Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sizce YAMAHA R6 nasıl??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sizce YAMAHA R6 nasıl??

Sizce YAMAHA R6 nasıl??
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Sizce YAMAHA R6 nasıl?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar öncelikle selamlar..Yakın bir zaman içinde R6 almayı düşünüyorum..2003 model ve üzeri kasalar sizce nasıl..Diğer 600cc lere göre hangisi iyidir?? Yaş oldu 20 almanın vakti gelmiştir sanırım Çok gülüyorum Şimdiden Teşekkürler..
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R6 mı Gülümsüyorum idare eder işte sana benimkini verim istersen yeni kasa Gülümsüyorum
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

idare eder dediğine göre memnun deilsin gibi Gülümsüyorum
Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakışa göre değişşir yeni kasaları harika makyajlı özellkle mavi Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe yok canım R6 güzel makina bakma sen laf atanlara Gülümsüyorum ben memnunum walla sana pmden msj attım.. OK
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

öncelikle aramıza hoşgeldin
yamaha r6 çok seri atak bi makinedir dikkatli kullanılmalıdır eğer racing e yeni başlayacaksan sana tavsiyem atak olmayan makineleri bi araştır ama kullandıysan daha önce mükemmel bi motor diyebilirim şimdiden hayırlı olsun Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
sonerr
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet hızlı ve yakışıklı bir motosiklet ancak çabuk kırılıyor bi honda gibi dayanıklı diiil
ayrıca hızıda aradaki fiyat farkı kadar deyil
Başa dön
sonerr Çevrimdışı sonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

welcome to motordelisi

daha önce vitesli motor kullanmışlıgınız varmı?
kullandıysanız kaç cc ?

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında ben vitesli motor kullanıyorum..Arkadaşlar deneyim olmalı diyorlar Gülümsüyorum Racing 1-kaç kere kullandım..Çok fazla racing deneyim fırsatım olmadı ama rahat kullanacağıma inanıyorm.çabuk gaza gelmeyen insanım Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gel sen msne sana R6yı anlatim Gülümsüyorum benimde ilk motorum sen yine vitesli filan sürmüşsün Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 20 saniye:

bu arada msn thesinless@hotmail.com Göz kırpıyorum
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

evet hızlı ve yakışıklı bir motosiklet ancak çabuk kırılıyor bi honda gibi dayanıklı diiil
ayrıca hızıda aradaki fiyat farkı kadar deyil

sonerr, nedir kırılan ben anlamadımm ?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt motorum var zaten cbf 250..
Başa dön
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilal bizde ekliyebiliyomuyuz Çok gülüyorum
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıpsınn abii yeterkii ekle yaawwww GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 28.11.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son derece gereksiz bir soru .....samimiyetsiz ...!

Sinirlendim Sinirlendim bu motoru almayı düşünen herkez bilir bu sorunun cevabını günümüzde 4 büyük japon markasının aynı segmentteki motorlarının teknik özellik yada diğer özelliklerini bir birinden ayırt edebilmek zor hepside 10 numara makinalardır...
Sinirlendim Sinirlendim yaş 20 almanın zamanıdır ...demişsin oda ayrı bir muamma...sölediğin motorlara binmek yaşla değil tecrübeyle olur sen motor almazsan 5 sene sonrada 1000 lik alıcam dersin eeeee yaş olmuş 25 dimi.....

komiksin
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal