Arkadaşlar öncelikle selamlar..Yakın bir zaman içinde R6 almayı düşünüyorum..2003 model ve üzeri kasalar sizce nasıl..Diğer 600cc lere göre hangisi iyidir?? Yaş oldu 20 almanın vakti gelmiştir sanırım Şimdiden Teşekkürler..
Tarih: 28.11.2007 - 20:15 Mesaj konusu:
R6 mı idare eder işte sana benimkini verim istersen yeni kasa _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Tarih: 28.11.2007 - 20:28 Mesaj konusu:
hehe yok canım R6 güzel makina bakma sen laf atanlara ben memnunum walla sana pmden msj attım.. _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
öncelikle aramıza hoşgeldin
yamaha r6 çok seri atak bi makinedir dikkatli kullanılmalıdır eğer racing e yeni başlayacaksan sana tavsiyem atak olmayan makineleri bi araştır ama kullandıysan daha önce mükemmel bi motor diyebilirim şimdiden hayırlı olsun _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: Nov 27, 2007 Mesajlar: 380 Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**
Tarih: 28.11.2007 - 20:52 Mesaj konusu:
Aslında ben vitesli motor kullanıyorum..Arkadaşlar deneyim olmalı diyorlar Racing 1-kaç kere kullandım..Çok fazla racing deneyim fırsatım olmadı ama rahat kullanacağıma inanıyorm.çabuk gaza gelmeyen insanım
Tarih: 28.11.2007 - 20:53 Mesaj konusu:
gel sen msne sana R6yı anlatim benimde ilk motorum sen yine vitesli filan sürmüşsün
Son Mesajdan 20 saniye:
bu arada msn thesinless@hotmail.com _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Tarih: 28.11.2007 - 20:57 Mesaj konusu:
son derece gereksiz bir soru .....samimiyetsiz ...!
bu motoru almayı düşünen herkez bilir bu sorunun cevabını günümüzde 4 büyük japon markasının aynı segmentteki motorlarının teknik özellik yada diğer özelliklerini bir birinden ayırt edebilmek zor hepside 10 numara makinalardır...
yaş 20 almanın zamanıdır ...demişsin oda ayrı bir muamma...sölediğin motorlara binmek yaşla değil tecrübeyle olur sen motor almazsan 5 sene sonrada 1000 lik alıcam dersin eeeee yaş olmuş 25 dimi.....
komiksin _________________ Bildiğini anlat,ama aklı vermeye kalkma, anlatılanları dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak,bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak çok şey bildiğini göstermez. Herkesi eşit gör,
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız