Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 27.11.2007 - 18:21 Mesaj konusu:
o kadar çokki
Deri mont kesinlikle çok daha güvenlidir çünkü kaza anında yırtılmaz..daha zor zarar görür daha çok korur..ama tekstil montlar kaza anında yırtılabilir..deri monta göre daha güvensizdirler daha kolay darbe geçirici maddeleri vardır..
Örnek olarak Motogp yarışcılarının deri giyindigini göstermem yeterli olur sanırım..Ben çok ayrıntıya girip yalan yanlış şeyler söylemek istemedim genel olarak farkları bunlar..daha ayrıntılısını daha bilgili olanlar verecektir.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
arkadaş anlatamamış kısaca anlatmak istedigim şu deri montlar korumalı senin boyun sırt vs koruyor ve düştügünde veya her hangi bi olayda seni koruyor chedown _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 27.11.2007 - 18:31 Mesaj konusu:
Alıntı:
arkadaş anlatamamış kısaca anlatmak istedigim şu deri montlar korumalı senin boyun sırt vs koruyor ve düştügünde veya her hangi bi olayda seni koruyor chedown
sessizz, tekstil korumalı montlarla deri korumalı montları sormuş sen normal üşüdügümüzde giydigimiz montla deri korumalı montu karşılarştırmışsın yanlış anlaşılmasın _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 27.11.2007 - 18:31 Mesaj konusu:
deri montta yerde sürütnmede daha az etkileniyorsun diye biliyorum ben de..
aynı tarz kazayı tekstil montla yaparsan deri kadar seni saramaz ve koruyamaz..
termal içlikli ve full korumalı bir deri mont al, eğer almak amacında isen..
bir şöyle bir düşünce geliştirsek sizce yanlış mı olur??
yarış tulumları deri, tekstil değil.. yani deri daha iyi demek ki, bu yüzden riskin yüksek olduğu bir alanda deri kullanılıyor.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
iyi o zaman yardımcı olamadıgımda kusura bakma kardeş sorry _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Tarih: 27.11.2007 - 19:18 Mesaj konusu:
sessizz, korunma ve kalite maddi durumla alakalı bir şey..
ne kadar iyi yatırım yapabilirsen o kadar kaliteli şeyler alabiliyorsun tabi ki her alanda olduğu gibi.. sen de bütçene ugun bir şeyler bulup alabilrisin arkadaşım..
hein-gericke'ye bakabilrisin oranın fiyatları uygundu.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 27.11.2007 - 22:20 Mesaj konusu:
çok fuzuli bir konu olmus bide cevap yazıyorsunuz _________________ extreme_hunter3@hotmail.com
Hayat bana o kadar uzun olmadığını belli etti veRR abi çoşkuyu veRR gazııı
Deri pahalıdır,daha iyi korur,kış için idealdir.Yazın kullanışlı olmaz,hernekadar içliklerini söksende sıcakta yakar.Görüntü olarakta daha şıktır.
Tekstil de korur ama deri kadar güven vermez.Daha hafiftir,daha geçirgendir, böylelikle kısmen hava alır ve daha az rahatsız eder.Yaz için kullanışlıdır.Daha ucuzdur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız