12/2007 pazar ist md havalı atış poligonuna gidiyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar geçdiğimiz pazar denemeyle zevkin doruğuna ulaşdığımız poligon olayını hep beraber yapalım dedik ve hep beraber zevk alalım istedik Gülümsüyorum

ücret: silah ve mermi dahil 15ytl içecekler şirketden

saat:13.00 ordayız

yerin tarifi aksaray tarafından gelenler için capa hastanesini geçdikden sonra şehremini polis karakoluyla shell benzinliği arasındaki sağ kolda dar rampa bir sokak var sokağın ğirişindede motor satış galerisi var hah tam orası gir işde soldaki ilk dükkan

05352117432 volkan

En son VOLKANRR tarafından 27.11.2007 - 21:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 26.11.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte beklenen organizasyon yuphiii Delirdim
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Team Gerilla'sız atış mı olurmuş...pazar ordayız...
aman dikkat biz boşa atmayız Dil çıkarıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu 15 ytl ile her silhatan ateş edebiliyoz mu Çok gülüyorum ben desert eagle istesem verceklermi şimdi Çok gülüyorum

Son Mesajdan 59 saniye:

bidakka havalı felan bunlar gerçek silahmı ? Gülümsüyorum
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çarşamba günkü toplantıda olacak olaylara göre buraya gelip gelmeyeceğim belli olacak..

Hız-Tutkunu'na duyrulur..
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 27.11.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelcemmmmm Delirdim
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 27.11.2007 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kendi havalı silahınız varsa getirebilirsiniz. Bravo
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooo ben gerçek silah zannettim Ağlıyorum niye bukadar ucuz diyede düşünüyodum Ağlıyorum
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, Arno atıyorsun... Çok gülüyorum
yunusxy, Şaka yaptığını söyle lütfen Gülümsüyorum Tabiki gerçek değil Çok gülüyorum
SnooTy, Ben çarşamba gelemeyeceğim haberin olsun Delirdim
ToyRider, Ben hava atmayı sevmem havasız silah getirsek olmamı ? Çok gülüyorum
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şahsen havalı silah için poligona gitmemde balkondan sıkarım Çok gülüyorum gerçek silah zatnnetim ben hatta ilkte ya bu dürbünlü lazerli fln nerden bulmuş kaça patlamıştır diye düşünmüştüm Çok gülüyorum
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yunusxy, sen sıkmaya devam et gelmeyeceksende topiği bulandırma anlaştık Bravo
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 27.11.2007 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, arkadaşımız da espiri yapıyor zaten canım Gülümsüyorum o da neyin ne olduğunu, bu tarz hereketlerin bizim yaptığımız spora yakışmayacağını biliyordur. Ama espiriyi herkes anlamayabilir, o yüzden dikkatli yazmakta fayda var. Bravo
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo valla ne yani beni balkondan kedilere fln ateşmi ediyorum sandınız.. boş kutulara fln ateş ediyorum ayrıca topici bulandırmadım bulandırma konusunda bukadar hassassan sen her topice 1000 tane bulandırma yazman lazım ozman Bravo kime, ne söylediğinize dikkat ediniz lütfen
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yunusxy, Haklısın özür Göz kırpıyorum
Başa dön
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendi makinamızı getirirsek mermiler kaça patlıyo Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal