Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deri ve tekstil mont hakkında yardım!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deri ve tekstil mont hakkında yardım!

Deri ve tekstil mont hakkında yardım!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.11.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Deri ve tekstil mont hakkında yardım! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar deri montla kumaş montlar arasında ne fark var güvenlik açısından

Forum kurallarınca topic başlıgının topigi anlaşılır olması gerekli böyle daha ilgi cekici ve yardımcı olunacaktır..Edit Sercat 46
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 27.11.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar çokki Çok gülüyorum

Deri mont kesinlikle çok daha güvenlidir çünkü kaza anında yırtılmaz..daha zor zarar görür daha çok korur..ama tekstil montlar kaza anında yırtılabilir..deri monta göre daha güvensizdirler daha kolay darbe geçirici maddeleri vardır..

Örnek olarak Motogp yarışcılarının deri giyindigini göstermem yeterli olur sanırım..Ben çok ayrıntıya girip yalan yanlış şeyler söylemek istemedim genel olarak farkları bunlar..daha ayrıntılısını daha bilgili olanlar verecektir..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

limse bunla ilgili bir şey yazmayacak mı?
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş anlatamamış kısaca anlatmak istedigim şu deri montlar korumalı senin boyun sırt vs koruyor ve düştügünde veya her hangi bi olayda seni koruyor chedown Göz kırpıyorum
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 27.11.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaş anlatamamış kısaca anlatmak istedigim şu deri montlar korumalı senin boyun sırt vs koruyor ve düştügünde veya her hangi bi olayda seni koruyor chedown

sessizz, tekstil korumalı montlarla deri korumalı montları sormuş sen normal üşüdügümüzde giydigimiz montla deri korumalı montu karşılarştırmışsın Çok gülüyorum yanlış anlaşılmasın

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.11.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deri montta yerde sürütnmede daha az etkileniyorsun diye biliyorum ben de..
aynı tarz kazayı tekstil montla yaparsan deri kadar seni saramaz ve koruyamaz..

termal içlikli ve full korumalı bir deri mont al, eğer almak amacında isen..

bir şöyle bir düşünce geliştirsek sizce yanlış mı olur??
yarış tulumları deri, tekstil değil.. yani deri daha iyi demek ki, bu yüzden riskin yüksek olduğu bir alanda deri kullanılıyor..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide şöle bi durum var benim maddi durumum şuan biraz sıkıntıda yani ben bu başlığı onun için açdım
Başa dön
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi o zaman yardımcı olamadıgımda kusura bakma kardeş sorry
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aralarındaki farkı az cok öğrendin şimdi internetteki satıcı firmaların fiyat listelerine bak kendine uyanı al Göz kırpıyorum
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.11.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sessizz, korunma ve kalite maddi durumla alakalı bir şey..
ne kadar iyi yatırım yapabilirsen o kadar kaliteli şeyler alabiliyorsun tabi ki her alanda olduğu gibi.. sen de bütçene ugun bir şeyler bulup alabilrisin arkadaşım..
hein-gericke'ye bakabilrisin oranın fiyatları uygundu..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok fuzuli bir konu olmus bide cevap yazıyorsunuz Beğenmedim
gsx-r600 Çevrimdışı gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.11.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e tamamda bi tom marka war
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 27.11.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.11.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto Aksesuardan devam edelim...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 28.11.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deri pahalıdır,daha iyi korur,kış için idealdir.Yazın kullanışlı olmaz,hernekadar içliklerini söksende sıcakta yakar.Görüntü olarakta daha şıktır.
Tekstil de korur ama deri kadar güven vermez.Daha hafiftir,daha geçirgendir, böylelikle kısmen hava alır ve daha az rahatsız eder.Yaz için kullanışlıdır.Daha ucuzdur.
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal