Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - güvenli sürüş eğitimi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

güvenli sürüş eğitimi

güvenli sürüş eğitimi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tazmaniac
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir/fethiye

MesajTarih: 27.11.2007 - 20:35    Mesaj konusu: güvenli sürüş eğitimi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar
pınarbaşı pistinde belirli aralıklarla verildiğini duyduğum güvenli sürüş eğitimine katılmak istiyorum,bir sonraki eğitimin tarihini ve fiyatını bilen duyan arkaşlarımız varsa haber verebilirmisiniz?bide daha önce bu eğitimlere katılmış olan arkadaşlarımız veya abilerimiz varsa bana faydalarından bahsedebilirimi?Yada herhangi bi bilgi vermek isterlermi. cewap yazanlara şimdiden teşekkürler. Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
innocent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katıl kardeşim teknik ogren Göz kırpıyorum
Başa dön
innocent Çevrimdışı innocent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaveGhan
Üye
Üye

Nereden: Biz KARŞIYAKALIYIZ

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yeniyim r6 kullanıyorum alsancak surucu kursunda bulunan çağatay arkadasımızdan eğitim alıyorum.. cep : 0533 415 70 94 ismim kaan tanıstırayım seni istersen ....

kerttirtenkele ile işim olmaz.........
Başa dön
DaveGhan Çevrimdışı DaveGhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence iyi olur eğitim almanız
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tazmaniac,
sanırım senin bahsettiğin ''California Superbike School'' tarafından Pınarbaşı pistinde verilen eğitimden bahsediyorsun.
http://superbikeschool-turkey.com/index.html
bu siteden istediğin bilgiye ulaşabilirsin.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tazmaniac
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir/fethiye

MesajTarih: 01.12.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalniz arkadaslar ben racing kullanmiyorum,daha once racing kullaniyodum o konuda yeterince tecrubeliyim ama simdi XT660X e biniyorum yani bi supermoto ve surus teknigi enduro ile racing arasi garip ve eglenceli bi makina bunun icin grup surus ve takibi konusunda tecrubeli ve iyi bi hocanin egitimine katilmak istiyorum.
KirliHarry
Üye
Üye

Nereden: WB Vahşi Batı

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tazmaniac yavaş yavaş binersen bişey olmaz.
ne gerek var o kadar para vermeye Dil çıkarıyorum
KirliHarry Çevrimdışı KirliHarry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gokhan89
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir-Çanakkale

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tazmaniac, valla egitim cok önemli bişi ve cokta gerekli bişi tabi maddi durumun yeterse cok pahalıymış gercekten bide kendi motorumuzla felan katılcakmışız onlar motorda vermiyo valla yerinde olsam zaten racing sürmüşsün tecrüben var okadar paraya yazık derim ama tabikide maddi durumun yeterliyse katıl Bravo öğrenmek güzel bişi
Başa dön
gokhan89 Çevrimdışı gokhan89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal