Tarih: 27.11.2007 - 16:05 Mesaj konusu: bmw F650 hakkında
BMW F 650ye geçmek istiyorum. 1998 model. Bu motor hakkında hiçbir bilgim yok. Site içinde bu konuyla ilgili bilgilerin nerden temin edilceğinide keşfedemedim. Bu motor hakkında nacizane fikirlerinizi rica ediyorum. sürüş , hızlanma, bakım, parça , periyodik bakım süreleri, yakıt, sarfiyat gibi konularda bilgisi olan arkadaşlar bana biraz anlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
Kayıt: Oct 29, 2007 Mesajlar: 756 Nereden: Gebze - Kayseri
Tarih: 27.11.2007 - 16:09 Mesaj konusu:
kardeşim endro düşünüyorsan transalp derim
bildiğim kadarıyla f650 uzun vadede sorunlu bir makine özellikle elektronik aksamda sık arıza yapıyor çevremdeki f650 sahipleri genel anlamda memnun değil
Tarih: 27.11.2007 - 16:38 Mesaj konusu:
soyledıgın kasa yanı 98 mode olan kasayı bır kac kere kullanma fırsatım oldu.Motor bmw oldugu ıcın parcaları oldukca pahalı,Makına tek sılındır oldugu ıcın tıtresım var,kalkıslarda seri yuksek oldugu ıcın kullanımı rahat ve kolay ama alacagın motor 98 model oldugu ıcın yanı 9 yıllık hatta 10. yılına gırıyor.İyi dusunmenı tavsıye ederım cunku alacagın motor bır bmw parca bulma konusunda sıkıntı yasamazsın ama asırı derece pahalı oldugunu bılmenı ısterım onun yerıne baska modeller tercıh edebılırsın honda transalp,nx4 falcon,yamaha tdm 850 falanda olabılır.Bu lısteye dahada eklenebılır _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Tarih: 29.11.2007 - 00:02 Mesaj konusu:
Biker_BoyzZ,
Ben şahsen BMW motor alsam en yakın zamanda Borusandan başlar,daha sonra birkaç ustayı darp etmekten başımı belaya sokarım.BMW motora binmek için sinirleri aldırmak lazım.Kesinlikle emsali Transalp-KLE500 yada NX4Falcon derim. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
kötü motor yoktur, kötü kullanıcı vardır. ancak yinede bu makinaların sorunlu olduklarını zannetmiyorum.gerçekten şikayetçi olanlara şu sınamayı yöneltmek gerek: -"makinan kaç km de, her 6.000 km de bir kez (modeline göre 10.000 km) servise gittiğine göre servis evraklarını gösterir misin?"- yada-"motor şasi ve motor numarasından servis-bakım sorgulaması"- yaptırılırsa ki bunu artık her marka otomobilin servislerinde 2. ellere yönelik bir hizmet olarak veriyorlar, sorunun ucuza mal edilmeye çalışılan kullanıcı hatalarından kaynaklandığı anlaşılır.devlet malzeme ofisi(dmo) daki arkadaşlar gerçekten konularının uzmanlarıdır. bu makinalar çok sıkı deney,etüd edilmeden asla makina alımları gerçekleşmez.dmo nun trafik için bu avusturya yapımı f650 leri seçmeleri onların çok sıkı testlerden daha yüksek seviyede geçmeleri neticesidir.
arkadaşlar, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. genel kanı sanırım, titreşim ve parçalarının pahalı olması. ama geyik'in yaptığı süper sentez herşeyi bir şekle şemale sokmuş oluyor. iyi bir binici çin malınıda oldukça iyi kullanır. her maddenin, her parçanın bir dayanımı var sonuçta. BMW ismi için bir yüksek bedel ödemek gerekecekse , bunun karşılığını zaten, iyi bir binici , uzun yılalr sorunsuz çalışan bir sistemle alacaktır. tekrar, takıldığım bir nokta olursa sizlerle paylaşabileceğimi görmüş olduğum için memnunum. kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim hepinize.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız