Tarih: 27.11.2007 - 13:48 Mesaj konusu: En Güzel RR Hangisi
Arkadaşlar Son yıllarda gündemde olan Honda'nın pistlerde kullandığı motorların aynısını Caddeye uyarladı. Farklı bir havası olan bu motorlar heryerde dikkat çekmeyi başardı, iyide Satış Grafiği yakaladı..
Sizce En beğenilen RR hangisi...
CBR1000RRREPSOL; Üretimine 2006 yılında ara verildi. 2007 yılında Tekrar satışa sunuldu
CBR600RRMOVİSTAR; 2006 Yılı sonunda 600 RR ın kasasının değişmesiyle sonlanan
MOVİSTAR da Honda nın Replica versiyonlarından. Son olarara Checa ve Melandiri nin MotoGP'de Kullanmıştı
bencede acıklıyıver _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
movistar _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
hepsi birbirinden güzel ama benim oldum olası 1000rr repsol ile 600rr movistar da gözüm vardır _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 27.11.2007 - 14:19 Mesaj konusu:
Hepsi güzel deee üstünde Sofuoğlu olunca bi değişik geldi gözüme. Belki tamamen duygusaldır ne dersiniz?
Sonuçta zevkler ve renkler tartşlmaz sadece fikir beyan edilir : ) _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Sevgili selym, Replica RR lardan bahsetmiştim cc bazında değil. En beğenilen Replica Hangisi..
valeo, Şefkati abi Senin Mavi- Beyaz tek zatende daha Replica olamadı
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız