Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bmw F650 hakkında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bmw F650 hakkında

bmw F650 hakkında

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gokselakana
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 27.11.2007 - 16:05    Mesaj konusu: bmw F650 hakkında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW F 650ye geçmek istiyorum. 1998 model. Bu motor hakkında hiçbir bilgim yok. Site içinde bu konuyla ilgili bilgilerin nerden temin edilceğinide keşfedemedim. Bu motor hakkında nacizane fikirlerinizi rica ediyorum. sürüş , hızlanma, bakım, parça , periyodik bakım süreleri, yakıt, sarfiyat gibi konularda bilgisi olan arkadaşlar bana biraz anlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
Başa dön
gokselakana Çevrimdışı gokselakana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 27.11.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim endro düşünüyorsan transalp derim
bildiğim kadarıyla f650 uzun vadede sorunlu bir makine özellikle elektronik aksamda sık arıza yapıyor çevremdeki f650 sahipleri genel anlamda memnun değil
Başa dön
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakıtını bilmiyorum parçaları pahalı servis baş belası hızlanması torku falan süper ama arızalandıgı zaman cok ugraşırsın Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 27.11.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soyledıgın kasa yanı 98 mode olan kasayı bır kac kere kullanma fırsatım oldu.Motor bmw oldugu ıcın parcaları oldukca pahalı,Makına tek sılındır oldugu ıcın tıtresım var,kalkıslarda seri yuksek oldugu ıcın kullanımı rahat ve kolay ama alacagın motor 98 model oldugu ıcın yanı 9 yıllık hatta 10. yılına gırıyor.İyi dusunmenı tavsıye ederım cunku alacagın motor bır bmw parca bulma konusunda sıkıntı yasamazsın ama asırı derece pahalı oldugunu bılmenı ısterım onun yerıne baska modeller tercıh edebılırsın honda transalp,nx4 falcon,yamaha tdm 850 falanda olabılır.Bu lısteye dahada eklenebılır Bravo
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ, Bravo
Ben şahsen BMW motor alsam en yakın zamanda Borusandan başlar,daha sonra birkaç ustayı darp etmekten başımı belaya sokarım.BMW motora binmek için sinirleri aldırmak lazım.Kesinlikle emsali Transalp-KLE500 yada NX4Falcon derim.
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaRRiZMa_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: anTaLYa

MesajTarih: 01.12.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizdede wardı bmw.30 yıllık motor hiç rektefe görmemişti OK
Başa dön
KaRRiZMa_07 Çevrimdışı KaRRiZMa_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü motor yoktur, kötü kullanıcı vardır. ancak yinede bu makinaların sorunlu olduklarını zannetmiyorum.gerçekten şikayetçi olanlara şu sınamayı yöneltmek gerek: -"makinan kaç km de, her 6.000 km de bir kez (modeline göre 10.000 km) servise gittiğine göre servis evraklarını gösterir misin?"- yada-"motor şasi ve motor numarasından servis-bakım sorgulaması"- yaptırılırsa ki bunu artık her marka otomobilin servislerinde 2. ellere yönelik bir hizmet olarak veriyorlar, sorunun ucuza mal edilmeye çalışılan kullanıcı hatalarından kaynaklandığı anlaşılır.devlet malzeme ofisi(dmo) daki arkadaşlar gerçekten konularının uzmanlarıdır. bu makinalar çok sıkı deney,etüd edilmeden asla makina alımları gerçekleşmez.dmo nun trafik için bu avusturya yapımı f650 leri seçmeleri onların çok sıkı testlerden daha yüksek seviyede geçmeleri neticesidir.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gokselakana
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 13.12.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. genel kanı sanırım, titreşim ve parçalarının pahalı olması. ama geyik'in yaptığı süper sentez herşeyi bir şekle şemale sokmuş oluyor. iyi bir binici çin malınıda oldukça iyi kullanır. her maddenin, her parçanın bir dayanımı var sonuçta. BMW ismi için bir yüksek bedel ödemek gerekecekse , bunun karşılığını zaten, iyi bir binici , uzun yılalr sorunsuz çalışan bir sistemle alacaktır. tekrar, takıldığım bir nokta olursa sizlerle paylaşabileceğimi görmüş olduğum için memnunum. kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim hepinize.
Başa dön
gokselakana Çevrimdışı gokselakana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
1761feto_RMX
Üye
Üye

Nereden: Limburg an der Lahn(Hessen)Germany

MesajTarih: 28.01.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum vallahi benim ehliyet bmw nin f 650 cs modeliyle.ondaki dezavantaji zincirli degil kayisli ikincisi ise direksiyon tanka carpiyor
Başa dön
1761feto_RMX Çevrimdışı 1761feto_RMX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal